Mfyc Textiles Industries bvba

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Mfyc Textiles Industries bvba
Private companiesMetal Mining • Mfyc Textiles Industries bvba

Contactgegevens Mfyc Textiles Industries bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mfyc Textiles Industries bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mfyc Textiles Industries bvba

Regio (region): Wielsbeke, b-8710 - BE, België

Adres (address): Wakkensteenweg 41, België

Telefoon (phone): 32 9 388 51 44 32 9 388 51 44

Fax (fax): 32 9 388 50 91 32 9 388 50 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mfyc Textiles Industries bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mfyc Textiles Industries bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mfyc Textiles Industries bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mfyc Textiles Industries bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mfyc Textiles Industries bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mfyc Textiles Industries bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mfyc Textiles Industries bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mfyc Textiles Industries bvba
Products information Mfyc Textiles Industries bvba

BTW identificatienummer (tax): BE08879394531
Ondernemingsnummer: 1901702880
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 883,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Mfyc Textiles Industries bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mfyc Textiles Industries bvba
(Get full report from official database of BE for Mfyc Textiles Industries bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mfyc Textiles Industries bvba
Addition kinds of activities for Mfyc Textiles Industries bvba

175100. Timmerwerk | Carpentry work
20960200. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
22990300. Garen en draad, gemaakt van niet-stoffen materialen | Yarns and thread, made from non-fabric materials
26529902. Opbergdozen, karton: gemaakt van aangekochte materialen | Filing boxes, paperboard: made from purchased materials
36210114. Slipringen, voor motoren of generatoren | Sliprings, for motors or generators
36790200. Opnemen en afspelen apparaat, inclusief phonograph | Recording and playback apparatus, including phonograph
36799903. Cores, magnetisch | Cores, magnetic
73710302. Programmaprogramma toepassingen | Software programming applications
79991003. Carnaval operatie | Carnival operation

Werken bij Mfyc Textiles Industries bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mfyc Textiles Industries bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mfyc Textiles Industries bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mfyc Textiles Industries bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef metser (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de woningbouw, zijn we op zoek naar een ploegchef metser. Je werkt zelf nog mee, maar neemt tegelijk de leiding over een drie à viertal metsers.

  • Pistoolspuiter (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Enthousiaste Student(e) voor Bongo winkel Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Hasselt zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) (m/v), die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden en zich voor langere termijn wenst te engageren. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Administratief juridisch medewerk(st)er (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opmaak van juridische documenten (volmachten, dadingen, ingebrekestellingen,...) en je behandelt zelfstandig schade- en verzekeringsdossiers op vlak van liability -BA/ ABR. Je biedt administratieve assistentie en ondersteuning aan de juriste. (voorbereiding procedure, expertise,...) Je biedt de eerstelijnshulp van de juridische dienst: klassement, beheer agenda's, aanleveren juridische documentatie, administratieve opvolging dossiers.

  • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BXL ACADEMY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

  • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Mfyc Textiles Industries bvba in sociale netwerken
Look for responds of Mfyc Textiles Industries bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mfyc Textiles Industries bvba. Laat een reactie achter voor Mfyc Textiles Industries bvba. Mfyc Textiles Industries bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mfyc Textiles Industries bvba. Leave a respond for Mfyc Textiles Industries bvba. Mfyc Textiles Industries bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mfyc Textiles Industries bvba op de google maps. Adres en contacten Mfyc Textiles Industries bvba
Location of Mfyc Textiles Industries bvba on the google maps. Address and contacts of Mfyc Textiles Industries bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Mfyc Textiles Industries bvba Mfyc Textiles Industries bvba: Seesite BVBA | Aquastra BVBA | Vandermaesen NV | BAS Mireille SA | Danamai C.S. Sprl

Other related companies as Mfyc Textiles Industries bvba: Seesite BVBA | Aquastra BVBA | Vandermaesen NV | BAS Mireille SA | Danamai C.S. Sprl

Mfyc Textiles Industries bvba is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Wielsbeke, b-8710 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Mfyc Textiles Industries bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08879394531. Het bedrijf Mfyc Textiles Industries bvba bevindt zich op het adres: Wakkensteenweg 41. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 883,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Mfyc Textiles Industries bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mfyc Textiles Industries bvba is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mfyc Textiles Industries bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mfyc Textiles Industries bvba, openstaande posities, locatie van Mfyc Textiles Industries bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mfyc Textiles Industries bvba is a company, that was registered 2004 in Wielsbeke, b-8710 - BE region, Belgium. Full name of company is Mfyc Textiles Industries bvba, company assigned to the tax number BE08879394531. The company Mfyc Textiles Industries bvba is located at the address: Wakkensteenweg 41. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 883,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Mfyc Textiles Industries bvba were not found.
The main activity of Mfyc Textiles Industries bvba is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Mfyc Textiles Industries bvba is not available. You also can look at reviews of Mfyc Textiles Industries bvba, open positions, location of Mfyc Textiles Industries bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mfyc Textiles Industries bvba, Wielsbeke, b-8710 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mfyc Textiles Industries bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mfyc Textiles Industries bvba, Wielsbeke, b-8710 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mfyc Textiles Industries bvba, employees, financial statistics.