Net2view NV

Contactgegevens Net2view NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Net2view NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Net2view NV

Regio (region): Antwerpen, EUR 2140 - BE, België

Adres (address): Kroonstraat 218, België

Telefoon (phone): +32 (53) 702-66-58 +32 (53) 702-66-58

Fax (fax): 32 038292823 32 038292823

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Net2view NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Net2view NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Net2view NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Net2view NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Net2view NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Net2view NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Net2view NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Net2view NV
Products information Net2view NV

BTW identificatienummer (tax): BE05487091064
Ondernemingsnummer: 4302490234
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 150,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Net2view NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Net2view NV
(Get full report from official database of BE for Net2view NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Net2view NV
Addition kinds of activities for Net2view NV

209200. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
254202. Kantoor en winkel showcases en display armaturen | Office and store showcases and display fixtures
382100. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
599900. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec
729100. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services
32720711. Piling, prefab beton | Piling, prefabricated concrete
36120313. Reactor transformatoren | Reactor transformers
36340502. Sigarettenaanstekers, elektrisch | Cigarette lighters, electric
38120101. Versnellingsindicatoren en systeemcomponenten, ruimtevaart | Acceleration indicators and systems components, aerospace

Werken bij Net2view NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Net2view NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Net2view NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Net2view NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Cijfermatig administratief bediende te Brussel (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke vacature in de banksector regio Brussel zijn wij op zoek naar een cijfermatig administratief bediende. Je wordt ingezet bij de afdeling Fund Accounting & Administration. * Medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze dagelijkse business waar NAV-berekening, boekhouding en rapportering de voornaamste taken zijn. Jouw focus ligt op het boekhoudingsdeel. * opstart en vereffening van fondsen * onderhoud van de fondsenboekhouding met bijhorende controles * opstellen van jaarrekeningen voor de beleggingsfondsen * opmaken van statistieken voor de regelgever * uitvoeren van interne en externe betalingsopdrachten * opmaken maand- en kwartaalrapporteringen * onderhoud van het nominatief register

  • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

  • Loodgieter (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Knokke zijn wij op zoek naar een LOODGIETER

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Poetshulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DIENSTEN.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst en verricht huishoudelijk werk (poetsen, strijken, ...) bij klanten thuis in kader van de dienstencheques. Onze klanten zijn gesitueerd in de regio Knokke-Heist. Je kan deeltijds of voltijds bij ons aan de slag.

  • Student tijdens het schooljaar M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en ben je tussen midden januari en eind maart beschikbaar om tijdens de week aan de slag te gaan, lees dan zeker verder. Je pakt de goederen uit en je zet ook de bestellingen klaar per klant. Je werkt tijdens de week in de dagploeg.

  • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: NOOZ

    Type: Vaste Job

    Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

  • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

  • kelner (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DE KALLEBASSE

    Type: Flexijob

    opnemen, opdienen, afruimen

Zoek naar antwoorden van Net2view NV in sociale netwerken
Look for responds of Net2view NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Net2view NV. Laat een reactie achter voor Net2view NV. Net2view NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Net2view NV. Leave a respond for Net2view NV. Net2view NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Net2view NV op de google maps. Adres en contacten Net2view NV
Location of Net2view NV on the google maps. Address and contacts of Net2view NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Net2view NV Net2view NV: COMMETO BVBA | LABORATOIRE | Acrotech BVBA | PROXIMEDIA Belgium s.a. | Teles Foros

Other related companies as Net2view NV: COMMETO BVBA | LABORATOIRE | Acrotech BVBA | PROXIMEDIA Belgium s.a. | Teles Foros

Net2view NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Antwerpen, EUR 2140 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Net2view NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05487091064. Het bedrijf Net2view NV bevindt zich op het adres: Kroonstraat 218. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 150,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Net2view NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Net2view NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Net2view NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Net2view NV, openstaande posities, locatie van Net2view NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Net2view NV is a company, that was registered 2002 in Antwerpen, EUR 2140 - BE region, Belgium. Full name of company is Net2view NV, company assigned to the tax number BE05487091064. The company Net2view NV is located at the address: Kroonstraat 218. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 150,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Net2view NV were not found.
The main activity of Net2view NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Net2view NV is not available. You also can look at reviews of Net2view NV, open positions, location of Net2view NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Net2view NV, Antwerpen, EUR 2140 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Net2view NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Net2view NV, Antwerpen, EUR 2140 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Net2view NV, employees, financial statistics.