A.T.M.

Contactgegevens A.T.M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.M.

Regio (region): Maaseik, België

Adres (address): Olmenweg 3,3680, België

Telefoon (phone): 089 56 49 55 089 56 49 55

Fax (fax): 089 56 52 11 089 56 52 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.M.
Products information A.T.M.

BTW identificatienummer (tax): BE09407287597
Ondernemingsnummer: 7265777587
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 868,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.T.M. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.M.
(Get full report from official database of BE for A.T.M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.M.
Addition kinds of activities for A.T.M.

6513. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
311105. Garment leather | Garment leather
497199. Irrigatiesystemen, niet inbegrepen | Irrigation systems, nec
581300. Drinkplaatsen | Drinking places
28690603. Formaldehyde (formaline) | Formaldehyde (formalin)
34430112. Hoppers, metalen plaat | Hoppers, metal plate
35320205. Concentratie machines (metallurgische of mijnbouw) | Concentration machinery (metallurgical or mining)
50729901. Bouwers hardware, nec | Builders' hardware, nec
61629905. Hypotheekbedrijven, stedelijk | Mortgage companies, urban
73590901. Piano verhuur | Piano rental

Werken bij A.T.M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.M.. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier. Je werkt in een opslagplaats van groenten en fruit. Jouw taken bestaan uit het in ontvangst nemen van goederen, controle uitvoeren op leveringen, stockeren van de goederen en klaarzetten voor vrachtwagens.

 • Lasser/ijzervlechter (m/v) (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn dringend op zoek naar een lasser/ijzervlechter voor onze klant te Putte. Uw taken omvatten het vlechten van wapeningsbalken, het bedienen van een plooimachine, het voorbereiden van wapeningstaal. Verder komen er ook nog de volgende zaken bij zoals gaten frezen, kopplaten lassen en allerlei laswerk aan stalen balken. Er wordt ook verwacht dat u de klanten op een snelle en vriendelijke manier verderhelpt.

 • Huishoudhulp dienstencheques (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: THUISHULP Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

 • Student magazijnier (m/v, regio Stekene, daguren) (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Stekene gespecialiseerd in wenskaarten, servetten etc. zijn wij op zoek naar studenten die zich door de week kunnen vrijmaken. De dagen waarop je beschikbaar bent, zijn vrij te kiezen. Het bedrijf werkt in daguren. Jouw taken zullen oa bestaan uit het sorteren van servetten/linten, stickeren,...

 • FLEXI JOB KELNER regio Waregem m/v (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Als kelner zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal instaan voor volgende taken: Frigo's aanvullen, afwas van keuken en zaal alsook meehelpen in de zaal achter de bar, uitdragen/afruimen van dranken en borden.

 • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

 • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Talentus Aalst

  Type: Vaste Job

  Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

 • Operator Controlekamer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: G-BLOC

  Type: Vaste Job

  Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

 • Lasser Half-Automaat grote voertuigen (M/V) (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in de regio van Roeselare actief in het maken van transportmiddelen zijn wij op zoek naar een Lasser Half-Automaat.

 • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

 • BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM HET BETREFT EEN ZAAKVOERDER VAN EEN BEDRIJF DAT IN KADER VAN HAAR PROFESSIONELE ACTIVITEITEN HAAR FRANS WIL OPKRIKKEN. DE FOCUS LIGT OP HET MONDELINGE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: DS1.

 • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van A.T.M. in sociale netwerken
Look for responds of A.T.M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.M.. Laat een reactie achter voor A.T.M.. A.T.M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.M.. Leave a respond for A.T.M.. A.T.M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.M. op de google maps. Adres en contacten A.T.M.
Location of A.T.M. on the google maps. Address and contacts of A.T.M.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.M. A.T.M.: Bel Fibres SA | DECOSTER TAPIJTEN & INTERIEURINRICHTING | B-VITREES SPRL | Cultureel Centrum Dilbeek | Cuvelier Jean-Christophe

Other related companies as A.T.M.: Bel Fibres SA | DECOSTER TAPIJTEN & INTERIEURINRICHTING | B-VITREES SPRL | Cultureel Centrum Dilbeek | Cuvelier Jean-Christophe

A.T.M. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Maaseik, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09407287597. Het bedrijf A.T.M. bevindt zich op het adres: Olmenweg 3,3680. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 868,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.T.M. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.T.M. is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.M., openstaande posities, locatie van A.T.M. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.T.M. is a company, that was registered 2002 in Maaseik region, Belgium. Full name of company is A.T.M., company assigned to the tax number BE09407287597. The company A.T.M. is located at the address: Olmenweg 3,3680. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 868,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.T.M. were not found.
The main activity of A.T.M. is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.M. is not available. You also can look at reviews of A.T.M., open positions, location of A.T.M. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.M., Maaseik: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.M., Maaseik: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.M., employees, financial statistics.