PIEPER, BERNARD

Contactgegevens PIEPER, BERNARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIEPER, BERNARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIEPER, BERNARD

Regio (region): ANTWERPEN BE 2660 - BE, België

Adres (address): dr emiel van dammestraat 3, België

Telefoon (phone): ++3238306097 ++3238306097

Fax (fax): ++3238305866 ++3238305866

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIEPER, BERNARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIEPER, BERNARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIEPER, BERNARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIEPER, BERNARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIEPER, BERNARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIEPER, BERNARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIEPER, BERNARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIEPER, BERNARD
Products information PIEPER, BERNARD

BTW identificatienummer (tax): BE09173004150
Ondernemingsnummer: 1110961914
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in PIEPER, BERNARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIEPER, BERNARD
(Get full report from official database of BE for PIEPER, BERNARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIEPER, BERNARD
Addition kinds of activities for PIEPER, BERNARD

28190408. Natriumsilicaat, waterglas | Sodium silicate, water glass
34430704. Kraanhaken, gelamineerde plaat | Crane hooks, laminated plate
36210205. Inverters, roterende: elektrisch | Inverters, rotating: electrical
51590200. Boerderijdieren | Farm animals
57129905. Buiten- en tuinmeubilair | Outdoor and garden furniture
73599910. Tent- en zeilverhuur | Tent and tarpaulin rental

Werken bij PIEPER, BERNARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIEPER, BERNARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIEPER, BERNARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIEPER, BERNARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Executive Assistant (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een Executive Assistant aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter deze bedrijvigheid kan zorgen voor een goede ondersteuning van het Management? Als Executive Assistant bied je een ondersteuning voor allerhande administratieve en organisatorische taken. Je staat het Management bij in hun dagdagelijkse werking. Je doet hun agendabeheer en organiseert en bereidt vergaderingen en conferenties voor. Je bent het aanspreekpunt voor reisaanvragen en boekt de nodige vluchten en tranfers. Je staat in voor het beheer van de poolcars en zoveel meer.

  • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • Laborant (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kunststofverwerking zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur, de rechterhand van de ploegchef: je bent verantwoordelijk voor het overzicht over 23 machines. je waakt over de orde, netheid en veiligheid. Je staat in voor het aanvullen van de borden aan elke machine. afvoeren een aanvoeren van paletten en containers, karton, grondstoffen, kleurstoffen,... aflossing van de pauzes. voorbereiden en uitvoeren van de ploegwissels. printen van etiketten en registeren in Axapta. uitvoeren van kleurwissels samen met operator.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, …. Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Balen en omgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilderen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILDEREN)

    Regio: WILDEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent begeleider teams in een escaperoom (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Houthalen zijn we momenteel op zoek naar een jobstudent die teams zou kunnen begeleiden in het concept van een 'escaperoom'. Ben je communicatief en ga je graag met mensen om? Dan is deze job zeker iets voor jou! Je staat in voor de uitleg en begeleiding van groepjes die bestaan uit ongeveer 5 personen. Je geeft een leuke inleiding en een positieve wending aan hun ervaring.

  • CHAUFFEUR C (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

  • DevOps Engineer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van PIEPER, BERNARD in sociale netwerken
Look for responds of PIEPER, BERNARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIEPER, BERNARD. Laat een reactie achter voor PIEPER, BERNARD. PIEPER, BERNARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIEPER, BERNARD. Leave a respond for PIEPER, BERNARD. PIEPER, BERNARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIEPER, BERNARD op de google maps. Adres en contacten PIEPER, BERNARD
Location of PIEPER, BERNARD on the google maps. Address and contacts of PIEPER, BERNARD

Andere gerelateerde bedrijven als come PIEPER, BERNARD PIEPER, BERNARD: Accountantskantoor Dirk Peck | Mister Drinks | Editions Milan sa-Service Abonnements | GALLER NAMUR SA | INNOCALL

Other related companies as PIEPER, BERNARD: Accountantskantoor Dirk Peck | Mister Drinks | Editions Milan sa-Service Abonnements | GALLER NAMUR SA | INNOCALL

PIEPER, BERNARD is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio ANTWERPEN BE 2660 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is PIEPER, BERNARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09173004150. Het bedrijf PIEPER, BERNARD bevindt zich op het adres: dr emiel van dammestraat 3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 245,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in PIEPER, BERNARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIEPER, BERNARD is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIEPER, BERNARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIEPER, BERNARD, openstaande posities, locatie van PIEPER, BERNARD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PIEPER, BERNARD is a company, that was registered 2006 in ANTWERPEN BE 2660 - BE region, Belgium. Full name of company is PIEPER, BERNARD, company assigned to the tax number BE09173004150. The company PIEPER, BERNARD is located at the address: dr emiel van dammestraat 3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 245,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in PIEPER, BERNARD were not found.
The main activity of PIEPER, BERNARD is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PIEPER, BERNARD is not available. You also can look at reviews of PIEPER, BERNARD, open positions, location of PIEPER, BERNARD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIEPER, BERNARD, ANTWERPEN BE 2660 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIEPER, BERNARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIEPER, BERNARD, ANTWERPEN BE 2660 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIEPER, BERNARD, employees, financial statistics.