Mr Alex J Lewis

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Mr Alex J Lewis
Private companiesWater Transportation • Mr Alex J Lewis

Contactgegevens Mr Alex J Lewis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mr Alex J Lewis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mr Alex J Lewis

Regio (region): Kortenberg - Kortenberg - 3070 - BE, België

Adres (address): Achterenbergstraat 2 B4, België

Telefoon (phone): 32-2-7576739 32-2-7576739

Fax (fax): +32 (59) 452-57-52 +32 (59) 452-57-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mr Alex J Lewis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mr Alex J Lewis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mr Alex J Lewis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mr Alex J Lewis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mr Alex J Lewis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mr Alex J Lewis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mr Alex J Lewis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mr Alex J Lewis
Products information Mr Alex J Lewis

BTW identificatienummer (tax): BE01539154052
Ondernemingsnummer: 3670227050
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 822,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Mr Alex J Lewis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mr Alex J Lewis
(Get full report from official database of BE for Mr Alex J Lewis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mr Alex J Lewis
Addition kinds of activities for Mr Alex J Lewis

519902. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
33150000. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
34430127. Watertanks, metalen plaat | Water tanks, metal plate
39650100. Knoppen en onderdelen | Buttons and parts
51310204. Haaraccessoires | Hair accessories
55310103. Automotive onderdelen | Automotive parts

Werken bij Mr Alex J Lewis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mr Alex J Lewis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mr Alex J Lewis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mr Alex J Lewis. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Londerzeel zijn wij heel dringend op zoek naar een ervaren tuinman/tuinvrouw. Je kan o.a. : - Hagen scheren - Gras maaien - Bomen onderhouden - Verticuteren - Planten - ........ Tuinaanleg zou een groot pluspunt zijn maar is niet noodzakelijk.

  • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

  • Projectleider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

  • Huishoudheld Wingene-Zwevezele gezocht! Uren bespreekbaar! (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Huishoudhulp regio Wevelgem-Moorsele-Gullegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Student(e) voor zaterdag- en/of zondagwerk (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt aan de kassa (computersysteem) en helpt klanten verder met het afrekenen. Dit op zaterdag en/of zondag.

  • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Sales/Verkoop regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Verisure

    Type: Vaste Job

    Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een mooie carrière willen opbouwen bij een multinational? Dit is je kans! Wil jij onderdeel uitmaken van dé marktleider van alarmsystemen in Europa? Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel. Voor de regio Brugge zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren. Sales ervaring is geen vereiste.

  • Fabrieksagent van Engelands grootste "kitchenwarecompany" zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve collectie s uit U.K. - - meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Cadeauwinkels Bloemisten Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels wijnhandelaars... Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39

  • People Manager (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

Zoek naar antwoorden van Mr Alex J Lewis in sociale netwerken
Look for responds of Mr Alex J Lewis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mr Alex J Lewis. Laat een reactie achter voor Mr Alex J Lewis. Mr Alex J Lewis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mr Alex J Lewis. Leave a respond for Mr Alex J Lewis. Mr Alex J Lewis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mr Alex J Lewis op de google maps. Adres en contacten Mr Alex J Lewis
Location of Mr Alex J Lewis on the google maps. Address and contacts of Mr Alex J Lewis

Andere gerelateerde bedrijven als come Mr Alex J Lewis Mr Alex J Lewis: Aannemingen De Peuter NV | CORONA EXTRA/JET IMPORT | OUD HUIS VANDE MERK BVBA | Expert Finance Consulting sa-nv | Sara nv

Other related companies as Mr Alex J Lewis: Aannemingen De Peuter NV | CORONA EXTRA/JET IMPORT | OUD HUIS VANDE MERK BVBA | Expert Finance Consulting sa-nv | Sara nv

Mr Alex J Lewis is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Kortenberg - Kortenberg - 3070 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Mr Alex J Lewis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01539154052. Het bedrijf Mr Alex J Lewis bevindt zich op het adres: Achterenbergstraat 2 B4. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 822,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Mr Alex J Lewis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mr Alex J Lewis is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mr Alex J Lewis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mr Alex J Lewis, openstaande posities, locatie van Mr Alex J Lewis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mr Alex J Lewis is a company, that was registered 2013 in Kortenberg - Kortenberg - 3070 - BE region, Belgium. Full name of company is Mr Alex J Lewis, company assigned to the tax number BE01539154052. The company Mr Alex J Lewis is located at the address: Achterenbergstraat 2 B4. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 822,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Mr Alex J Lewis were not found.
The main activity of Mr Alex J Lewis is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Mr Alex J Lewis is not available. You also can look at reviews of Mr Alex J Lewis, open positions, location of Mr Alex J Lewis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mr Alex J Lewis, Kortenberg - Kortenberg - 3070 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mr Alex J Lewis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mr Alex J Lewis, Kortenberg - Kortenberg - 3070 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mr Alex J Lewis, employees, financial statistics.