Handelskwekerij Wijns

Contactgegevens Handelskwekerij Wijns: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Handelskwekerij Wijns: address, phone, fax, email, website, opening hours

Handelskwekerij Wijns

Regio (region): Lennik 1750 - BE, België

Adres (address): Brusselsestraat 1, België

Telefoon (phone): +32 2 526.10.62 +32 2 526.10.62

Fax (fax): +32 2 526.10.63 +32 2 526.10.63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Handelskwekerij Wijns: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Handelskwekerij Wijns"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Handelskwekerij Wijns"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Handelskwekerij Wijns, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Handelskwekerij Wijns. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Handelskwekerij Wijns, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Handelskwekerij Wijns. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Handelskwekerij Wijns
Products information Handelskwekerij Wijns

BTW identificatienummer (tax): BE02299407958
Ondernemingsnummer: 7330871582
Hoofdstad (capital): 256,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 671,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Handelskwekerij Wijns zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Handelskwekerij Wijns
(Get full report from official database of BE for Handelskwekerij Wijns)

Aanvulling soorten activiteiten voor Handelskwekerij Wijns
Addition kinds of activities for Handelskwekerij Wijns

753903. Elektrische diensten | Electrical services
20960000. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
32590200. Klei schoorsteen producten | Clay chimney products
33129904. Smeden, ijzer en staal | Forgings, iron and steel
34319902. Waskabels, gelakt ijzer of ander metaal | Laundry tubs, enameled iron or other metal
38429916. stofmaskers | Respirators
79299906. Entertainment service | Entertainment service
80210108. prosthodontist | Prosthodontist
87420400. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants

Werken bij Handelskwekerij Wijns: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Handelskwekerij Wijns: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Handelskwekerij Wijns. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Handelskwekerij Wijns. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Recepturen aflezen en nauwkeurig kunnen uitvoeren - Productie nauwgezet in het oog houden - werken volgens de hygiëne en veiligheidsregels - machines kunnen instellen

  • Poetshulp regio Zoutleeuw (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LOMMEL (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GREENHOUSE LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lommel en omgeving (Overpelt, Mol, Dessel) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

  • Student verkoper VERO MODA Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • Credit Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Verder zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • Servicetechnieker gezocht! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zoeken we een servicetechnieker die bereid is om te werken over heel de Benelux. Je zorgt primair voor het verrichten van inspecties, onderhoud en reparaties aan geleverde systemen en componenten. Tevens ook het uitvoeren van montages. Je zorgt ervoor dat de klant in staat is zijn apparatuur optimaal te bedienen en dat de apparatuur binnen de gestelde eisen en klanttevredenheid functioneert. Je draagt zorg voor: Het effectief en efficiënt verrichten van inspecties, reparaties en onderhoud aan alle apparatuur; Het geven van instructies en adviezen aan de klant; Het inventariseren, signaliseren en communiceren van problemen en het niet optimaal functioneren van apparatuur met zijn leidinggevende; Het oplossen van problemen en het doen van verbeteringsvoorstellen ter voorkoming van problemen en/of verbeteren van de werking van de apparatuur; Het adequaat uitvoeren van montages en inbedrijfnames, binnen de gestelde technische specificaties en commerciële afspraken; Het inventariseren van en het pro-actief adviseren over de benodigde reserve onderdelen aan de klant; Het pro-actief onderhouden van contacten.

  • Junior Planning Coordinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in petrochemie zijn we op zoek naar een Junior Planning Coordinator. In deze verantwoordelijke functie fungeer je als centrale contactpersoon voor derde partijen. De missie: Je registreert klantenopdrachten en volgt ze nauwgezet op. Hierbij hou je rekening met eventuele klachten. Je verzorgt de facturatie. Je bent alert voor commerciële leads. Je verleent ondersteuning bij controle en audits op de juistheid van de facturatie. Je zorgt bij afwijkingen voor de juiste oplossing voor de klant.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

  • Recruiter met kennis van de Automotive sector (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wie zijn we... hoe werken we... Heiwegen Consultancyis al 25 jaar het HR- adviesbureau voor de totale automotive sector in Nederland ( www.heiwegen.nl) , in België en Luxemburg sinds 2011 ( www.heiwegen.be). Onze visie is dat een persoonlijke benadering zorgt voor een persoonlijke relatie. Daarom richten wij ons, met specifieke consultants op specifieke marktsegmenten, hierdoor zijn wij vanuit inhoudelijke kennis professionele gesprekspartners voor de totale mobiliteitsmarkt. Inmiddels zijn we allang niet meer alleen bekend door onze succesvolle werving en selectie voor technische, commerciële, staf-, kader- en managementfuncties maar door een integere, persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn wij voor meer en meer klanten de HR business partner voor alle vraagstukken rondom personeel en organisatie. Om onze groeiambities voor België en Luxemburg de komende jaren verder vorm te geven, zijn we op zoek naar extra recruiters. We werkenin eerste instantie via het netwerk van de consultants, het kennen van personen in deze business opent deuren om rond de tafel te gaan zitten en ons verhaal van "specialist in de automotive recrtuering" te brengen. Als consultant werk je op zelfstandige basis waarbij een interessante verdeelsleutel gehanteerd wordt

Zoek naar antwoorden van Handelskwekerij Wijns in sociale netwerken
Look for responds of Handelskwekerij Wijns in social networks

Lees alle opmerkingen voor Handelskwekerij Wijns. Laat een reactie achter voor Handelskwekerij Wijns. Handelskwekerij Wijns bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Handelskwekerij Wijns. Leave a respond for Handelskwekerij Wijns. Handelskwekerij Wijns on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Handelskwekerij Wijns op de google maps. Adres en contacten Handelskwekerij Wijns
Location of Handelskwekerij Wijns on the google maps. Address and contacts of Handelskwekerij Wijns

Andere gerelateerde bedrijven als come Handelskwekerij Wijns Handelskwekerij Wijns: Lambert SA | LIBRIS SA | Elektro Wilfried Hick SPRL | HEDERA-SERVICE-FABRICE DELELIENNE | De Bruyne nv

Other related companies as Handelskwekerij Wijns: Lambert SA | LIBRIS SA | Elektro Wilfried Hick SPRL | HEDERA-SERVICE-FABRICE DELELIENNE | De Bruyne nv

Handelskwekerij Wijns is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Lennik 1750 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Handelskwekerij Wijns, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02299407958. Het bedrijf Handelskwekerij Wijns bevindt zich op het adres: Brusselsestraat 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 256,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 671,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Handelskwekerij Wijns zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Handelskwekerij Wijns is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Handelskwekerij Wijns is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Handelskwekerij Wijns, openstaande posities, locatie van Handelskwekerij Wijns op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Handelskwekerij Wijns is a company, that was registered 2010 in Lennik 1750 - BE region, Belgium. Full name of company is Handelskwekerij Wijns, company assigned to the tax number BE02299407958. The company Handelskwekerij Wijns is located at the address: Brusselsestraat 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 256,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 671,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Handelskwekerij Wijns were not found.
The main activity of Handelskwekerij Wijns is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Handelskwekerij Wijns is not available. You also can look at reviews of Handelskwekerij Wijns, open positions, location of Handelskwekerij Wijns on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Handelskwekerij Wijns, Lennik 1750 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Handelskwekerij Wijns, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Handelskwekerij Wijns, Lennik 1750 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Handelskwekerij Wijns, employees, financial statistics.