Academie Royale de Medecine de Belgique

Contactgegevens Academie Royale de Medecine de Belgique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Academie Royale de Medecine de Belgique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Academie Royale de Medecine de Belgique

Regio (region): Bruxelles, 1000 - BE, België

Adres (address): Rue Ducale , 1, België

Telefoon (phone): 32 2 550.22.55 32 2 550.22.55

Fax (fax): 32 2 550.22.65 32 2 550.22.65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Academie Royale de Medecine de Belgique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Academie Royale de Medecine de Belgique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Academie Royale de Medecine de Belgique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Academie Royale de Medecine de Belgique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Academie Royale de Medecine de Belgique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Academie Royale de Medecine de Belgique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Academie Royale de Medecine de Belgique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Academie Royale de Medecine de Belgique
Products information Academie Royale de Medecine de Belgique

BTW identificatienummer (tax): BE05913635253
Ondernemingsnummer: 4281890869
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Academie Royale de Medecine de Belgique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Academie Royale de Medecine de Belgique
(Get full report from official database of BE for Academie Royale de Medecine de Belgique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Academie Royale de Medecine de Belgique
Addition kinds of activities for Academie Royale de Medecine de Belgique

602299. Staat commerciële banken, nec | State commercial banks, nec
17510000. Timmerwerk | Carpentry work
20519901. Bakkerijproducten, gedeeltelijk gekookt (behalve bevroren) | Bakery products, partially cooked (except frozen)
28210108. Ureaharsen | Urea resins
39310104. Bruggen, piano | Bridges, piano
50729906. hangsloten | Padlocks
51590504. Pecan shellers | Pecan shellers
59990802. Boerderij trekkers | Farm tractors
82999904. Bijbel school | Bible school

Werken bij Academie Royale de Medecine de Belgique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Academie Royale de Medecine de Belgique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Academie Royale de Medecine de Belgique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Academie Royale de Medecine de Belgique. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing radiologie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare op de afdeling radiologie en ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT. Ervaring in deze setting is een must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Ploegbaas Dakwerken (MESSELBROEK)

    Regio: MESSELBROEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Heb je een passie voor bouw, specifiek in dakwerken; Kan je terug blikken op een ervaring als ploegbaas; Dan is deze vacature iets voor jou; Als ervaren dakdekker van verschillende soorten daken, breng je volgend takenpakket tot een goed einde; Aansturen van team Als ploegbaas ben je in staat om een ploeg aan te sturen: je coördineert de werken op de werf en verdeelt deze onder de collega's je motiveert hen om hun job te doen Je probeert uitdagingen zelf op te lossen indien mogelijk, en houdt overzicht over alles wat op de werf nodig is. Bestellen materialen Werf uitzetten Communicatie met werf- of projectleider Meewerken met je team

  • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 17 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 17 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag een halve dag , woensdagnamiddag vanaf 11.30-17.30 u u en vrijdag een volle dag(7 u ) in dit gastgezin. U staat in voor het onderhoud van het huis , daarnaast kookt u een potje op woensdag en doet u de boodschappen. U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Medewerker Strijkatelier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt ervan om je hemden, t-shirts en broeken telkens tot in detail te strijken. Je bent zelf gesteld op netheid en bedient klanten met een glimlach.

  • Bijlesgever statistiek (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • Klantadviseur Payroll (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanpsreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp je de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega's ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten. Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de korste keren ook een krak in het vak. Jouw missie : Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je 1700 collega's werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep. Jouw takenpakket : naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. JE weet op discrete wijze om te gaan met sociaal juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega's met de nodige expertise.

  • auticoach (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

Zoek naar antwoorden van Academie Royale de Medecine de Belgique in sociale netwerken
Look for responds of Academie Royale de Medecine de Belgique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Academie Royale de Medecine de Belgique. Laat een reactie achter voor Academie Royale de Medecine de Belgique. Academie Royale de Medecine de Belgique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Academie Royale de Medecine de Belgique. Leave a respond for Academie Royale de Medecine de Belgique. Academie Royale de Medecine de Belgique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Academie Royale de Medecine de Belgique op de google maps. Adres en contacten Academie Royale de Medecine de Belgique
Location of Academie Royale de Medecine de Belgique on the google maps. Address and contacts of Academie Royale de Medecine de Belgique

Andere gerelateerde bedrijven als come Academie Royale de Medecine de Belgique Academie Royale de Medecine de Belgique: Foodphoto BVBA | ALBERT MOTOS | BALDO (Agence Artistique) | Buyse, Lieven | Galerij Van Langenhove BVBA

Other related companies as Academie Royale de Medecine de Belgique: Foodphoto BVBA | ALBERT MOTOS | BALDO (Agence Artistique) | Buyse, Lieven | Galerij Van Langenhove BVBA

Academie Royale de Medecine de Belgique is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Bruxelles, 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Academie Royale de Medecine de Belgique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05913635253. Het bedrijf Academie Royale de Medecine de Belgique bevindt zich op het adres: Rue Ducale , 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 689,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Academie Royale de Medecine de Belgique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Academie Royale de Medecine de Belgique is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Academie Royale de Medecine de Belgique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Academie Royale de Medecine de Belgique, openstaande posities, locatie van Academie Royale de Medecine de Belgique op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Academie Royale de Medecine de Belgique is a company, that was registered 1994 in Bruxelles, 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is Academie Royale de Medecine de Belgique, company assigned to the tax number BE05913635253. The company Academie Royale de Medecine de Belgique is located at the address: Rue Ducale , 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 689,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Academie Royale de Medecine de Belgique were not found.
The main activity of Academie Royale de Medecine de Belgique is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Academie Royale de Medecine de Belgique is not available. You also can look at reviews of Academie Royale de Medecine de Belgique, open positions, location of Academie Royale de Medecine de Belgique on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Academie Royale de Medecine de Belgique, Bruxelles, 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Academie Royale de Medecine de Belgique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Academie Royale de Medecine de Belgique, Bruxelles, 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Academie Royale de Medecine de Belgique, employees, financial statistics.