Domenico SPRL

Particuliere bedrijvencommunicatie • Domenico SPRL
Private companiesCommunications • Domenico SPRL

Contactgegevens Domenico SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Domenico SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Domenico SPRL

Regio (region): Morlanwelz (Morlanwelz-Mariemont), België

Adres (address): Rue Valère Mabille 101,7140, België

Telefoon (phone): 064 46 02 09; 064 46 02 10 064 46 02 09; 064 46 02 10

Fax (fax): 064 46 02 10 064 46 02 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Domenico SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Domenico SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Domenico SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Domenico SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Domenico SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Domenico SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Domenico SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Domenico SPRL
Products information Domenico SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07001556396
Ondernemingsnummer: 7497863769
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Domenico SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Domenico SPRL
(Get full report from official database of BE for Domenico SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Domenico SPRL
Addition kinds of activities for Domenico SPRL

353499. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
12310100. Antracietbereiding en screening | Anthracite preparation and screening
14799903. Celestietwinning | Celestite mining
20320302. Rundensoep: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beef soup: packaged in cans, jars, etc.
27829904. Voorbeeldboeken | Sample books
36950201. Audio-band, leeg | Audio range tape, blank
44919900. Marine vrachtvervoer, nv | Marine cargo handling, nec
76940202. Herbouw van motoren, behalve auto's | Rebuilding motors, except automotive
95120102. Spel en binnenlands visbureau, overheid | Game and inland fish agency, government

Werken bij Domenico SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Domenico SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Domenico SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Domenico SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • bandenmonteurs (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Go4Jobs Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je monteert, balanceert en herstelt banden van wagens. - Je hebt een passie voor auto's. -  Je hebt een goede conditie gezien de aard van het werk. - Je bent technisch en handig,  bent graag constant bezig met het monteren en ziet werk liggen. - Je maakt wagens klaar voor levering of gebruik (schoonmaken binnen en buitenkant, vloeistofpeilen bijvullen,...) - Je werkt je werk proper af, draagt zorg voor je materiaal en laat je werkplek opgeruimd achter. - Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. - Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar (op tijd de afspraken nakomen). -  Je hebt ervaring in het monteren van wagenbanden.

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Mechanieker vrachtwagens (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van vrachtwagens en opleggers.

  • Cnc Draaier / Frezer (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een CNC-draaier (m/v):   Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC-draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (beitels en boren).

  • Productiearbeider (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag de hele dag buiten? Zoek je een job waar veel afwisseling in zit? Dan hebben we een leuke job gevonden voor jou! Voor een betonbedrijf in Lier zoeken we een lader/losser. Op hun buitenplein hebben ze nood aan iemand die een constant overzicht heeft over waar alles zich bevindt, van waar het komt en waar het heen moet. Verder horen er tot de taken: o Bedienen van de torenkraan van op de grond. o Laden en lossen met een heftruck o Levering controleren o Producten voor levering laatste controle check + bijwerken/afwerken waar nodig. Heb je hier ervaring met een heftruck of torenkraan, geweldig. Zo niet, is er een opleiding 'on the job'. Je werkt in ochtend uren van 6.00-14.45

  • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Nespresso Coffee Advisor te Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Kaaiverantwoordelijke nachtploeg Collect&Go Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: E-LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Via Collect&Go kunnen klanten makkelijk online hun boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet. Als magazijnier haal jij hun boodschappen rond in het distributiecentrum. In een beurtrol ben je ook kaaiverantwoordelijke en coördineer je het laden van de bestellingen. Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker/kaaiverantwoordelijke. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Als magazijnmedewerker doe je de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit: je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Daarnaast ben je kaaiverantwoordelijke en organiseer je het laden van de bestellingen. Je coördineert het onthaal van de chauffeurs en zorgt ervoor dat de planning van de laadopdrachten correct wordt uitgevoerd. Je coördineert het werk en stuurt een team van 3 à 4 lader-lossers aan. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Vijf nachten per week werk je van 22u tot 6u. Op zaterdagnacht ben je altijd vrij en daarnaast heb je nog een wisselende vrije nacht.

  • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

    Type: Vaste Job

    Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Vertegenwoordiger op zelfstandige basis (België)

    Regio: België

    Bedrijf: La Confiance

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar commerciële talenten die op zelfstandige basis ons bestaande klantenbestand uitbouwen en dit voor verschillende regio's (Vlaanderen, Brussel of Wallonië). Je staat in voor het beheer en de uitbouw van het bestaande klantenbestand (F1 en F2 kanalen) door middel van actieve en gerichte prospectie in jouw regio Je introduceert nieuwe producten bij klanten en je spoort hen aan tot uitbreiding van het bestaande assortiment Je dringt er bij de winkelverantwoordelijke op aan om de producten in de juiste rayon te plaatsen Je zorgt ook steeds voor een verzorgde presentatie van onze producten in het rek, met optimaal gebruik van het voorziene promomateriaal en dit steeds in samenspraak met de winkelverantwoordelijke Je brengt nieuwe klanten in contact met de juiste distributeur Je bent het aanspreekpunt voor het bestaande cliënteel en de contactpersoon tussen klant en distributeur in geval van eventuele vragen of opmerkingen op het domein van kwaliteit, assortiment-keuze en service Je maximaliseert de omzet en de rentabiliteit volgens de vooropgestelde doelstellingen Je vertegenwoordigt het bedrijf op professionele beurzen Je bent eventueel bereid om tastings te organiseren om de consument in de supermarkt te overtuigen van onze producten Je rapporteert op wekelijkse basis over de behaalde resultaten aan de zaakvoerder en je staat zelf in voor je eigen administratie

Zoek naar antwoorden van Domenico SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Domenico SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Domenico SPRL. Laat een reactie achter voor Domenico SPRL. Domenico SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Domenico SPRL. Leave a respond for Domenico SPRL. Domenico SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Domenico SPRL op de google maps. Adres en contacten Domenico SPRL
Location of Domenico SPRL on the google maps. Address and contacts of Domenico SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Domenico SPRL Domenico SPRL: A.C.B. volvo | Elektro-Flash BVBA | MAISON GOSSELIN SPRL | Saerens APM NV | CH. Van Gestel Diamonds Works B.V.B.A.

Other related companies as Domenico SPRL: A.C.B. volvo | Elektro-Flash BVBA | MAISON GOSSELIN SPRL | Saerens APM NV | CH. Van Gestel Diamonds Works B.V.B.A.

Domenico SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Morlanwelz (Morlanwelz-Mariemont), België. De volledige naam van het bedrijf is Domenico SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07001556396. Het bedrijf Domenico SPRL bevindt zich op het adres: Rue Valère Mabille 101,7140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Domenico SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Domenico SPRL is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Domenico SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Domenico SPRL, openstaande posities, locatie van Domenico SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Domenico SPRL is a company, that was registered 2007 in Morlanwelz (Morlanwelz-Mariemont) region, Belgium. Full name of company is Domenico SPRL, company assigned to the tax number BE07001556396. The company Domenico SPRL is located at the address: Rue Valère Mabille 101,7140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Domenico SPRL were not found.
The main activity of Domenico SPRL is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Domenico SPRL is not available. You also can look at reviews of Domenico SPRL, open positions, location of Domenico SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Domenico SPRL, Morlanwelz (Morlanwelz-Mariemont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Domenico SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Domenico SPRL, Morlanwelz (Morlanwelz-Mariemont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Domenico SPRL, employees, financial statistics.