LABORATOIRE

Contactgegevens LABORATOIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABORATOIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABORATOIRE

Regio (region): e d'Amercoeur 55, België

Adres (address): MERCOEUR,,, België

Telefoon (phone): 4020 4020

Fax (fax): Liège 1 (Liège 2) Liège 1 (Liège 2)

E-Mail: 04 349 84 90

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABORATOIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABORATOIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABORATOIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABORATOIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABORATOIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABORATOIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABORATOIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABORATOIRE
Products information LABORATOIRE

BTW identificatienummer (tax): BE07424804687
Ondernemingsnummer: 6863128662
Hoofdstad (capital): 752,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 585,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LABORATOIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABORATOIRE
(Get full report from official database of BE for LABORATOIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABORATOIRE
Addition kinds of activities for LABORATOIRE

305302. Inpak materiaal | Packing materials
01749900. Citrusvruchten, nec | Citrus fruits, nec
22110813. Scrim, katoen | Scrim, cotton
22990503. Crash, linnen | Crash, linen
30691004. Harde rubberen producten, niet inbegrepen | Hard rubber products, nec
30699900. Vervaardigde rubberproducten, nec, nec | Fabricated rubber products, nec, nec
32720303. Betonproducten, prefab, nec | Concrete products, precast, nec
35679907. Infrarood ovens, industrieel | Infrared ovens, industrial
36990405. Onderwater geluidsapparatuur | Underwater sound equipment
48139902. Draad telefoon | Wire telephone

Werken bij LABORATOIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABORATOIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABORATOIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABORATOIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Huishoudhelden Zedelgem-Loppem! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Anderlecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oelegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • Student zorg of verpleegkunde wzc De Meers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: WOON EN ZORGCENTRUM DE MEERS

    Type: Studentenjob

    De Meers in Waregem is een woonzorgcentrum van het OCMW met een hart voor zorg en zin in zorg. Wij bieden een aangepaste woongelegenheid aan bejaarden en jongere zorgbehoevenden ongeacht hun filosofische, ethische, culturele en politieke overtuiging of hun financiële situatie. Wij leggen de klemtoon op kwalitatief hoogstaande zorg voor onze bewoners. Daarnaast streven wij ook naar een positief werkklimaat waarin onze medewerkers zich kunnen ontplooien. Interesse om tijdens de weekends of om deze zomer aan de slag te gaan als jobstudent verpleging of verzorging in wzc De Meers? Contacteer dan zo snel mogelijk de personeelsdienst van OCMW Waregem: 056 62 87 40 of [email protected] of https://www.jobsolutions.be/register/803/personal

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van LABORATOIRE in sociale netwerken
Look for responds of LABORATOIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABORATOIRE. Laat een reactie achter voor LABORATOIRE. LABORATOIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABORATOIRE. Leave a respond for LABORATOIRE. LABORATOIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABORATOIRE op de google maps. Adres en contacten LABORATOIRE
Location of LABORATOIRE on the google maps. Address and contacts of LABORATOIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come LABORATOIRE LABORATOIRE: De Witte Winkel BVBA | EVOLU'MEUBLE | Foto Willy | Mutualité Professionnelle et Libre de la région Wallone | Schlusselberg, Jean

Other related companies as LABORATOIRE: De Witte Winkel BVBA | EVOLU'MEUBLE | Foto Willy | Mutualité Professionnelle et Libre de la région Wallone | Schlusselberg, Jean

LABORATOIRE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio e d'Amercoeur 55, België. De volledige naam van het bedrijf is LABORATOIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07424804687. Het bedrijf LABORATOIRE bevindt zich op het adres: MERCOEUR,,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 752,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 585,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LABORATOIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABORATOIRE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABORATOIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABORATOIRE, openstaande posities, locatie van LABORATOIRE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 04 349 84 90

LABORATOIRE is a company, that was registered 2004 in e d'Amercoeur 55 region, Belgium. Full name of company is LABORATOIRE, company assigned to the tax number BE07424804687. The company LABORATOIRE is located at the address: MERCOEUR,,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 752,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 585,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LABORATOIRE were not found.
The main activity of LABORATOIRE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LABORATOIRE is not available. You also can look at reviews of LABORATOIRE, open positions, location of LABORATOIRE on the map. For more information, write us to email 04 349 84 90

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABORATOIRE, e d'Amercoeur 55: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABORATOIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABORATOIRE, e d'Amercoeur 55: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABORATOIRE, employees, financial statistics.