Olivier Forir

Contactgegevens Olivier Forir: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Olivier Forir: address, phone, fax, email, website, opening hours

Olivier Forir

Regio (region): Liege, Liege 4020 - BE, België

Adres (address): 322 rue G de Gaulle, België

Telefoon (phone): 32-75-34-42-43 32-75-34-42-43

Fax (fax): +32 (11) 594-56-96 +32 (11) 594-56-96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Olivier Forir: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Olivier Forir"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Olivier Forir"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Olivier Forir, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Olivier Forir. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Olivier Forir, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Olivier Forir. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Olivier Forir
Products information Olivier Forir

BTW identificatienummer (tax): BE02069793701
Ondernemingsnummer: 3546081542
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 749,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Olivier Forir zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Olivier Forir
(Get full report from official database of BE for Olivier Forir)

Aanvulling soorten activiteiten voor Olivier Forir
Addition kinds of activities for Olivier Forir

0219. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
072299. Gewas oogst, nec | Crop harvesting, nec
871102. Industriële ingenieurs | Industrial engineers
23290100. Heren en jongens sportkleding en atletische kleding | Men's and boys' sportswear and athletic clothing
82490000. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec

Werken bij Olivier Forir: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Olivier Forir: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Olivier Forir. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Olivier Forir. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • ALL AROUND ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Als Allround Administratief Bediende ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket; - Administratieve taken ter voorbereiding van de boekhouding - Behandelen van telefonisch oproepen & e-mails - Klassement, stockbeheer Werkdagen: van dinsdag tot zaterdag

  • Maritieme Verpakker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekend bedrijf in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een maritieme verpakker. Hierbij zal je in staan voor het verpakken van allerlei soorten goederen in houten kisten die wereldwijd verscheept zullen worden. Heb jij ervaring als maritieme verpakker en een affiniteit met hout? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Vliegende verko(o)p(st)er FULLTIME - regio Waregem/Kortrijk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen gepsecialiseerd in bloemen en planten zijn wij op zoek naar flexibel ingestelde verko(o)p(st)ers. Dit voor de regio Waregem/Kortrijk. Voor deze functie sta je in voor het verkopen en verzorgen van bloemen en planten. Je bent commercieel ingesteld en enige ervaring in deze sector is een must. Je bent in het bezit van een eigen wagen en rijbewijs want het kan gebeuren dat je soms verandert van winkel.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT: poetsmedewerker 3u/week (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Diepenbeek zijn we op zoek naar een poetsmedewerker. Je mag zelf bepalen welke dag voor jou het beste uitkomt. Je poetst graag en je werkt nauwkeurig. Je hebt oog voor detail. Je werkt graag zelfstandig. Het betreft een langdurige tewerkstelling.

  • jobstudent of flexijob (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Studentenjob

    hulp of begeleiding bij de afslanktoestellen, bestellingen verwerken, lokaal op orde houden, klanten ontvangen

  • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

  • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van Olivier Forir in sociale netwerken
Look for responds of Olivier Forir in social networks

Lees alle opmerkingen voor Olivier Forir. Laat een reactie achter voor Olivier Forir. Olivier Forir bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Olivier Forir. Leave a respond for Olivier Forir. Olivier Forir on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Olivier Forir op de google maps. Adres en contacten Olivier Forir
Location of Olivier Forir on the google maps. Address and contacts of Olivier Forir

Andere gerelateerde bedrijven als come Olivier Forir Olivier Forir: Bouwgroep R & T BVBA | E.L.C.-S.V.C.nv | Cornelis E | VAN DE VELDE KURT | AIMS sa

Other related companies as Olivier Forir: Bouwgroep R & T BVBA | E.L.C.-S.V.C.nv | Cornelis E | VAN DE VELDE KURT | AIMS sa

Olivier Forir is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Liege, Liege 4020 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Olivier Forir, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02069793701. Het bedrijf Olivier Forir bevindt zich op het adres: 322 rue G de Gaulle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 749,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Olivier Forir zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Olivier Forir is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Olivier Forir is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Olivier Forir, openstaande posities, locatie van Olivier Forir op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Olivier Forir is a company, that was registered 2007 in Liege, Liege 4020 - BE region, Belgium. Full name of company is Olivier Forir, company assigned to the tax number BE02069793701. The company Olivier Forir is located at the address: 322 rue G de Gaulle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 749,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Olivier Forir were not found.
The main activity of Olivier Forir is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Olivier Forir is not available. You also can look at reviews of Olivier Forir, open positions, location of Olivier Forir on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Olivier Forir, Liege, Liege 4020 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Olivier Forir, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Olivier Forir, Liege, Liege 4020 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Olivier Forir, employees, financial statistics.