Neon vzw

Contactgegevens Neon vzw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Neon vzw: address, phone, fax, email, website, opening hours

Neon vzw

Regio (region): Leuven, 3000 - BELGIUM, België

Adres (address): Blijde Inkomstraat 98, België

Telefoon (phone): 32 476 260737 32 476 260737

Fax (fax): 32 16 294896 32 16 294896

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Neon vzw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Neon vzw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Neon vzw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Neon vzw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Neon vzw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Neon vzw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Neon vzw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Neon vzw
Products information Neon vzw

BTW identificatienummer (tax): BE05582946777
Ondernemingsnummer: 2663604736
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 514,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Neon vzw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Neon vzw
(Get full report from official database of BE for Neon vzw)

Aanvulling soorten activiteiten voor Neon vzw
Addition kinds of activities for Neon vzw

01719908. Framboos boerderij | Raspberry farm
17110404. Ventilatie- en buizenwerknemer | Ventilation and duct work contractor
35650200. Verpakkings- en verpakkingsmachines | Packing and wrapping machinery
36299902. Huidige collector wielen, voor trolley rigging | Current collector wheels, for trolley rigging
37110402. Bussen, alle soorten, montage van | Buses, all types, assembly of
92299902. Emergency Management Office, de overheid | Emergency management office, government

Werken bij Neon vzw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Neon vzw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Neon vzw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Neon vzw. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

  • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Wegenwerker (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Geel is op zoek naar een ervaren wegenwerker. Heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent redder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de veiligheid in het zwembad. Je herinnert de mensen aan de regels. Je bent bereidt om verantwoordelijkheid te nemen en in te grijpen wanneer nodig.

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekends (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten.

  • JOBSTUDENT horeca (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Sunset

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. U werkt aan de bar en in de zaal. Periode : weekends en schoolvakantie

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

  • Kapper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANVERS TELECOM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

  • Kinderpsychiater (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderpsychiater om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

Zoek naar antwoorden van Neon vzw in sociale netwerken
Look for responds of Neon vzw in social networks

Lees alle opmerkingen voor Neon vzw. Laat een reactie achter voor Neon vzw. Neon vzw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Neon vzw. Leave a respond for Neon vzw. Neon vzw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Neon vzw op de google maps. Adres en contacten Neon vzw
Location of Neon vzw on the google maps. Address and contacts of Neon vzw

Andere gerelateerde bedrijven als come Neon vzw Neon vzw: Marinower C | Van Huffelen Marc | AB-SUN | ALPHASTYLE SPRL | Claeys René NV

Other related companies as Neon vzw: Marinower C | Van Huffelen Marc | AB-SUN | ALPHASTYLE SPRL | Claeys René NV

Neon vzw is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Leuven, 3000 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Neon vzw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05582946777. Het bedrijf Neon vzw bevindt zich op het adres: Blijde Inkomstraat 98. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 514,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Neon vzw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Neon vzw is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Neon vzw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Neon vzw, openstaande posities, locatie van Neon vzw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Neon vzw is a company, that was registered 2017 in Leuven, 3000 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Neon vzw, company assigned to the tax number BE05582946777. The company Neon vzw is located at the address: Blijde Inkomstraat 98. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 514,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Neon vzw were not found.
The main activity of Neon vzw is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Neon vzw is not available. You also can look at reviews of Neon vzw, open positions, location of Neon vzw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Neon vzw, Leuven, 3000 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Neon vzw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Neon vzw, Leuven, 3000 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Neon vzw, employees, financial statistics.