BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE

Contactgegevens BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE

Regio (region): Veurne (Steenkerke), België

Adres (address): Ondernemingenstraat 3,8630, België

Telefoon (phone): 058 31 06 31 058 31 06 31

Fax (fax): 058 31 56 08 058 31 56 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE
Products information BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE

BTW identificatienummer (tax): BE01631164550
Ondernemingsnummer: 4314849853
Hoofdstad (capital): 174,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE
(Get full report from official database of BE for BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE
Addition kinds of activities for BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE

123100. Antracietwinning | Anthracite mining
505199. Metalen servicecentra en kantoren, nec | Metals service centers and offices, nec
22110406. Stapelstoffen, katoen | Pile fabrics, cotton
23310000. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
23950201. Kunstgoederen voor borduren, gestempeld: aangekochte materialen | Art goods for embroidering, stamped: purchased materials
27520103. Fotolithografische drukwerk | Photolithographic printing
28510205. Japans, bakken of drogen | Japans, baking or drying

Werken bij BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

  • Operator twee ploegen S&S (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: AGO Inhouse Greenyard Frozen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voorbereiden van uit te voeren opdrachten zodat gevraagde mengsels tijdig en zonder onderbreking kunnen worden toegeleverd aan de productielijn. Uitvoeren van het bereidingsproces op basis van vastliggende recepturen zodat producten worden klaargemaakt die beantwoorden aan de verwachte kwaliteitsspecificaties. Ordelijk en net houden van de werkomgeving, overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. Alle afwijkingen die de kwaliteit en de veiligheid van het proces en het product nadelig kunnen beïnvloeden zelfstandig proberen oplossen en melden aan de bevoegde personen. Kennis opdoen en onderhouden van basishygiëneregels en allergenen teneinde een kwalitatieve productie die voldoet aan de hygiënevereisten te garanderen. Daarnaast vervangt u de ploegchef bij afwezigheden.

  • Onderhoudstechnieker van beveiligingssystemen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud en herstellingen van inbraak -en brandsystemen

  • Magazijnier (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket voor de functie van magazijnier zijn de volgende: o Het in- en uitpakken van mechanische onderdelen o Het controleren van de mechanische onderdelen o Voorraadbeheer o Stockcontrole en aanvulling o Dagelijks klaarzetten van leveringen o Inkomende controle van onderdelen die van behandelaars komen o Het op orde houden van het magazijn

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Wuustwezel en omliggende gemeenten (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • Huiswerkbegeleider (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Keukenmedewerker/hulpkok (jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) die kan werken op vrijdagavond. Indien u zich ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: D&D distribution

    Type: Vaste Job

    Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

Zoek naar antwoorden van BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE in sociale netwerken
Look for responds of BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE. Laat een reactie achter voor BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE. BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE. Leave a respond for BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE. BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE op de google maps. Adres en contacten BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE
Location of BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE on the google maps. Address and contacts of BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE

Andere gerelateerde bedrijven als come BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE: ESSEC TELECOM CENTER NV | DILIS TV-HIFI BVBA | Mayon J-L | JOS RENDERS BVBA | Agora b.v.b.a.

Other related companies as BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE: ESSEC TELECOM CENTER NV | DILIS TV-HIFI BVBA | Mayon J-L | JOS RENDERS BVBA | Agora b.v.b.a.

BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Veurne (Steenkerke), België. De volledige naam van het bedrijf is BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01631164550. Het bedrijf BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE bevindt zich op het adres: Ondernemingenstraat 3,8630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 174,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE, openstaande posities, locatie van BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE is a company, that was registered 2000 in Veurne (Steenkerke) region, Belgium. Full name of company is BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE, company assigned to the tax number BE01631164550. The company BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE is located at the address: Ondernemingenstraat 3,8630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 174,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE were not found.
The main activity of BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE is not available. You also can look at reviews of BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE, open positions, location of BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE, Veurne (Steenkerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE, Veurne (Steenkerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEDRIJVENCENTRUM REGIO VEURNE, employees, financial statistics.