Marc Manuel Oghlian

Particuliere bedrijvencommunicatie • Marc Manuel Oghlian
Private companiesCommunications • Marc Manuel Oghlian

Contactgegevens Marc Manuel Oghlian: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marc Manuel Oghlian: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marc Manuel Oghlian

Regio (region): Brussels, 1060 - BE, België

Adres (address): Rue Veydt 13a, België

Telefoon (phone): 3275757737 3275757737

Fax (fax): +32 (69) 687-52-16 +32 (69) 687-52-16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marc Manuel Oghlian: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marc Manuel Oghlian"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marc Manuel Oghlian"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marc Manuel Oghlian, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marc Manuel Oghlian. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marc Manuel Oghlian, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marc Manuel Oghlian. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marc Manuel Oghlian
Products information Marc Manuel Oghlian

BTW identificatienummer (tax): BE09414703369
Ondernemingsnummer: 4147583007
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 711,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Marc Manuel Oghlian zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marc Manuel Oghlian
(Get full report from official database of BE for Marc Manuel Oghlian)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marc Manuel Oghlian
Addition kinds of activities for Marc Manuel Oghlian

20660100. Cacaobonen verwerking | Cacao bean processing
22610205. Mildew proofing katoenen breedgeweven stoffen | Mildew proofing cotton broadwoven fabrics
23610100. Meisjes en kinderblouses en shirts | Girls' and children's blouses and shirts
34460503. Registraties (lucht), metaal | Registers (air), metal
50949901. Beads | Beads
59630301. Boekverkoop, huis-naar-huis | Book sales, house-to-house
76299905. Reparatie van telecommunicatieapparatuur (behalve telefoons) | Telecommunication equipment repair (except telephones)

Werken bij Marc Manuel Oghlian: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marc Manuel Oghlian: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marc Manuel Oghlian. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marc Manuel Oghlian. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

  • Productiearbeider (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de automotive sector zijn we op zoek naar: Operatoren in 2 ploegen en nachtploeg: Taken: Seriewerk, controleren van de geproduceerde producten, labelen van de producten. Een heftruckchauffeur met optie vast voor de afdeling verzending in 2 ploegen: Taken: laden/lossen vrachtenwagen, aanlevering van de productie,...

  • Industrieel Elektricien dagwerk regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De functie van industrieel elektricien omvat de installatie van elektrische borden, de bekabeling van machines of infrastructuurwerken, de aansluiting van motoren, sensoren en elektrische borden. Deze werkzaamheden worden bij onze klanten uitgevoerd in ploegen van 2 elektriciens. Kandidaten met interesse voor buitenlandse opdrachten kunnen ook ingezet worden voor installatiewerken in buitenlandse filialen van onze klanten. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem 056/62 28 10!

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een storingstechnieker en/of onderhoudstechnieker om te werken in regio Limburg   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar) U werkt in 3-ploegen (vroege, late, nacht)

  • Industrieel elektricien (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde elektriciens Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een gemotiveerd elektricien;

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Verrebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schoonmaakster/schoonmaker in regio Aalter - 20u per week (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Aalter zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster die gedurende 20 uur per week kan poetsen. Je maakt zowel de winkel als de burelen schoon. Jouw uurrooster: - Maandag: 6-10h - Dinsdag & zondag: vrij - Woensdag tot zaterdag: 6-10h

