Icon General Trading

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Icon General Trading
Private companiesAgricultural Services • Icon General Trading

Contactgegevens Icon General Trading: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Icon General Trading: address, phone, fax, email, website, opening hours

Icon General Trading

Regio (region): Schoten Not Applicable 2900 - Belgium, België

Adres (address): Kuipersakkerstraat 132, België

Telefoon (phone): 32475621598 32475621598

Fax (fax): 3234884180 3234884180

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Icon General Trading: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Icon General Trading"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Icon General Trading"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Icon General Trading, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Icon General Trading. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Icon General Trading, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Icon General Trading. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Icon General Trading
Products information Icon General Trading

BTW identificatienummer (tax): BE01240051269
Ondernemingsnummer: 6437408447
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Icon General Trading zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Icon General Trading
(Get full report from official database of BE for Icon General Trading)

Aanvulling soorten activiteiten voor Icon General Trading
Addition kinds of activities for Icon General Trading

20920102. Soepen, vis en zeevruchten: bevroren | Soups, fish and seafood: frozen
22840302. Stopdraad | Darning thread
23699908. Slacks: meisjes en kinderen | Slacks: girls' and children's
26560300. Voedselcontainers (vloeistofdicht), inclusief melkverpakkingen | Food containers (liquid tight), including milk cartons
34290102. Kabinet hardware | Cabinet hardware
59450201. Kinder speelgoed en spelletjes, behalve poppen | Children's toys and games, except dolls
96119901. Consumentenbescherming kantoor, regering | Consumer protection office, government

Werken bij Icon General Trading: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Icon General Trading: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Icon General Trading. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Icon General Trading. Looking for open vacancies in other companies

  • Pittige keukenmedewerker (M/V) (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze brasserie kiest voor de Belgisch-Franse keuken. Samen met hun medewerkers werken zij bewust elke dag met seizoensgebonden producten. Wil jij ook graag jouw creativiteit gebruiken in je job en kan je werken van woensdag tem zondag in deze familiezaak? Laat het ons snel weten. Jouw opleiding start aan de koude kant van de keuken waar je werkt in een service coupé.

  • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

  • Commercieel Bediende (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

  • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

  • Studenten (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een toffe studentenjob?  Wij zoeken regelmatig studenten voor een magazijn in Genk.  Je maakt bestellingen klaar voor leverancier.   Dit zijn vooral pakketjes van online webshops.  Je bent tijdens de week 1 of meerdere dagen beschikbaar.

  • Jobstudent(e) poetshulp kantoorgebouw (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Studentenjob

    Globius is een groothandel in verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. Omdat er regelmatig bezoekers over de vloer komen, hebben we graag dat het hier netjes is. Bovendien is een propere werkplek een aangename plek om te werken. Ons team telt 7 mensen, waarvan gemiddeld 4 permanent aanwezig (dus zó vuil wordt het hier nu ook weer niet). Om de 2 weken kom je 3 uur schoonmaken (voorkeur vrijdagnamiddag) Takenpakket = bijvoorbeeld - het schoonmaken van de kantoren, kasten, werkruimtes, magazijnen en toiletten, - het opruimen van zwerfvuil in en rond de bedrijfsgebouwen, - het verzamelen en sorteren van afval, - huishoudtoestellen reinigen (microgolfoven, ijskast, koffiemachine,...), - de vaatwasser vullen en ledigen, - dranken aanvullen, WC-papier en handdoekjes aanvullen, koffiemachine bijvullen, - boodschappenlijstje maken, planten water geven, wasgoed verzamelen, stofzuigerzak vervangen - ramen en voordeur wassen - vuilbakken legen in de container

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Elektrisch & instrumentatie technieker (dagdienst) regio Westerlo met bedrijfswagen! (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de grafische sector. Voor de vestiging in Westerlo gaan wij op zoek naar een Elektrisch & instrumentatie technieker dagdienst dagdienst. Als elektrisch & instrumentatie technieker los je zelfstandig storingen op aan procesinstallaties. De focus ligt op het uitvoeren van elektrische onderhoudswerken. Je bent vertrouwd met PLC, motorsturingen en doseerpompen. Verder ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van technische dossiers, en het technisch magazijn. Naast de onderhoudsopdrachten werk je mee aan technische verbeteringsprojecten, vooral vanuit de invalshoek elektriciteit en instrumentatie.

  • Customer service medewerker (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Het bedrijf streeft naar een persoonlijke en individuele aanpak en daarom zijn ze op zoek naar iemand die heel klantgericht is om zo een service op maat te kunnen leveren aan de klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en staat in voor zowel de mails als telefonische contacten. Daarbij voer je volgende taken uit: ¿ Je beheert de contacten met de klanten per e-mail of telefoon. Je begrijpt hun behoeften en reageert op een professionele en positieve manier. ¿ Je beantwoordt vragen van onze partners via verschillende communicatiekanalen en biedt kwaliteitsvol advies ¿ Je adviseert en begeleidt de leden / prospects over hun producten (pensioen, gewaarborgd inkomen, verschillende verzekeringsproducten, ...) ¿ Je Identificeert de behoeften van leden / prospects om een afspraak te kunnen inplannen ¿ Je prospecteert per telefoon en e-mail op basis van een klantenbestand

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

  • Uitbater koffiefoodtruck (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: BRUGHMANS GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jij ben verantwoordelijk voor de uitbating van onze mobiele espressobar aan het station noorderkempen

  • Osteopaat (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

Zoek naar antwoorden van Icon General Trading in sociale netwerken
Look for responds of Icon General Trading in social networks

Lees alle opmerkingen voor Icon General Trading. Laat een reactie achter voor Icon General Trading. Icon General Trading bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Icon General Trading. Leave a respond for Icon General Trading. Icon General Trading on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Icon General Trading op de google maps. Adres en contacten Icon General Trading
Location of Icon General Trading on the google maps. Address and contacts of Icon General Trading

Andere gerelateerde bedrijven als come Icon General Trading Icon General Trading: FRANCKAERT-DE MUNCK NV | Hoisting Equipment NV | INSTITUT SUPERIEUR INDUSTRIEL | Aikido-Iaido-Jodo | Marc Bosschaerts

Other related companies as Icon General Trading: FRANCKAERT-DE MUNCK NV | Hoisting Equipment NV | INSTITUT SUPERIEUR INDUSTRIEL | Aikido-Iaido-Jodo | Marc Bosschaerts

Icon General Trading is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Schoten Not Applicable 2900 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Icon General Trading, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01240051269. Het bedrijf Icon General Trading bevindt zich op het adres: Kuipersakkerstraat 132. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Icon General Trading zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Icon General Trading is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Icon General Trading is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Icon General Trading, openstaande posities, locatie van Icon General Trading op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Icon General Trading is a company, that was registered 1985 in Schoten Not Applicable 2900 - Belgium region, Belgium. Full name of company is Icon General Trading, company assigned to the tax number BE01240051269. The company Icon General Trading is located at the address: Kuipersakkerstraat 132. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Icon General Trading were not found.
The main activity of Icon General Trading is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Icon General Trading is not available. You also can look at reviews of Icon General Trading, open positions, location of Icon General Trading on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Icon General Trading, Schoten Not Applicable 2900 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Icon General Trading, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Icon General Trading, Schoten Not Applicable 2900 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Icon General Trading, employees, financial statistics.