NILmedia internet services

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • NILmedia internet services
Private companiesHealth Services • NILmedia internet services

Contactgegevens NILmedia internet services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NILmedia internet services: address, phone, fax, email, website, opening hours

NILmedia internet services

Regio (region): Antwerpen Antwerpen 2050 - BE, België

Adres (address): Willem van Haechtlaan 10, België

Telefoon (phone): 32 3 2197108 32 3 2197108

Fax (fax): +32 (68) 540-69-88 +32 (68) 540-69-88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NILmedia internet services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NILmedia internet services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NILmedia internet services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NILmedia internet services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NILmedia internet services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NILmedia internet services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NILmedia internet services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NILmedia internet services
Products information NILmedia internet services

BTW identificatienummer (tax): BE03134094238
Ondernemingsnummer: 5360748291
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 538,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in NILmedia internet services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NILmedia internet services
(Get full report from official database of BE for NILmedia internet services)

Aanvulling soorten activiteiten voor NILmedia internet services
Addition kinds of activities for NILmedia internet services

28650103. aminoazotolueen | Aminoazotoluene
34430102. Bins, geprefabriceerde metalen plaat | Bins, prefabricated metal plate
36290201. Condensatoren, a.c., voor motoren of fluorescentielampen | Capacitors, a.c., for motors or fluorescent lamp ballasts
39140303. Ecclesiastische ware, tin | Ecclesiastical ware, pewter
42229903. Opslag, koelopslag of gekoelde | Warehousing, cold storage or refrigerated
59991801. Kinderwagens en kinderwagens | Baby carriages and strollers
79991502. Vermaakconcessie | Amusement concession

Werken bij NILmedia internet services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NILmedia internet services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NILmedia internet services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NILmedia internet services. Looking for open vacancies in other companies

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • Junior medewerker garage (afleveren wagens) - tweetalig (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een junior mechanieker voor de afdeling nieuwe wagens. Onze klant is behoort tot het premium autosegment. Je taken zijn voornamelijk het klaar maken van nieuwe wagens. * afstellen lichten * afstellen boordcomputer * nakijken en bijvullen van vloeistoffen * op druk zetten van banden * instellen specifieke configuraties

  • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

  • Jobstudent inpakker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in regio Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die op donderdag beschikbaar is om te werken als inpakker. - inpakken van goederen - stickeren van de dozen - labelen van de goederen

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • Back-end developer (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Intersentia

    Type: Vaste Job

    Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

  • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

  • verantwoordelijke bakkerij (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: DKN FOOD MARKET

    Type: Vaste Job

    * afbakken van brood en koffiekoeken * ervoor zorgen dat de bakkerij op tijd gevuld en netjes is * indien nodig in de voormiddag bijbakken *opvolgen van de stock en opmaken van bestellingen *naast de bakkerij mag je ook bijstaan in de winkel

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BXL ACADEMY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Centric - PMO Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Technical support of and improvements via the tools that are in use in the VPMO to improve project management, its data, its quality as well as its efficiency and efficacy. Key Roles & Responsibilities Keep the TG Project and Time registration Portal (on SharePoint) running, process the data to and from SAP and continue the migration to tools and platforms not used for TG specifically. Together with other team member, reporting (consolidating) on project financials combining information from Fusion and SP Technical support and configuration in the tools used by PMs and PMO: CA PPM (Clarity), SharePoint, advanced Excel (Office 365) Assist in the assessment and possible replacement of the current (version of the) project management tools used Required Licenses/Certifications Technical knowledge of CA PPM (Clarity), Oracle Fusion and SharePoint is a big plus, but can be compensated by strong technical skills and the capability of learning new tools very quickly. Also knowledge of Prince2 / PMI is a plus. Both are not absolutely required to be able to do the job well but a good understanding of project management is required to ensure that the delivered work is functionally efficient and effective. Same goes for (though smaller plusses) Confluence, Agile. Mindset and working mentality (constructive, flexible,..) are very important, same for accuracy and the ability to distinguish well between means and goals... Language: English is a must, Flemish and French are a plus.

Zoek naar antwoorden van NILmedia internet services in sociale netwerken
Look for responds of NILmedia internet services in social networks

Lees alle opmerkingen voor NILmedia internet services. Laat een reactie achter voor NILmedia internet services. NILmedia internet services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NILmedia internet services. Leave a respond for NILmedia internet services. NILmedia internet services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NILmedia internet services op de google maps. Adres en contacten NILmedia internet services
Location of NILmedia internet services on the google maps. Address and contacts of NILmedia internet services

Andere gerelateerde bedrijven als come NILmedia internet services NILmedia internet services: Back Office NV | BRICO SOIGNIES SPRL | Van Tassel | A.D.M. Com-Systems | Fegibel cvba

Other related companies as NILmedia internet services: Back Office NV | BRICO SOIGNIES SPRL | Van Tassel | A.D.M. Com-Systems | Fegibel cvba

NILmedia internet services is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Antwerpen Antwerpen 2050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is NILmedia internet services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03134094238. Het bedrijf NILmedia internet services bevindt zich op het adres: Willem van Haechtlaan 10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 538,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in NILmedia internet services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NILmedia internet services is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NILmedia internet services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NILmedia internet services, openstaande posities, locatie van NILmedia internet services op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NILmedia internet services is a company, that was registered 1990 in Antwerpen Antwerpen 2050 - BE region, Belgium. Full name of company is NILmedia internet services, company assigned to the tax number BE03134094238. The company NILmedia internet services is located at the address: Willem van Haechtlaan 10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 538,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in NILmedia internet services were not found.
The main activity of NILmedia internet services is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NILmedia internet services is not available. You also can look at reviews of NILmedia internet services, open positions, location of NILmedia internet services on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NILmedia internet services, Antwerpen Antwerpen 2050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NILmedia internet services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NILmedia internet services, Antwerpen Antwerpen 2050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NILmedia internet services, employees, financial statistics.