VERSWIJVER/MDB NV

Contactgegevens VERSWIJVER/MDB NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERSWIJVER/MDB NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERSWIJVER/MDB NV

Regio (region): Schoten, België

Adres (address): Wijnegembaan 2,2900, België

Telefoon (phone): +31 78 639 07 08; 03 326 57 27 +31 78 639 07 08; 03 326 57 27

Fax (fax): 03 326 55 72; 03 326 55 73; 03 326 55 71 03 326 55 72; 03 326 55 73; 03 326 55 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERSWIJVER/MDB NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERSWIJVER/MDB NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERSWIJVER/MDB NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERSWIJVER/MDB NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERSWIJVER/MDB NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERSWIJVER/MDB NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERSWIJVER/MDB NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERSWIJVER/MDB NV
Products information VERSWIJVER/MDB NV

BTW identificatienummer (tax): BE02562530517
Ondernemingsnummer: 5359375000
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 681,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VERSWIJVER/MDB NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERSWIJVER/MDB NV
(Get full report from official database of BE for VERSWIJVER/MDB NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERSWIJVER/MDB NV
Addition kinds of activities for VERSWIJVER/MDB NV

209907. Klaar om te eten, salades en broodjes | Ready-to-eat meals, salads, and sandwiches
422602. Huishoudelijke goederen en meubilair opslag | Household goods and furniture storage
26790206. Keukengerei, geperste en gegoten pulp: uit gekochte materialen | Utensils, pressed and molded pulp: from purchased material
30890315. Septische tanks, kunststoffen | Septic tanks, plastics
36479902. Fietslampen | Bicycle lamps
50879902. Tapijt installatie apparatuur | Carpet installation equipment

Werken bij VERSWIJVER/MDB NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERSWIJVER/MDB NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERSWIJVER/MDB NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERSWIJVER/MDB NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Management Consultant regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar 4 Contract Management Consultants (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in premium wagens in de regio van Brussel. Onze klant is een welvarend bedrijf actief in de automotive sector gelegen in het Brusselse en geniet een zeer goede reputatie. Als Contract Management Consultant heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je beheert financiële en administratieve contractwijzigingen; Je sluit contracten af met bepaalde klanten; Je zorgt voor het beheer van administratieve documenten (kentekenbewijs, schrappingsbewijs, nummerplaat etc.); Ook het opvolgen van pre-retention van contracten behoort tot jouw takenpakket. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

  • Arbeider Spoorwegen (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Destelbergen, gespecialiseerd in de spoorwegen, zijn wij dringend op zoek naar 5 SPOORWEGARBEIDERS (M/V).  Ervaring is een pluspunt, maar onze klant investeert in zijn medewerkers. Ben jij gemotiveerd en wil je een mooie cent verdienen in de bouw, dan is deze job op jouw lijf geschreven. Je vertrekt in team naar de verschillende werven, deze liggen over heel Vlaanderen en je dag ziet er als volg uit: Bils plaatsen kabels trekken putten graven materialen verplaatsen

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • Jobstudent productiearbeider - inpakker (september) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kippenslachterij regio Buggenhout zoeken we gemotiveerde studenten die in september kunnen starten. Je taak houdt in dat je kipfilets inpakt aan de lopende band. Je bent nauwkeurig en zelfstandig, bovendien is hygiënisch omgaan met voedingswaren voor jou een topprioriteit. Je werkt voltijds in dagdienst van maandag tot en met vrijdag. Je bent minstens 3 weken beschikbaar. Doordat je met voeding in contact komt, werk je in een frisse omgeving. GEEN DIEPVRIES!

  • Bijlesgever fysica (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

  • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

    Type: Vaste Job

    Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

  • Seksuoloog (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

Zoek naar antwoorden van VERSWIJVER/MDB NV in sociale netwerken
Look for responds of VERSWIJVER/MDB NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERSWIJVER/MDB NV. Laat een reactie achter voor VERSWIJVER/MDB NV. VERSWIJVER/MDB NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERSWIJVER/MDB NV. Leave a respond for VERSWIJVER/MDB NV. VERSWIJVER/MDB NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERSWIJVER/MDB NV op de google maps. Adres en contacten VERSWIJVER/MDB NV
Location of VERSWIJVER/MDB NV on the google maps. Address and contacts of VERSWIJVER/MDB NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VERSWIJVER/MDB NV VERSWIJVER/MDB NV: Laurent Bernard | Galago Boetiek | Wenselaers | COLLARD RENE | Electronic Info Systems Gewone comm. venn.

Other related companies as VERSWIJVER/MDB NV: Laurent Bernard | Galago Boetiek | Wenselaers | COLLARD RENE | Electronic Info Systems Gewone comm. venn.

VERSWIJVER/MDB NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Schoten, België. De volledige naam van het bedrijf is VERSWIJVER/MDB NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02562530517. Het bedrijf VERSWIJVER/MDB NV bevindt zich op het adres: Wijnegembaan 2,2900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 681,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VERSWIJVER/MDB NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERSWIJVER/MDB NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERSWIJVER/MDB NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERSWIJVER/MDB NV, openstaande posities, locatie van VERSWIJVER/MDB NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERSWIJVER/MDB NV is a company, that was registered 1994 in Schoten region, Belgium. Full name of company is VERSWIJVER/MDB NV, company assigned to the tax number BE02562530517. The company VERSWIJVER/MDB NV is located at the address: Wijnegembaan 2,2900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 681,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VERSWIJVER/MDB NV were not found.
The main activity of VERSWIJVER/MDB NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERSWIJVER/MDB NV is not available. You also can look at reviews of VERSWIJVER/MDB NV, open positions, location of VERSWIJVER/MDB NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERSWIJVER/MDB NV, Schoten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERSWIJVER/MDB NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERSWIJVER/MDB NV, Schoten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERSWIJVER/MDB NV, employees, financial statistics.