Mr Kristoffel DE GEEST

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Mr Kristoffel DE GEEST
Private companiesEating and Drinking Places • Mr Kristoffel DE GEEST

Contactgegevens Mr Kristoffel DE GEEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mr Kristoffel DE GEEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mr Kristoffel DE GEEST

Regio (region): VILVOORDE - BELGIUM - 1800 - BE, België

Adres (address): Borghtvoetweg 14, België

Telefoon (phone): 32.2.253.42.16 32.2.253.42.16

Fax (fax): +32 (69) 206-74-78 +32 (69) 206-74-78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mr Kristoffel DE GEEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mr Kristoffel DE GEEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mr Kristoffel DE GEEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mr Kristoffel DE GEEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mr Kristoffel DE GEEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mr Kristoffel DE GEEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mr Kristoffel DE GEEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mr Kristoffel DE GEEST
Products information Mr Kristoffel DE GEEST

BTW identificatienummer (tax): BE06390716552
Ondernemingsnummer: 7678039550
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 153,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Mr Kristoffel DE GEEST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mr Kristoffel DE GEEST
(Get full report from official database of BE for Mr Kristoffel DE GEEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mr Kristoffel DE GEEST
Addition kinds of activities for Mr Kristoffel DE GEEST

573101. antennes | Antennas
27820101. Accountboeken | Account books
28910208. Rubber cement | Rubber cement
30890108. Emmers, kunststoffen | Pails, plastics
32719904. Blokken, beton: schoorsteen of open haard | Blocks, concrete: chimney or fireplace
59489901. Lederwaren, behalve bagage en schoenen | Leather goods, except luggage and shoes

Werken bij Mr Kristoffel DE GEEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mr Kristoffel DE GEEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mr Kristoffel DE GEEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mr Kristoffel DE GEEST. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend familiebedrijf in Diksmuide zoeken wij een gemotiveerde technicus/automecanicien. Je staat in voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van de wagens.

  • Plaatsers ramen&deuren (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Nieuwkerken waas zijn wij op zoek naar ervaren/gemotiveerde plaatsers ramen en deuren. Onze klant is een grote speler binnen de metaalsector en biedt dan ook uitstekende kwaliteit en kwantiteit. Ben jij op zoek naar een lange termijn engagement? Wil jij jou settelen bij een van de betere spelers binnen deze sector? Solliciteer snel !

  • Administratief bediende Dispatch/Planner (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: algemene administratie van de afdeling je staat in contact met klanten, leveranciers, chauffeurs,... je Biedt ondersteuning waar nodig

  • Lasser lasrobot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage met gereedschap zoals een waterpas schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken oppoetsen etc.).

  • Planner (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - planningen controleren - planningen opstellen en daarbij rekening houden met de beschikbaarheid van mensen, materialen, voertuigen,... - leiding geven aan plaatsers - volledige administratie van werven - opstellen van materiaallijsten - oplossen van problemen die zich voordoen op werven - je hebt 'wachtperiodes', tijdens deze periode ben je 24/7 'van wacht' om interventies te plannen

  • Huishoudhulp regio Haaltert (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Zulte) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen

  • Bijverdienen als magazijnmedewerk(st)er (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Brabantia produceert huishoudartikelen. Als magazijnmedewerk(st)er doe je allerlei taken zoals orderpicken, inpakken, containers laden en lossen,... . Je kan zelfstandig werken en hebt oog voor detail.

  • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • ploegchef atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je gaat twee medewerkers gaan aansturen en werkt daarnaast ook actief mee aan de projecten Je gaat machines gaan monteren, reviseren en herstellen Je bent de contactpersoon tussen logistiek, planning en uitvoering Je zorgt ervoor dat het atelier steeds proper is en er op een veilige manier gewerkt zal worden Bedrijfsprofiel: Onze klant is een KMO waarvan de hoofdzetel gelegen is in Waregem. De firma zit in volle groei en dit gaat zich gaan vertalen in het bouwen van een nieuwe toonzaal en in te zetten op een ruimer atelier. Door de groei gaat onze klant op zoek naar een ploegleider voor in hun atelier. 

Zoek naar antwoorden van Mr Kristoffel DE GEEST in sociale netwerken
Look for responds of Mr Kristoffel DE GEEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mr Kristoffel DE GEEST. Laat een reactie achter voor Mr Kristoffel DE GEEST. Mr Kristoffel DE GEEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mr Kristoffel DE GEEST. Leave a respond for Mr Kristoffel DE GEEST. Mr Kristoffel DE GEEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mr Kristoffel DE GEEST op de google maps. Adres en contacten Mr Kristoffel DE GEEST
Location of Mr Kristoffel DE GEEST on the google maps. Address and contacts of Mr Kristoffel DE GEEST

Andere gerelateerde bedrijven als come Mr Kristoffel DE GEEST Mr Kristoffel DE GEEST: ABT Domotiecs BVBA | Gordy BVBA | Network System Engineering | Mainil Secretariat SPRL | IMADJINN

Other related companies as Mr Kristoffel DE GEEST: ABT Domotiecs BVBA | Gordy BVBA | Network System Engineering | Mainil Secretariat SPRL | IMADJINN

Mr Kristoffel DE GEEST is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio VILVOORDE - BELGIUM - 1800 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Mr Kristoffel DE GEEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06390716552. Het bedrijf Mr Kristoffel DE GEEST bevindt zich op het adres: Borghtvoetweg 14. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 153,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Mr Kristoffel DE GEEST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mr Kristoffel DE GEEST is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mr Kristoffel DE GEEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mr Kristoffel DE GEEST, openstaande posities, locatie van Mr Kristoffel DE GEEST op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mr Kristoffel DE GEEST is a company, that was registered 2006 in VILVOORDE - BELGIUM - 1800 - BE region, Belgium. Full name of company is Mr Kristoffel DE GEEST, company assigned to the tax number BE06390716552. The company Mr Kristoffel DE GEEST is located at the address: Borghtvoetweg 14. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 153,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Mr Kristoffel DE GEEST were not found.
The main activity of Mr Kristoffel DE GEEST is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Mr Kristoffel DE GEEST is not available. You also can look at reviews of Mr Kristoffel DE GEEST, open positions, location of Mr Kristoffel DE GEEST on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mr Kristoffel DE GEEST, VILVOORDE - BELGIUM - 1800 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mr Kristoffel DE GEEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mr Kristoffel DE GEEST, VILVOORDE - BELGIUM - 1800 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mr Kristoffel DE GEEST, employees, financial statistics.