A.C.M.V. BVBA

Contactgegevens A.C.M.V. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.M.V. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.M.V. BVBA

Regio (region): Oostkamp, België

Adres (address): Legendaledreef 80,8020, België

Telefoon (phone): 050 84 23 15 050 84 23 15

Fax (fax): 050 82 38 00 050 82 38 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.M.V. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.M.V. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.M.V. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.M.V. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.M.V. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.M.V. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.M.V. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.M.V. BVBA
Products information A.C.M.V. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05991912841
Ondernemingsnummer: 5367614746
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.C.M.V. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.M.V. BVBA
(Get full report from official database of BE for A.C.M.V. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.M.V. BVBA
Addition kinds of activities for A.C.M.V. BVBA

394901. Golfuitrusting | Golf equipment
22840000. Draadmolens | Thread mills
23920603. Linnen, tapijt: textiel, behalve vilt | Linings, carpet: textile, except felt
30889902. Hot tubs, kunststof of glasvezel | Hot tubs, plastics or fiberglass
31110100. Paardensportproducten | Equestrian leather products
35729900. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
59610403. Postzegels, postorder | Stamps, mail order

Werken bij A.C.M.V. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.M.V. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.M.V. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.M.V. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Cv En Sanitair (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    +Voor onze klant, een firma gelegen te Herent, zijn wij op zoek naar een SANITAIR INSTALLATEUR: De firma doet in HVAC, verwarming, CV, sanitair , airco, enz. Ze zijn voornamelijk op zoek naar ervaren sanitair installateurs voor de montage. De werven zijn vnl. in de buurt gelegen.

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Administratief bediende * tijdelijk (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Adecco Experts is op zoek naar een administratief commercieel bediende voor een bedrijf uit Brugge. Een tijdelijke opdracht voor telecom registraties, activaties en uitbetalingen. Telefonische begeleiding aanbieden om de winkels te helpen om de registraties te vervolledigen. Voor de uitbetalingen moeten de bedragen opgelijst worden, afgepunt worden en vervolgens in excel uitbetaald worden.

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268091 / 463 C (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Beveren-Waas zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Bobijnopzetter (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen te Tielt. Men zoekt een bobijnopzetter 2-ploegen voor de tuft-afdeling. Taken: - u staat in voor het opzetten en afnemen van bobijnen - u staat af en toe in voor het lassen

  • Poetshulp Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als POETSHULP / THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studentenjob 18+ weekends/vakantie/vrije dagen (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: ENERVIK CONSULTING

    Type: Studentenjob

    Wilt u ervaring opdoen in de sales en hierbij geniet van een heel mooi loon? Wij begeleiden u om een topverkoper te worden! We zijn verkozen tot het beste startende saleskantoor in belgie door onze partners dus we zijn een snel groeiend bedrijf.

  • Seksuoloog (M/V) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Mercuria in Hemiksem is opzoek naar een seksuoloog om de praktijk te versterken vanaf januari 2019. Agenda zelf te bepalen, flexibel huursysteem.

  • Kinderpsychiater (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij op zoek naar een kinderpsychiater voor diagnostisch onderzoek en begeleiding van minderjarigen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Zaalmedewerker flexi (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: STASSART11

    Type: Flexijob

    Het vroegere klooster in de Goswin Stassartstraat is na grote renovatiewerken omgetoverd tot een toplocatie waar Bloemen De Borght en lunch-cafe Stassart 11 in mekaar vloeien in een concept waar puurheid en schoonheid hoog in het vaandel worden gedragen. Dit willen wij overbrengen in de smaakbeleving van ons nieuw restaurant. Stassart11 zoekt jou als zaalmedewerker om in ons mooi lunchrestaurant onze klanten elke dag met enthousiasme te ontvangen en de service te geven die ze verdienen. Een greep uit je taken : Mise en place van de zaal Klaarzetten/bereiden van dranken Gasten ontvangen en een toegewijde bediening Serveren en afruimen van gerechten en dranken Kassa beheren Inplannen reservaties Voorraad opvolgen en tekorten doorgeven voor bestelling

Zoek naar antwoorden van A.C.M.V. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.C.M.V. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.M.V. BVBA. Laat een reactie achter voor A.C.M.V. BVBA. A.C.M.V. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.M.V. BVBA. Leave a respond for A.C.M.V. BVBA. A.C.M.V. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.M.V. BVBA op de google maps. Adres en contacten A.C.M.V. BVBA
Location of A.C.M.V. BVBA on the google maps. Address and contacts of A.C.M.V. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.M.V. BVBA A.C.M.V. BVBA: De Rekeneire BVBA | DIAMANT BRUSSELS _ MCM SPRL | ZANUSSI/FRIGO SHOP | WAVER CONSTRUCT BVBA | Academie Royale de Medecine de Belgique

Other related companies as A.C.M.V. BVBA: De Rekeneire BVBA | DIAMANT BRUSSELS _ MCM SPRL | ZANUSSI/FRIGO SHOP | WAVER CONSTRUCT BVBA | Academie Royale de Medecine de Belgique

A.C.M.V. BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Oostkamp, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.M.V. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05991912841. Het bedrijf A.C.M.V. BVBA bevindt zich op het adres: Legendaledreef 80,8020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 626,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.C.M.V. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.M.V. BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.M.V. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.M.V. BVBA, openstaande posities, locatie van A.C.M.V. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C.M.V. BVBA is a company, that was registered 2004 in Oostkamp region, Belgium. Full name of company is A.C.M.V. BVBA, company assigned to the tax number BE05991912841. The company A.C.M.V. BVBA is located at the address: Legendaledreef 80,8020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 626,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.C.M.V. BVBA were not found.
The main activity of A.C.M.V. BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.M.V. BVBA is not available. You also can look at reviews of A.C.M.V. BVBA, open positions, location of A.C.M.V. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.M.V. BVBA, Oostkamp: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.M.V. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.M.V. BVBA, Oostkamp: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.M.V. BVBA, employees, financial statistics.