Mr Stephen HF Grey

Contactgegevens Mr Stephen HF Grey: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mr Stephen HF Grey: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mr Stephen HF Grey

Regio (region): Brussels - Brussels - 1050 - BE, België

Adres (address): Avenue Louise 532, België

Telefoon (phone): 00322 6467944 00322 6467944

Fax (fax): +32 (2) 798-81-67 +32 (2) 798-81-67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mr Stephen HF Grey: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mr Stephen HF Grey"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mr Stephen HF Grey"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mr Stephen HF Grey, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mr Stephen HF Grey. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mr Stephen HF Grey, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mr Stephen HF Grey. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mr Stephen HF Grey
Products information Mr Stephen HF Grey

BTW identificatienummer (tax): BE02245025634
Ondernemingsnummer: 6197631835
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 226,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Mr Stephen HF Grey zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mr Stephen HF Grey
(Get full report from official database of BE for Mr Stephen HF Grey)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mr Stephen HF Grey
Addition kinds of activities for Mr Stephen HF Grey

599909. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical apparatus and supplies
26210301. Absorberend papier | Absorbent paper
27520102. Photo-offset printing | Photo-offset printing
27549913. Muziek, blad: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Music, sheet: gravure printing, not published on site
32720307. Fonteinen, was: pre-terrazzo | Fountains, wash: precast terrazzo
39440309. Hobby kits en sets | Craft and hobby kits and sets
50850503. Industriële wielen | Industrial wheels
50949901. Beads | Beads
95310400. Behuisingsprogramma's, niveau van overheid | Housing programs, level of government
97219904. Buitenlandse missies | Foreign missions

Werken bij Mr Stephen HF Grey: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mr Stephen HF Grey: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mr Stephen HF Grey. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mr Stephen HF Grey. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende in de Boekhouding - Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Boekhouding (m/v) voor een bedrijf gespecialiseerd in gaming computers. Het bedrijf is gevestigd in Humbeek. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Administratief Bediende Boekhouding zijn: Je controleert en verwerkt betalingen; Je volgt facturen van handelsgoederen op; Je vervult diverse administratieve taken zoals voorbereiding van de boekhouding, BTW-aangiftes enz.; Je beheert de agenda met betrekking tot sollicitaties, leveranciers en personeel; Je verzorgt de administratieve opvolging van het personeel. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Schrijnwerker / plaatser spanplafonds (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de plaatsing van een spanwand en of plafond en alle daarbij horende schrijnwerk en of verlichting. Laden van de bestelwagen Je vult het logboek aan & neemt het mee naar de werf Controleren van de staat van de werf Positioneren van lichtpunten in samenspraak met architect, klant en / of projectleider Plaatsen en afregelen custom fittings voor verlichting, ventilatie,airco... Je plaatst een canvas, softsound, skylight of wonderwall Je plaats en sluit de verlichting aan Je past milieu-, welzijn- en veiligheidsvoorschriften toe Je zorgt voor reiniging werf en zorgvuldig vrijmaken van alle geplaatste bescherming

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Marketing bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

  • Administratief juridisch medewerk(st)er (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opmaak van juridische documenten (volmachten, dadingen, ingebrekestellingen,...) en je behandelt zelfstandig schade- en verzekeringsdossiers op vlak van liability -BA/ ABR. Je biedt administratieve assistentie en ondersteuning aan de juriste. (voorbereiding procedure, expertise,...) Je biedt de eerstelijnshulp van de juridische dienst: klassement, beheer agenda's, aanleveren juridische documentatie, administratieve opvolging dossiers.

  • Junior Facility Coördinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Je volgt van A tot Z facilitaire projecten op met betrekking tot de schoonmaak, catering, inrichting en gebouwenbeheer • De afdeling Facility is in volle evolutie: je denkt actief mee over de optimalisatie van deze nieuwe structuur • Je staat in voor het contacteren van mogelijke leveranciers en het beoordelen van offertes • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de contracten via het FMIS-systeem • Communicatie met interne en externe partners • Aanvragen/follow-up/verwerken van alle facility gerelateerde documentatie en administratie

  • NOA5 kinesitherapeut(e) (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom.

  • Reachtruckchauffeur (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Lommel zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur. Samen met je collega's zorg je voor een stipte voorbereiding van bestellingen voor de levering van de klanten. Je bent een echte teamplayer en samen met je team zorg je dan ook voor een fijne werkplek. Je zet goederen weg in het magazijn, je rijdt ze bij naar de laadplaatsen, je vult pickplaatsen aan,...

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een planner. Je komt te werken op de centrale planning in Herentals en ondersteunt de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten bij de klanten. Na een 2-tal jaren kom je te werken op de planning te Antwerpen. Je maakt in samenwerking met de betrokken diensten een zo efficiënt mogelijke planning. Je organiseert de daarvoor benodigde materialen, medewerkers en voertuigen, waarbij je rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie. Je neemt de werkopdrachten aan van zowel onze werfleiding en onderhoudt contact over de reservering en inzet van voertuigen Je maakt werkopdrachten aan in het systeem Je controleert de voorraad en inhuur van de benodigde materialen en zoekt pro-actie naar de juiste invulling en oplossing Je kent de specifieke vereisten per werf en houdt hiermee rekening Je houdt inhuuropdrachten in de gaten en meldt deze tijdig af na afronden van de werkzaamheden Je bereidt de werkopdrachten voor op facturatie Je beantwoordt vragen vanuit de organisatie over beschikbaarheid en mogelijkheden

Zoek naar antwoorden van Mr Stephen HF Grey in sociale netwerken
Look for responds of Mr Stephen HF Grey in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mr Stephen HF Grey. Laat een reactie achter voor Mr Stephen HF Grey. Mr Stephen HF Grey bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mr Stephen HF Grey. Leave a respond for Mr Stephen HF Grey. Mr Stephen HF Grey on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mr Stephen HF Grey op de google maps. Adres en contacten Mr Stephen HF Grey
Location of Mr Stephen HF Grey on the google maps. Address and contacts of Mr Stephen HF Grey

Andere gerelateerde bedrijven als come Mr Stephen HF Grey Mr Stephen HF Grey: Europima SPRL | MANDEL-EI/POND'OR BVBA | VERSWIJVER/MDB NV | DESALUX NV | Avis

Other related companies as Mr Stephen HF Grey: Europima SPRL | MANDEL-EI/POND'OR BVBA | VERSWIJVER/MDB NV | DESALUX NV | Avis

Mr Stephen HF Grey is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brussels - Brussels - 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Mr Stephen HF Grey, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02245025634. Het bedrijf Mr Stephen HF Grey bevindt zich op het adres: Avenue Louise 532. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 226,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Mr Stephen HF Grey zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mr Stephen HF Grey is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mr Stephen HF Grey is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mr Stephen HF Grey, openstaande posities, locatie van Mr Stephen HF Grey op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mr Stephen HF Grey is a company, that was registered 1996 in Brussels - Brussels - 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is Mr Stephen HF Grey, company assigned to the tax number BE02245025634. The company Mr Stephen HF Grey is located at the address: Avenue Louise 532. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 226,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Mr Stephen HF Grey were not found.
The main activity of Mr Stephen HF Grey is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Mr Stephen HF Grey is not available. You also can look at reviews of Mr Stephen HF Grey, open positions, location of Mr Stephen HF Grey on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mr Stephen HF Grey, Brussels - Brussels - 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mr Stephen HF Grey, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mr Stephen HF Grey, Brussels - Brussels - 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mr Stephen HF Grey, employees, financial statistics.