B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL
Private companiesGeneral Merchandise Stores • B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL

Contactgegevens B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL

Regio (region): Binche, België

Adres (address): Avenue Charles Deliège 48,7130, België

Telefoon (phone): 064 34 20 20 064 34 20 20

Fax (fax): 064 37 01 33 064 37 01 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL
Products information B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07610473632
Ondernemingsnummer: 8459442138
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 640,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL
(Get full report from official database of BE for B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL
Addition kinds of activities for B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL

295299. Asfaltvlokken en coatings, nec | Asphalt felts and coatings, nec
25410102. Display armaturen, hout | Display fixtures, wood
30890500. Plastics boten en andere mariene apparatuur | Plastics boats and other marine equipment
33699904. Magnesium en magnes.-base legering gietwerk, excl. | Magnesium and magnes.-base alloy castings, exc. die-casting
38220201. Damper operators: pneumatisch, thermostatisch, elektrisch | Damper operators: pneumatic, thermostatic, electric
54119903. Bevroren voedsel- en diepvriezerplannen, behalve vlees | Frozen food and freezer plans, except meat

Werken bij B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Medewerker tuinaanleg met ervaring (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat zowel in voor het aanleggen van nieuwe tuinen (beplanting, vijvers, opritten, afsluitingen, ...), als voor onderhoud van bestaande tuinen (snoeien van struiken en bomen, scheren van hagen,...). Je werkt altijd in groepsverband, waar een bevoegde persoon je taken van de dag meedeelt.

  • DTP-grafisch vormgever (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heeft Adobe CC geen geheimen voor jou en kan je vlot en efficiënt werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!  Voor onze klant, regio Lichtervelde, zijn we op zoek naar een DTP-grafisch vormgever. Hierbij ben je vooral gericht op een vlotte en efficiënte voortgang van productie. Jij vormt namelijk de link tussen prepress en drukkerij. Binnen de (kwalitatief) vastgelegde normen maak en corrigeer je de aangeleverde bestanden tot drukklare bestanden.Hoe ziet jouw takenpakket eruit? het verwerken en corrigeren van digitale bestanden het onderhouden van de CTP-omgeving het controleren van eigen werk en het uitvoeren van de 4-ogen controle op het werk van directe collega's het naleven van instructies en vastgelegde proceduresHoe ziet jouw week eruit? Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle, Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

  • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TECHNOCON

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

  • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AS4

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

  • PHP Developer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: INTRACTO GROUP

    Type: Vaste Job

    Als PHP-developer bij Intracto werk je mee aan platformen en applicaties voor nationale en internationale klanten. Je zoekt oplossingen voor de problemen van je klanten, met wie je vlot communiceert en een nauwe band onderhoudt.

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio SCHELDEWINDEKE (SCHELDEWINDEKE)

    Regio: SCHELDEWINDEKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL in sociale netwerken
Look for responds of B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL. Laat een reactie achter voor B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL. B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL. Leave a respond for B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL. B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL op de google maps. Adres en contacten B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL
Location of B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL on the google maps. Address and contacts of B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL: Deneef Andy BVBA | IMPRIMERIE LEENS SA | Geudens Ronny | Acrimo S.P.R.L. | Pacom NV

Other related companies as B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL: Deneef Andy BVBA | IMPRIMERIE LEENS SA | Geudens Ronny | Acrimo S.P.R.L. | Pacom NV

B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Binche, België. De volledige naam van het bedrijf is B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07610473632. Het bedrijf B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Charles Deliège 48,7130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 640,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL, openstaande posities, locatie van B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL is a company, that was registered 2011 in Binche region, Belgium. Full name of company is B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL, company assigned to the tax number BE07610473632. The company B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL is located at the address: Avenue Charles Deliège 48,7130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 640,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL were not found.
The main activity of B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL is not available. You also can look at reviews of B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL, open positions, location of B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL, Binche: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL, Binche: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL, employees, financial statistics.