BDO BEDRIJFSREVISOREN

Contactgegevens BDO BEDRIJFSREVISOREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BDO BEDRIJFSREVISOREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BDO BEDRIJFSREVISOREN

Regio (region): Antwerpen (Berchem), België

Adres (address): Uitbreidingstraat 66 Bus 13,2600, België

Telefoon (phone): 03 230 58 40 03 230 58 40

Fax (fax): +32 (15) 808-48-95 +32 (15) 808-48-95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BDO BEDRIJFSREVISOREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BDO BEDRIJFSREVISOREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BDO BEDRIJFSREVISOREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BDO BEDRIJFSREVISOREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BDO BEDRIJFSREVISOREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BDO BEDRIJFSREVISOREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BDO BEDRIJFSREVISOREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BDO BEDRIJFSREVISOREN
Products information BDO BEDRIJFSREVISOREN

BTW identificatienummer (tax): BE09862121582
Ondernemingsnummer: 2016510009
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BDO BEDRIJFSREVISOREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BDO BEDRIJFSREVISOREN
(Get full report from official database of BE for BDO BEDRIJFSREVISOREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BDO BEDRIJFSREVISOREN
Addition kinds of activities for BDO BEDRIJFSREVISOREN

20150102. Kip, verwerkt: ingeblikt | Chicken, processed: canned
21410000. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
38230308. Turbiditeitsinstrumenten, industrieel proces type | Turbidity instruments, industrial process type
49119903. Transmissie, elektrische stroom | Transmission, electric power
54119901. Coöperatieve levensmiddelenwinkels | Cooperative food stores
62890102. Royalty eigendommen beschermende verenigingen | Royalty owners protective associations
79480300. Racehorse zorg | Racehorse care
86410100. Burgerlijke verenigingen | Civic associations

Werken bij BDO BEDRIJFSREVISOREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BDO BEDRIJFSREVISOREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BDO BEDRIJFSREVISOREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BDO BEDRIJFSREVISOREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • Zaalmedewerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een ervaren zaalmedewerker: Je staat in voor het bedienen, afruimen en netjes houden van de zaal. Je volgt hierbij de regels van de etiquette.

  • Glasplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Waregem zijn we op zoek naar een ervaren glasplaatser die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je belandt in een innovatief bedrijf dat veel aandacht besteedt aan kwaliteit en een snelle, stipte service. Met zijn 30 jaar ervaring op de teller zoeken ze altijd naar klantgerichte oplossingen en dat samen met de werknemers van de firma. Jouw taak als glasplaatser zal vooral betrekking hebben op particuliere woningen (glazen deuren, glazen ramen, constructies...). Ben jij iemand die gedreven is en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Bel snel 056 51 73 38 Let\\\'s Work construct Kortrijk

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een arbeider wegenbouw met CE-rijbewijs.

  • Huishoudhelden Oostkamp/Ruddervoorde/Hertsberge! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp gezocht! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp (en deelgemeenten). Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Sint-Katelijne-Waver – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

Zoek naar antwoorden van BDO BEDRIJFSREVISOREN in sociale netwerken
Look for responds of BDO BEDRIJFSREVISOREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BDO BEDRIJFSREVISOREN. Laat een reactie achter voor BDO BEDRIJFSREVISOREN. BDO BEDRIJFSREVISOREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BDO BEDRIJFSREVISOREN. Leave a respond for BDO BEDRIJFSREVISOREN. BDO BEDRIJFSREVISOREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BDO BEDRIJFSREVISOREN op de google maps. Adres en contacten BDO BEDRIJFSREVISOREN
Location of BDO BEDRIJFSREVISOREN on the google maps. Address and contacts of BDO BEDRIJFSREVISOREN

Andere gerelateerde bedrijven als come BDO BEDRIJFSREVISOREN BDO BEDRIJFSREVISOREN: De Kommel BVBA | BALENCOURT & fils SPRL | Truyts BVBA | Clinique Veterinaire Spa | Vocalux asbl

Other related companies as BDO BEDRIJFSREVISOREN: De Kommel BVBA | BALENCOURT & fils SPRL | Truyts BVBA | Clinique Veterinaire Spa | Vocalux asbl

BDO BEDRIJFSREVISOREN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is BDO BEDRIJFSREVISOREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09862121582. Het bedrijf BDO BEDRIJFSREVISOREN bevindt zich op het adres: Uitbreidingstraat 66 Bus 13,2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 806,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BDO BEDRIJFSREVISOREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BDO BEDRIJFSREVISOREN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BDO BEDRIJFSREVISOREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BDO BEDRIJFSREVISOREN, openstaande posities, locatie van BDO BEDRIJFSREVISOREN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BDO BEDRIJFSREVISOREN is a company, that was registered 2017 in Antwerpen (Berchem) region, Belgium. Full name of company is BDO BEDRIJFSREVISOREN, company assigned to the tax number BE09862121582. The company BDO BEDRIJFSREVISOREN is located at the address: Uitbreidingstraat 66 Bus 13,2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 806,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BDO BEDRIJFSREVISOREN were not found.
The main activity of BDO BEDRIJFSREVISOREN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BDO BEDRIJFSREVISOREN is not available. You also can look at reviews of BDO BEDRIJFSREVISOREN, open positions, location of BDO BEDRIJFSREVISOREN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BDO BEDRIJFSREVISOREN, Antwerpen (Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BDO BEDRIJFSREVISOREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BDO BEDRIJFSREVISOREN, Antwerpen (Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BDO BEDRIJFSREVISOREN, employees, financial statistics.