Editions Milan sa-Service Abonnements

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Editions Milan sa-Service Abonnements
Private companiesAgricultural Production - Crops • Editions Milan sa-Service Abonnements

Contactgegevens Editions Milan sa-Service Abonnements: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Editions Milan sa-Service Abonnements: address, phone, fax, email, website, opening hours

Editions Milan sa-Service Abonnements

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Koningsstraat 120,1000, België

Telefoon (phone): 02 225 56 33 02 225 56 33

Fax (fax): 02 225 59 01 02 225 59 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Editions Milan sa-Service Abonnements: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Editions Milan sa-Service Abonnements"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Editions Milan sa-Service Abonnements"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Editions Milan sa-Service Abonnements, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Editions Milan sa-Service Abonnements. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Editions Milan sa-Service Abonnements, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Editions Milan sa-Service Abonnements. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Editions Milan sa-Service Abonnements
Products information Editions Milan sa-Service Abonnements

BTW identificatienummer (tax): BE05256103515
Ondernemingsnummer: 7761810302
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 257,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Editions Milan sa-Service Abonnements zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Editions Milan sa-Service Abonnements
(Get full report from official database of BE for Editions Milan sa-Service Abonnements)

Aanvulling soorten activiteiten voor Editions Milan sa-Service Abonnements
Addition kinds of activities for Editions Milan sa-Service Abonnements

32950218. Vermiculiet, geëxpliceerd | Vermiculite, exfoliated
36290201. Condensatoren, a.c., voor motoren of fluorescentielampen | Capacitors, a.c., for motors or fluorescent lamp ballasts
50120401. bromfietsen | Mopeds
50510209. Vorms, betonconstructie (staal) | Forms, concrete construction (steel)
72130202. Coat levering | Coat supply

Werken bij Editions Milan sa-Service Abonnements: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Editions Milan sa-Service Abonnements: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Editions Milan sa-Service Abonnements. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Editions Milan sa-Service Abonnements. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider - lasersnijmachine (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Koekalare zoeken we een metaalarbeider voor de lasersnijmachine. De firma is gespecialiseerd in de montage van voedingsmachines. Taken pakket: Bedienen van machines Platen opleggen met de brug Stukken afruimen

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

  • Heftruckchauffeur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruck-chauffeur; Dagdienst; Tijdelijk voor 3 weken; ..

  • HVAC technieker Warmtepompen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Service Technieker HVAC Warmtepompen sta je in voor het onderhoud van HVAC installaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud. Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne HVAC installaties die gebruikt worden bij onze klanten. De Service Technieker (m/v) rapporteert aan de Teamleader. Je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten. In deze functie verzorg je het: • Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van HVAC installaties. • Behandelen en verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, klimatisatie installaties. • Monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties. • Monteren van nieuwe installaties. • Onderhouden van contact met klanten. • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • Student - Bakkerij Heusden (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Student Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Logistiek Medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de opslag en uitgifte van de vliegtuigonderdelen, het onderhoudsgereedschap en de opslag van ‘dangerous goods'. Instaan voor ontvangst en wegzetten van alle goederen in het magazijn. Inboeken van alle goederen in het systeem, rekening houdend met de geldende procedures (goederen nakijken op beschadigingen, controle van certificaten,…) Opvolgen van aanvragen van collega's (onderdelen uit het magazijn halen en de nodige aanpassingen doorvoeren in het systeem) Aanvragen van airport toegang voor externe leveranciers en deze leveranciers mee begeleiden naar de werkplaats. Uitvoeren van stock controles op regelmatige basis. Je fungeert als back-up van de Shipping Clerck wanneer deze niet aanwezig is voor het klaarmaken van goederen voor transport en het opmaken van vervoersdocumenten (shipping labels, export documenten, enz…) Bevindingen bij ontvangst of uitgaande zending van componenten rapporteren aan de Stores Coördinator.

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van Editions Milan sa-Service Abonnements in sociale netwerken
Look for responds of Editions Milan sa-Service Abonnements in social networks

Lees alle opmerkingen voor Editions Milan sa-Service Abonnements. Laat een reactie achter voor Editions Milan sa-Service Abonnements. Editions Milan sa-Service Abonnements bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Editions Milan sa-Service Abonnements. Leave a respond for Editions Milan sa-Service Abonnements. Editions Milan sa-Service Abonnements on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Editions Milan sa-Service Abonnements op de google maps. Adres en contacten Editions Milan sa-Service Abonnements
Location of Editions Milan sa-Service Abonnements on the google maps. Address and contacts of Editions Milan sa-Service Abonnements

Andere gerelateerde bedrijven als come Editions Milan sa-Service Abonnements Editions Milan sa-Service Abonnements: Technisch Instituut St-Lodewijk | VANDERPER MARNIK BVBA | KLaDD BVBA | Patrick Schaerlaecken | hypnotized

Other related companies as Editions Milan sa-Service Abonnements: Technisch Instituut St-Lodewijk | VANDERPER MARNIK BVBA | KLaDD BVBA | Patrick Schaerlaecken | hypnotized

Editions Milan sa-Service Abonnements is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Editions Milan sa-Service Abonnements, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05256103515. Het bedrijf Editions Milan sa-Service Abonnements bevindt zich op het adres: Koningsstraat 120,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 257,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Editions Milan sa-Service Abonnements zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Editions Milan sa-Service Abonnements is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Editions Milan sa-Service Abonnements is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Editions Milan sa-Service Abonnements, openstaande posities, locatie van Editions Milan sa-Service Abonnements op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Editions Milan sa-Service Abonnements is a company, that was registered 2001 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Editions Milan sa-Service Abonnements, company assigned to the tax number BE05256103515. The company Editions Milan sa-Service Abonnements is located at the address: Koningsstraat 120,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 257,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Editions Milan sa-Service Abonnements were not found.
The main activity of Editions Milan sa-Service Abonnements is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Editions Milan sa-Service Abonnements is not available. You also can look at reviews of Editions Milan sa-Service Abonnements, open positions, location of Editions Milan sa-Service Abonnements on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Editions Milan sa-Service Abonnements, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Editions Milan sa-Service Abonnements, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Editions Milan sa-Service Abonnements, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Editions Milan sa-Service Abonnements, employees, financial statistics.