Not. Gaetan Bleecks

Contactgegevens Not. Gaetan Bleecks: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Not. Gaetan Bleecks: address, phone, fax, email, website, opening hours

Not. Gaetan Bleecks

Regio (region): Bruxelles Bruxelles 1060 - BE, België

Adres (address): Place Van Meenen 14, België

Telefoon (phone): 02 537 18 10 02 537 18 10

Fax (fax): +32 (3) 128-79-86 +32 (3) 128-79-86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Not. Gaetan Bleecks: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Not. Gaetan Bleecks"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Not. Gaetan Bleecks"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Not. Gaetan Bleecks, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Not. Gaetan Bleecks. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Not. Gaetan Bleecks, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Not. Gaetan Bleecks. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Not. Gaetan Bleecks
Products information Not. Gaetan Bleecks

BTW identificatienummer (tax): BE08606109619
Ondernemingsnummer: 3479614257
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 288,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Not. Gaetan Bleecks zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Not. Gaetan Bleecks
(Get full report from official database of BE for Not. Gaetan Bleecks)

Aanvulling soorten activiteiten voor Not. Gaetan Bleecks
Addition kinds of activities for Not. Gaetan Bleecks

265200. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
10940000. Uranium-radium-vanadium ertsen | Uranium-radium-vanadium ores
13219900. Naturgas vloeistoffen, nec | Natural gas liquids, nec
20330109. Tomatenpasta: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato paste: packaged in cans, jars, etc.
24991404. Politieagents clubs, hout | Policemen's clubs, wood
28330208. Codeïne en derivaten | Codeine and derivatives
32920202. Dakbedekking, asbest voelde rol | Roofing, asbestos felt roll
34310100. Badkamerinrichtingen, inclusief wastafels | Bathroom fixtures, including sinks
42260200. Huishoudelijke goederen en meubilair opslag | Household goods and furniture storage
50720201. Bestek | Cutlery

Werken bij Not. Gaetan Bleecks: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Not. Gaetan Bleecks: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Not. Gaetan Bleecks. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Not. Gaetan Bleecks. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • Monteur staalbouw (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bocholt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Dit voor het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen,.. Je werkt mee aan het plaatsen van A tot Z.

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de schoolweek kunnen werken. Dit wil zeggen dat je op een maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar bent. Takenpakket: het aanvullen van rekken, het spiegelen van producten, het ordenen van geleverde goederen klanten informeren na verloop van tijd kassawerk. 

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • STUDENTEN - productie arbeiders in 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE BIJ GREENYARD PREPARED

    Type: Studentenjob

    OP ZOEK NAAR EEN GEWELDIGE STUDENTENJOB IN EEN FIJN BEDRIJF? Ben je minstens 1 dag in de week beschikbaar? (door de week). Gezonde voeding wordt steeds belangrijker, maar gebrek aan tijd maakt het niet gemakkelijk om altijd vers te koken en gezond te eten. Greenyard in Bree heeft als missie met de grootste zorg de dagdagelijkse oogst aan verse groenten en fruit te verwerken tot een breed gamma aan gezonde en makkelijk te bereiden gerechten. Wordt vandaag nog een belangrijke schakel in ons proces en start bij Greenyard als STUDENT PRODUCTIE ARBEIDER ! We zijn op zoek naar STUDENTEN voor Hal C, de afdeling waar onze sauzen, soepen, pasta's en kant-en-klare maaltijden bereid worden. Je staat in voor het opzetten van glazen potten, blikken en andere verpakkingsmaterialen. Je staat in voor het manueel opscheppen en ingooien van ingrediënten en producten in de machines. Je staat in voor de manuele inpak van onze producten in karton en plastic. Je bedient de verschillende inpakmachines. Je wordt opgeleid tot je alle machines en uiteindelijk alle werkplekken beheerst.

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

Zoek naar antwoorden van Not. Gaetan Bleecks in sociale netwerken
Look for responds of Not. Gaetan Bleecks in social networks

Lees alle opmerkingen voor Not. Gaetan Bleecks. Laat een reactie achter voor Not. Gaetan Bleecks. Not. Gaetan Bleecks bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Not. Gaetan Bleecks. Leave a respond for Not. Gaetan Bleecks. Not. Gaetan Bleecks on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Not. Gaetan Bleecks op de google maps. Adres en contacten Not. Gaetan Bleecks
Location of Not. Gaetan Bleecks on the google maps. Address and contacts of Not. Gaetan Bleecks

Andere gerelateerde bedrijven als come Not. Gaetan Bleecks Not. Gaetan Bleecks: SABAM | Architectenbureau Van Hooreweder L BVBA | ROSSEEL METALEN NV | Alpac-Move NV | B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL

Other related companies as Not. Gaetan Bleecks: SABAM | Architectenbureau Van Hooreweder L BVBA | ROSSEEL METALEN NV | Alpac-Move NV | B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL

Not. Gaetan Bleecks is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Bruxelles Bruxelles 1060 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Not. Gaetan Bleecks, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08606109619. Het bedrijf Not. Gaetan Bleecks bevindt zich op het adres: Place Van Meenen 14. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 288,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Not. Gaetan Bleecks zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Not. Gaetan Bleecks is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Not. Gaetan Bleecks is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Not. Gaetan Bleecks, openstaande posities, locatie van Not. Gaetan Bleecks op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Not. Gaetan Bleecks is a company, that was registered 2003 in Bruxelles Bruxelles 1060 - BE region, Belgium. Full name of company is Not. Gaetan Bleecks, company assigned to the tax number BE08606109619. The company Not. Gaetan Bleecks is located at the address: Place Van Meenen 14. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 288,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Not. Gaetan Bleecks were not found.
The main activity of Not. Gaetan Bleecks is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Not. Gaetan Bleecks is not available. You also can look at reviews of Not. Gaetan Bleecks, open positions, location of Not. Gaetan Bleecks on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Not. Gaetan Bleecks, Bruxelles Bruxelles 1060 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Not. Gaetan Bleecks, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Not. Gaetan Bleecks, Bruxelles Bruxelles 1060 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Not. Gaetan Bleecks, employees, financial statistics.