A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA

Contactgegevens A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA

Regio (region): Maaseik, België

Adres (address): Heirweg 27,3680, België

Telefoon (phone): 089 56 49 55; 089 56 53 17 089 56 49 55; 089 56 53 17

Fax (fax): 089 56 52 11; 089 56 49 93 089 56 52 11; 089 56 49 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA
Products information A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA

BTW identificatienummer (tax): BE03729003906
Ondernemingsnummer: 8212249755
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA
(Get full report from official database of BE for A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA
Addition kinds of activities for A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA

251201. Houten gestoffeerde stoelen en banken | Wood upholstered chairs and couches
284499. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
50519911. Slangen, metaal | Tubing, metal
55719901. All-terrain voertuigen | All-terrain vehicles
59630201. Bakkerijartikelen, huis-naar-huis | Bakery goods, house-to-house

Werken bij A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - magazijnier (vaste nachtploeg) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de distributieafdeling zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die instaat voor het leveren, laden en lossen van goederen tussen de verschillende sites in de afdeling in Aalter. Je helpt bij het beheer van het magazijn en zorgt ervoor dat alle filialen de juiste producten krijgen. Bij piekmomenten ben je bereid om mee te helpen bij het orderpicken. Je bent bereid te werken in een vaste nachtploeg van 22u tot 6u in de voormiddag. Je beschikt over een rijbewijs C. Een heftruck- of reachtruckattest is een pluspunt.

 • Flexibele accountant (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een consultancy bedrijf die zich specialiseert in accountancy en fiscaliteit zoekt flexibele boekhoudkundigen. Je wordt ingezet als consultant op heel diverse accountancy projecten in diverse sectoren; je staat in voor diverse boekhoudkundige taken (AP, AR en GL), je assisteert bij de opmaak van afsluitingen; je helpt mee aan de opmaak van vooruitzichten en rapporteringen; je staat in voor betalingen en controles; je weet uw klant te adviseren en te begeleiden.

 • Picker/Packer (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

 • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: Net.werk! vso

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

 • Onderhoudsmonteur (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Studentenjob

  Voor een firma gelegen in Tessenderlo, gespecialiseerd in het afvullen van gasflessen zijn we op zoek naar een Onderhoudsmonteur. Je staat in voor het verrichten/assisteren van werkzaamheden in het kader van preventief en curatief onderhoud aan machines; gebouwen; propaan en butaan installaties en de infrastructuur op het depot te Tessenderlo conform de richtlijnen van het veiligdheidsbeheersysteem. Bij interesse, contacteer Konvert Interim Tessenderlo!

 • Technische jobstudent - regio Zottegem - mooie daguren (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  AGO Technics is voor een firma gelegen te Zottegem op zoek naar een technisch gemotiveerde jobstudent. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - je voert voornamelijk preventief onderhoud uit, dit doe je dankzij checklisten die hiervoor zijn ontworpen, een voorbeeld is het periodiek smeren van de machines - hiernaast ga je ook technische curatieve werkzaamheden uitvoeren, een voorbeeld hiervan is het vervangen van heftruckwielen, het vervangen van een noodstop...

 • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Vaste Job

  Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

 • Overname bankagentschap en verzekeringsmakelaar (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1677049-inline.html?cid=Partner_VDAB Connexis Bank & Verzekeringen is een gespecialiseerd selectiekantoor dat zich toelegt op de financiële sector. Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Jouw dagdagelijkse taken omvatten: Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Momenteel vertrouwen wij op enorm veel mond-aan-mondreclame Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor, waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers: je leidt, stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico’s uit het oog te verliezen

 • Volg de opleiding bediende internationale handel en logistiek (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TALENTENSTROOM

  Type: Werfreserve

  Als bediende internationale handel en logistiek kom je in contact met de hele wereld! Je regelt verschillende transportopdrachten van A tot Z. Je zorgt ervoor dat goederen van de plaats van vertrek naar de plaats van bestemming worden gezonden. Je reserveert het gekozen vervoermiddel en maakt de vereiste vervoersdocumenten en douaneformaliteiten in orde. Daarenboven zorg je ervoor dat de voorschriften in het documentair krediet en de verzekering strikt worden nageleefd. Je regelt eventueel de opslag van de goederen en de voorfinanciering van het transport. Iets voor jou? Volg deze gratis opleiding.

 • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: RYCKEBOER

  Type: Flexijob

  Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

Zoek naar antwoorden van A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA in sociale netwerken
Look for responds of A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA. Laat een reactie achter voor A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA. A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA. Leave a respond for A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA. A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA op de google maps. Adres en contacten A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA
Location of A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA on the google maps. Address and contacts of A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA: Kenis Industriebouw BVBA | Gamma Publicity BVBA | Deyaert B | Wissel Rozenhoedkaai | LIEGEOIS,GERARD

Other related companies as A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA: Kenis Industriebouw BVBA | Gamma Publicity BVBA | Deyaert B | Wissel Rozenhoedkaai | LIEGEOIS,GERARD

A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Maaseik, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03729003906. Het bedrijf A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA bevindt zich op het adres: Heirweg 27,3680. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 700,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA, openstaande posities, locatie van A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA is a company, that was registered 2016 in Maaseik region, Belgium. Full name of company is A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA, company assigned to the tax number BE03729003906. The company A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA is located at the address: Heirweg 27,3680. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 700,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA were not found.
The main activity of A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA is not available. You also can look at reviews of A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA, open positions, location of A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA, Maaseik: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA, Maaseik: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.M. KIPPERFABRIEK NV-SA, employees, financial statistics.