Niechcicki

Contactgegevens Niechcicki: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Niechcicki: address, phone, fax, email, website, opening hours

Niechcicki

Regio (region): 1380 - BRABANT-WALLON - BELGIUM, België

Adres (address): Chemin de Bas Ransbeck 53a - Ohain, België

Telefoon (phone): 023570000 023570000

Fax (fax): +32 (50) 238-97-96 +32 (50) 238-97-96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Niechcicki: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Niechcicki"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Niechcicki"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Niechcicki, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Niechcicki. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Niechcicki, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Niechcicki. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Niechcicki
Products information Niechcicki

BTW identificatienummer (tax): BE05167114257
Ondernemingsnummer: 9180145263
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 548,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Niechcicki zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Niechcicki
(Get full report from official database of BE for Niechcicki)

Aanvulling soorten activiteiten voor Niechcicki
Addition kinds of activities for Niechcicki

7041. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
282103. Cellulose afgeleide materialen | Cellulose derivative materials
20790101. Margarine olie, behalve maïs | Margarine oil, except corn
28210303. Nitrocellulose kunststoffen, pyroxyline | Nitrocellulose plastics, pyroxylin
28510206. Lak: basen, dopen, dunner | Lacquer: bases, dopes, thinner
38250201. Analoge-digitale omzetters, elektronisch instrumentatie type | Analog-digital converters, electronic instrumentation type
39990603. Paraplu's, tuin of wagen | Umbrellas, garden or wagon
50750101. Airconditioningapparatuur, met uitzondering van eenheden, niet inbegrepen | Air conditioning equipment, except room units, nec
57229901. Apparaat onderdelen | Appliance parts

Werken bij Niechcicki: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Niechcicki: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Niechcicki. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Niechcicki. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je zal er in vroeg-en laatdiensten werken en instaan voor de verzorging van 100-tal bewoners. Een goede overdracht naar je collega's zal van essentieel belang zijn. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Aankoper - Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

  • CNC - bediener (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Waver - Huldenberg, zoekt een operator hout-CNC ter permanente vervanging. Hun ideale kandidaat heeft ten minste een opleiding genoten tot CNC-frezer óf/en heeft hier ook ervaring in. Het allerbelangrijkste is dat jij als kandidaat gemotiveerd bent en je interesse in de job en materialen groot is. Een opleiding wordt voorzien op de vloer, je wordt allesbehalve alleen gelaten, integendeel. Oh en wist je al dat dit volgens de bouwsector wordt verloond, met een minimum van €14,189?!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Weerde M/V (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudent ontbijtmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HOTEL RUBENS GROTE MARKT

    Type: Studentenjob

    Hotel Rubens-Grote Markt is een luxe boutique stijl hotel gelegen aan een rustige straat op minder dan 1 minuut lopen van de Grote Markt te Antwerpen. Het ligt in het historische hart van deze stad, op loopafstand van alle belangrijke musea, de kathedraal, winkelstraten zoals de Meir en de Groenplaats en diverse interessante antiekwinkels. Het hotel is op zoek naar een leuke jobstudent die vooral de volgende taken zal uitvoeren: Zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt Verzorgen van de mice en place, dekken van tafels, klaarleggen van bestek, afruimen van tafels Klaarzetten en afbouwen van het ontbijtbuffet Opruimen en schoonmaken van de werkruimten Afwassen Reinigen van de ontbijtruimte

  • Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding Ben jij klaar voor de volgende stap? Kom jij graag terecht in een omgeving dat staat voor open communicatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit topkantoor uit Hamme gaat op zoek naar een junior dossierbeheerder om hun team te vervoegen. Je komt in aanmerking met verschillende sectoren en voornamelijk KMO's. Naast de ontspannen sfeer, kan iedereen hier terecht met zijn of haar vragen. Takenpakket: Inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen, alsook financieel Voorbereiden van de balans en de jaarrekening Voorbereiden van de btw-aangiftes Voorbereiden van vennootschaps- en personenbelasting Klanten kunnen telefonisch bij jouw terecht met hun vragen waarbij jij hen kan bijstaan

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • CONSULENTEN (M/V) IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een job maar je bent op zoek naar een extra inkomen? Je hebt affeniteit met de health en beauty sector Je geeft klanten het juiste advies en de juiste begeleiding zodat je een lange termijnrelatie opbouwt Je bent leergierig en weet van aanpakken Opleiding of ervaring spelen geen rol

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van Niechcicki in sociale netwerken
Look for responds of Niechcicki in social networks

Lees alle opmerkingen voor Niechcicki. Laat een reactie achter voor Niechcicki. Niechcicki bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Niechcicki. Leave a respond for Niechcicki. Niechcicki on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Niechcicki op de google maps. Adres en contacten Niechcicki
Location of Niechcicki on the google maps. Address and contacts of Niechcicki

Andere gerelateerde bedrijven als come Niechcicki Niechcicki: Colombi J-M | Hermes Engineering SA | CreaTech | Icon General Trading | Why Not bvba

Other related companies as Niechcicki: Colombi J-M | Hermes Engineering SA | CreaTech | Icon General Trading | Why Not bvba

Niechcicki is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio 1380 - BRABANT-WALLON - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Niechcicki, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05167114257. Het bedrijf Niechcicki bevindt zich op het adres: Chemin de Bas Ransbeck 53a - Ohain. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 548,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Niechcicki zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Niechcicki is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Niechcicki is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Niechcicki, openstaande posities, locatie van Niechcicki op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Niechcicki is a company, that was registered 2008 in 1380 - BRABANT-WALLON - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Niechcicki, company assigned to the tax number BE05167114257. The company Niechcicki is located at the address: Chemin de Bas Ransbeck 53a - Ohain. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 548,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Niechcicki were not found.
The main activity of Niechcicki is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Niechcicki is not available. You also can look at reviews of Niechcicki, open positions, location of Niechcicki on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Niechcicki, 1380 - BRABANT-WALLON - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Niechcicki, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Niechcicki, 1380 - BRABANT-WALLON - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Niechcicki, employees, financial statistics.