BAS Mireille SA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • BAS Mireille SA
Private companiesMetal Mining • BAS Mireille SA

Contactgegevens BAS Mireille SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAS Mireille SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAS Mireille SA

Regio (region): Bruxelles B-1040 - BE, België

Adres (address): Rue Reigersvliet 23, België

Telefoon (phone): +32 (51) 595-73-15 +32 (51) 595-73-15

Fax (fax): +32 2 640 22 35 +32 2 640 22 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAS Mireille SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAS Mireille SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAS Mireille SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAS Mireille SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAS Mireille SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAS Mireille SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAS Mireille SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAS Mireille SA
Products information BAS Mireille SA

BTW identificatienummer (tax): BE05095153808
Ondernemingsnummer: 1771514892
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 477,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BAS Mireille SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAS Mireille SA
(Get full report from official database of BE for BAS Mireille SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAS Mireille SA
Addition kinds of activities for BAS Mireille SA

14990103. Garnet mijnbouw | Garnet mining
32419904. Pozzolana cement | Pozzolana cement
67220000. Management investering, open-end | Management investment, open-end
75390103. Axle straightening, automotive | Axle straightening, automotive
80110302. Gezondheids onderhoudsorganisatie | Health maintenance organization

Werken bij BAS Mireille SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAS Mireille SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAS Mireille SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAS Mireille SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Shop manager Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CASA Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om ons verkoopteam in Lier aan te sturen, zijn we op zoek naar een collega (voltijds) die even gek is op decoratie en interieur als wij. Als shop manager heb je volgende verantwoordelijkheden: Je begrijpt het CASA-concept en bent verantwoordelijk voor de correcte implementatie in jouw winkel. Je zorgt ervoor dat de standaard productpresentaties in jouw winkel staan volgens de CASA richtlijnen. Je verzekert dat elk teamlid onze klanten een warm welkom geeft, hen thuis laat voelen en hen adviseert in ons breed aanbod van producten. Je helpt onze klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je stuurt een team aan waar men altijd zorg draagt voor elkaar. Je bent in staat om dit team te motiveren en te coördineren (personeelsplanning, taakverdeling,…). Je bent verantwoordelijk voor de juiste hoeveelheid goederen in jouw winkel. Het maken en opvolgen van bestellingen zijn jouw verantwoordelijkheid. Je analyseert promoties, verkoopresultaten en elke commerciële activiteit die jouw winkelprestaties kunnen verbeteren. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt. Komt de volgende beschrijving overeen met jouw profiel? Je interesse in decoratie is een must, dit is wat ons allemaal bindt! Ervaring in retail is essentieel. Je stelt hoge eisen voor onze klantenservice. Je staat te popelen om onze CASA wereld en producten te ontdekken en bent gemotiveerd om te groeien. Je bent een echte teamplayer, kan je gemakkelijk aanpassen aan ons werkschema en ondersteunt nieuwe initiatieven. Je bent een integer en verantwoordelijk persoon die op een respectvolle manier met onze producten omgaat. Je ondersteunt en deelt onze commerciële visie en concept. Je beschikt over analytische vaardigheden en staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je kan jezelf uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Wil jij deel uitmaken van een internationaal bedrijf maar kan je de persoonlijke sfeer van een lokale winkel niet missen?

  • Orderpicker (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een leuk familiebedrijf zijn we op zoek naar gedreven en positief ingestelde collega\\\'s die willen werken in de logistieke omgeving. Taken: - Je gaat aan de slag als orderpicker in het magazijn. - Met behulp van de scanner verzamel je onderdelen voor onze klant. - Je zorgt ervoor dat elk onderdeel wordt voorzien van een label en geplaatst wordt op de juiste plaats. - Alles moet gecontroleerd worden op kwantiteit en kwaliteit. - Werkruimte netjes houden is ook een belangrijke taak.

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Maldegem gaat AGO Jobs & HR op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Bij de opstart van projecten zal je 3D-modellen aanpassen naar wensen van de klant. Hierbij zal je hydraulische en elektrische componenten implementeren op het 3D-model. Vervolgens maak je productietekenen en lasplannen. Graag denk je actief mee met de klant, door oplossingen te creëren via innovatie ontwerpen alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken.

  • Kelner (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

  • Glasplaatser bouwsector (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als glasplaatser.

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Verkoper slagerij bijverdienste (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op één van volgende momenten mee te helpen in de winkel voor het bedienen van klanten. woensdagnamiddag zaterdagvoormiddag (7u - 14u) zondagvoormiddag (7u - 14u)

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...  

  • Psycholoog/ ergotherapeut/ audioloog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk is op zoek naar een enthousiaste paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van BAS Mireille SA in sociale netwerken
Look for responds of BAS Mireille SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAS Mireille SA. Laat een reactie achter voor BAS Mireille SA. BAS Mireille SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAS Mireille SA. Leave a respond for BAS Mireille SA. BAS Mireille SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAS Mireille SA op de google maps. Adres en contacten BAS Mireille SA
Location of BAS Mireille SA on the google maps. Address and contacts of BAS Mireille SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BAS Mireille SA BAS Mireille SA: PIETERS A & C | BERGMANS J M SPRL | Carpentier NV | De Decker | Mengal Jean

Other related companies as BAS Mireille SA: PIETERS A & C | BERGMANS J M SPRL | Carpentier NV | De Decker | Mengal Jean

BAS Mireille SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Bruxelles B-1040 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BAS Mireille SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05095153808. Het bedrijf BAS Mireille SA bevindt zich op het adres: Rue Reigersvliet 23. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 477,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BAS Mireille SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAS Mireille SA is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAS Mireille SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAS Mireille SA, openstaande posities, locatie van BAS Mireille SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BAS Mireille SA is a company, that was registered 1988 in Bruxelles B-1040 - BE region, Belgium. Full name of company is BAS Mireille SA, company assigned to the tax number BE05095153808. The company BAS Mireille SA is located at the address: Rue Reigersvliet 23. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 477,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BAS Mireille SA were not found.
The main activity of BAS Mireille SA is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BAS Mireille SA is not available. You also can look at reviews of BAS Mireille SA, open positions, location of BAS Mireille SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAS Mireille SA, Bruxelles B-1040 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAS Mireille SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAS Mireille SA, Bruxelles B-1040 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAS Mireille SA, employees, financial statistics.