YELLOW IDEAS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • YELLOW IDEAS
Private companiesLegal Services • YELLOW IDEAS

Contactgegevens YELLOW IDEAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YELLOW IDEAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

YELLOW IDEAS

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Roodebeeksteenweg 321,1200, België

Telefoon (phone): 02 771 37 64; 02 779 14 43 02 771 37 64; 02 779 14 43

Fax (fax): 02 779 14 43 02 779 14 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YELLOW IDEAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YELLOW IDEAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YELLOW IDEAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YELLOW IDEAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YELLOW IDEAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YELLOW IDEAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YELLOW IDEAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YELLOW IDEAS
Products information YELLOW IDEAS

BTW identificatienummer (tax): BE02149169921
Ondernemingsnummer: 7836517333
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 663,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in YELLOW IDEAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YELLOW IDEAS
(Get full report from official database of BE for YELLOW IDEAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor YELLOW IDEAS
Addition kinds of activities for YELLOW IDEAS

25110205. China kasten | China closets
25999907. Ziekenhuis meubilair, behalve bedden | Hospital furniture, except beds
27590500. Uitnodiging en briefpapier drukwerk en gravure | Invitation and stationery printing and engraving
29119901. Fractioneringsproducten van ruwe aardolie, koolwaterstoffen, nec | Fractionation products of crude petroleum, hydrocarbons, nec
50880000. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
75199900. Utility aanhangwagen verhuur, nec | Utility trailer rental, nec
82990303. Muziek lessen | Musical instrument lessons

Werken bij YELLOW IDEAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YELLOW IDEAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YELLOW IDEAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YELLOW IDEAS. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

    Regio: SEMMERZAKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

  • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

  • Chauffeur / Monteur metaalconstructies (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je de gemotiveerde chauffeur / monteur die we zoeken? Voor een firma in de regio van Zwevezele zijn we op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs C of CE die ook wil meehelpen als monteur metaalconstructies. Taakomschrijving: Dagelijks rij je met de vrachtwagen naar werven, bedien je de montagekraan, vul je de vrachtwagen met goederen met de heftruck en ga je deze gaan leveren. Bij kalmere momenten kan gevraagd worden om mee te helpen met het monteren van metaalconstructies.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Frituurmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken frituurmedewerker Na opleiding zelfstandig in de frituur staan Avond werk Weekend werk

  • Graafkraanmachinist rupskraan (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gespecialiseerd in de aanleg van nutsleidingen en funderingswerken zoeken wij een graafkraanbestuurder. Je staat in voor het besturen van de graafkraan met rupsbanden, het uitvoeren van nivelleringswerken alsook het uitvoeren van fysieke arbeid (helpen bij graafwerken).

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Senior dossierbeheerder boekhouding (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Jr. en Sr. dossierbeheerder. Als dossierbeheerder komt u terecht in een jong, dynamisch en sterk groeiend kantoor met een uitstekende reputatie en familiale sfeer. Uw takenpakket als dossierbeheerder: U bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging en voorbereiding van de aan u toegewezen dossiers (A tot Z). U staat in voor het opstellen van de balans, de jaarrekening en de bijhorende fiscale aangiften (personenbelasting, vennootschapsbelasting). U bent het aanspreekpunt voor de aan u toegewezen dossiers en staat hen op professionele wijze bij met (fiscaal) advies.

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

  • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BITE AND RIDE

    Type: Flexijob

    Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van YELLOW IDEAS in sociale netwerken
Look for responds of YELLOW IDEAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor YELLOW IDEAS. Laat een reactie achter voor YELLOW IDEAS. YELLOW IDEAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YELLOW IDEAS. Leave a respond for YELLOW IDEAS. YELLOW IDEAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YELLOW IDEAS op de google maps. Adres en contacten YELLOW IDEAS
Location of YELLOW IDEAS on the google maps. Address and contacts of YELLOW IDEAS

Andere gerelateerde bedrijven als come YELLOW IDEAS YELLOW IDEAS: VANDENBROECK DANIEL | AAFEST | Kenens Hub | AVIS BELGIUM SA | Hyperman1

Other related companies as YELLOW IDEAS: VANDENBROECK DANIEL | AAFEST | Kenens Hub | AVIS BELGIUM SA | Hyperman1

YELLOW IDEAS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is YELLOW IDEAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02149169921. Het bedrijf YELLOW IDEAS bevindt zich op het adres: Roodebeeksteenweg 321,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 663,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in YELLOW IDEAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YELLOW IDEAS is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YELLOW IDEAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YELLOW IDEAS, openstaande posities, locatie van YELLOW IDEAS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

YELLOW IDEAS is a company, that was registered 2015 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is YELLOW IDEAS, company assigned to the tax number BE02149169921. The company YELLOW IDEAS is located at the address: Roodebeeksteenweg 321,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 663,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in YELLOW IDEAS were not found.
The main activity of YELLOW IDEAS is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of YELLOW IDEAS is not available. You also can look at reviews of YELLOW IDEAS, open positions, location of YELLOW IDEAS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over YELLOW IDEAS, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YELLOW IDEAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YELLOW IDEAS, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YELLOW IDEAS, employees, financial statistics.