NV Zeepziederijen CHRISTEYNS

Contactgegevens NV Zeepziederijen CHRISTEYNS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NV Zeepziederijen CHRISTEYNS: address, phone, fax, email, website, opening hours

NV Zeepziederijen CHRISTEYNS

Regio (region): Gent, 9000 - BE, België

Adres (address): Afrikalaan 182, België

Telefoon (phone): 00 32 9 223 38 71 00 32 9 223 38 71

Fax (fax): 00 32 9 233 03 44 00 32 9 233 03 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NV Zeepziederijen CHRISTEYNS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NV Zeepziederijen CHRISTEYNS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NV Zeepziederijen CHRISTEYNS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NV Zeepziederijen CHRISTEYNS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NV Zeepziederijen CHRISTEYNS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NV Zeepziederijen CHRISTEYNS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NV Zeepziederijen CHRISTEYNS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NV Zeepziederijen CHRISTEYNS
Products information NV Zeepziederijen CHRISTEYNS

BTW identificatienummer (tax): BE02922607421
Ondernemingsnummer: 4953704833
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 231,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in NV Zeepziederijen CHRISTEYNS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NV Zeepziederijen CHRISTEYNS
(Get full report from official database of BE for NV Zeepziederijen CHRISTEYNS)

Aanvulling soorten activiteiten voor NV Zeepziederijen CHRISTEYNS
Addition kinds of activities for NV Zeepziederijen CHRISTEYNS

783300. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
17959902. Sloop, gebouwen en andere structuren | Demolition, buildings and other structures
24990600. Heersers en stokjes, hout | Rulers and yardsticks, wood
28739903. Stikstofoplossingen (meststoffen) | Nitrogen solutions (fertilizer)
38220403. Hydronische druk of temperatuurregeling | Hydronic pressure or temperature controls
38220500. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
38449903. Fluoroscopische röntgenapparatuur en buizen | Fluoroscopic x-ray apparatus and tubes
38450105. Colonascopen, electromedical | Colonascopes, electromedical
55610102. Reiswagens: auto, nieuw en gebruikt | Travel trailers: automobile, new and used
56320101. Bontkleding, gemaakt op maat bestelling | Fur apparel, made to custom order

Werken bij NV Zeepziederijen CHRISTEYNS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NV Zeepziederijen CHRISTEYNS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NV Zeepziederijen CHRISTEYNS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NV Zeepziederijen CHRISTEYNS. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR CHEMISCHE SECTOR - VASTE LATE PLOEG (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, actief in de chemiesector, zijn we op zoek naar een operator staalname. Samen met een team van 3 à 4 collega's sta je in voor de staalname en analyse. Je staat in voor: Afnemen van stalen  Uitvoeren van basisanalyses op deze stalen Registratie en communicatie van het resultaat aan de shiftleader Je werkt in de vaste late ploeg (14 -22u) Indien nodig werk je soms in de vroege of dag ploeg. Opstart september tot begin december. Duur: 4 maand met kans op verlenging

  • Orderpicker m/v (daguren) | Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker kom je terecht in een groeiende organisatie die wereldwijd actief is. Je werkt in een groot team en staat in voor het picken (via scanning), controleren en in- en uitpakken van goederen (technische onderdelen). Dit is fysiek geen zwaar werk maar vraagt wel continue focus waarbij je werkt aan een hoog tempo.

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • Elektricien (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als electricien (monteur) op grotere projecten (scholen, appartementen, ... ) in de regio Kempen, Limburg en Vl. Brabant. Je vertrekt iedere ochtend uit Landen!

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U werkt elke voormiddag 4 uren behalve op vrijdag, dan wordt er niet gewerkt bij dit gastgezin.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • Administratieve medewerker binnendienst (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en afhandeling van orders en offertes. Je staat in contact met zowel klanten als transportfirmas en analyseert op welke manier het transport zo efficiënt mogelijk kan verlopen. Je staat ook in voor de aanmaak van de nodige documenten bij verzending. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gespecialiseerd in bouw- en transportontwikkelingen en diensten zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker binnendienst.

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Flexijob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van NV Zeepziederijen CHRISTEYNS in sociale netwerken
Look for responds of NV Zeepziederijen CHRISTEYNS in social networks

Lees alle opmerkingen voor NV Zeepziederijen CHRISTEYNS. Laat een reactie achter voor NV Zeepziederijen CHRISTEYNS. NV Zeepziederijen CHRISTEYNS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NV Zeepziederijen CHRISTEYNS. Leave a respond for NV Zeepziederijen CHRISTEYNS. NV Zeepziederijen CHRISTEYNS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NV Zeepziederijen CHRISTEYNS op de google maps. Adres en contacten NV Zeepziederijen CHRISTEYNS
Location of NV Zeepziederijen CHRISTEYNS on the google maps. Address and contacts of NV Zeepziederijen CHRISTEYNS

Andere gerelateerde bedrijven als come NV Zeepziederijen CHRISTEYNS NV Zeepziederijen CHRISTEYNS: Martine Constant & Partners | Handelskwekerij Wijns | Lionel Dupommier | PubliNet bvba | Technical Support

Other related companies as NV Zeepziederijen CHRISTEYNS: Martine Constant & Partners | Handelskwekerij Wijns | Lionel Dupommier | PubliNet bvba | Technical Support

NV Zeepziederijen CHRISTEYNS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Gent, 9000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is NV Zeepziederijen CHRISTEYNS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02922607421. Het bedrijf NV Zeepziederijen CHRISTEYNS bevindt zich op het adres: Afrikalaan 182. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 231,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in NV Zeepziederijen CHRISTEYNS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NV Zeepziederijen CHRISTEYNS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NV Zeepziederijen CHRISTEYNS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NV Zeepziederijen CHRISTEYNS, openstaande posities, locatie van NV Zeepziederijen CHRISTEYNS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NV Zeepziederijen CHRISTEYNS is a company, that was registered 1991 in Gent, 9000 - BE region, Belgium. Full name of company is NV Zeepziederijen CHRISTEYNS, company assigned to the tax number BE02922607421. The company NV Zeepziederijen CHRISTEYNS is located at the address: Afrikalaan 182. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 231,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in NV Zeepziederijen CHRISTEYNS were not found.
The main activity of NV Zeepziederijen CHRISTEYNS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NV Zeepziederijen CHRISTEYNS is not available. You also can look at reviews of NV Zeepziederijen CHRISTEYNS, open positions, location of NV Zeepziederijen CHRISTEYNS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NV Zeepziederijen CHRISTEYNS, Gent, 9000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NV Zeepziederijen CHRISTEYNS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NV Zeepziederijen CHRISTEYNS, Gent, 9000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NV Zeepziederijen CHRISTEYNS, employees, financial statistics.