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Accountant (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als accountant zorg je voor algemene boekhoudkundige verwerking, inclusief controles en tijdige rapporteringen en aangiftes. Rekening houdend met de wettelijk verplichtingen en termijnen. Daarnaast hou je je ook  bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een planner. Je komt te werken op de centrale planning in Herentals en ondersteunt de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten bij de klanten. Na een 2-tal jaren kom je te werken op de planning te Antwerpen. Je maakt in samenwerking met de betrokken diensten een zo efficiënt mogelijke planning. Je organiseert de daarvoor benodigde materialen, medewerkers en voertuigen, waarbij je rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie. Je neemt de werkopdrachten aan van zowel onze werfleiding en onderhoudt contact over de reservering en inzet van voertuigen Je maakt werkopdrachten aan in het systeem Je controleert de voorraad en inhuur van de benodigde materialen en zoekt pro-actie naar de juiste invulling en oplossing Je kent de specifieke vereisten per werf en houdt hiermee rekening Je houdt inhuuropdrachten in de gaten en meldt deze tijdig af na afronden van de werkzaamheden Je bereidt de werkopdrachten voor op facturatie Je beantwoordt vragen vanuit de organisatie over beschikbaarheid en mogelijkheden

  • Project Managers Bouw (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672079-inline.html?cid=Partner_VDAB REFERENTIE 2018-293-P-0 Wil je ook je schouders zetten onder tal van grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten?  In het kader van een langetermijnproject zijn wij op zoek naar meerdere Project Managers Bouw die de verantwoordelijkheid van voorbereiding tot nazorg op zich zullen nemen.  Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van bouwkundige projecten  Je staat in voor het opstarten en begeleiden van studies voor het ontwerp  Je begeleidt en controleert de uitvoering van de projecten met oog voor budget en timing Je leidt vergaderingen in aanwezigheid van de leveranciers Je organiseert aanbestedingen voor studies en uitvoering waarbij je instaat voor de opmaak van offerteaanvragen en aanbestedingsdossiers Je bent het aanspreekpunt voor studiebureau’s en aannemers Je staat in voor de communicatie en correspondentie met interne en externe partijen Je begeleidt de verschillende partijen bij het vergunningstraject voor specifieke bouwprojecten Je bent verantwoordelijk voor de financieel-administratieve projectopvolging

Zoek naar antwoorden van Marc Manuel Oghlian in sociale netwerken
Look for responds of Marc Manuel Oghlian in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marc Manuel Oghlian. Laat een reactie achter voor Marc Manuel Oghlian. Marc Manuel Oghlian bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marc Manuel Oghlian. Leave a respond for Marc Manuel Oghlian. Marc Manuel Oghlian on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marc Manuel Oghlian op de google maps. Adres en contacten Marc Manuel Oghlian
Location of Marc Manuel Oghlian on the google maps. Address and contacts of Marc Manuel Oghlian

Andere gerelateerde bedrijven als come Marc Manuel Oghlian Marc Manuel Oghlian: Bertels E | Franchimont Télévision Informatique SPRL | Domenico SPRL | Robagrill J. Vermoesen | Kasteel van Ruisbroek

Other related companies as Marc Manuel Oghlian: Bertels E | Franchimont Télévision Informatique SPRL | Domenico SPRL | Robagrill J. Vermoesen | Kasteel van Ruisbroek

Marc Manuel Oghlian is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brussels, 1060 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Marc Manuel Oghlian, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09414703369. Het bedrijf Marc Manuel Oghlian bevindt zich op het adres: Rue Veydt 13a. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 711,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Marc Manuel Oghlian zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marc Manuel Oghlian is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marc Manuel Oghlian is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marc Manuel Oghlian, openstaande posities, locatie van Marc Manuel Oghlian op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Marc Manuel Oghlian is a company, that was registered 1990 in Brussels, 1060 - BE region, Belgium. Full name of company is Marc Manuel Oghlian, company assigned to the tax number BE09414703369. The company Marc Manuel Oghlian is located at the address: Rue Veydt 13a. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 711,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Marc Manuel Oghlian were not found.
The main activity of Marc Manuel Oghlian is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Marc Manuel Oghlian is not available. You also can look at reviews of Marc Manuel Oghlian, open positions, location of Marc Manuel Oghlian on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marc Manuel Oghlian, Brussels, 1060 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marc Manuel Oghlian, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marc Manuel Oghlian, Brussels, 1060 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marc Manuel Oghlian, employees, financial statistics.