Wissel Rozenhoedkaai

Contactgegevens Wissel Rozenhoedkaai: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wissel Rozenhoedkaai: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wissel Rozenhoedkaai

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Rozenhoedkaai 2,8000, België

Telefoon (phone): 050 34 59 55 050 34 59 55

Fax (fax): +32 (61) 113-98-16 +32 (61) 113-98-16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wissel Rozenhoedkaai: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wissel Rozenhoedkaai"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wissel Rozenhoedkaai"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wissel Rozenhoedkaai, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wissel Rozenhoedkaai. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wissel Rozenhoedkaai, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wissel Rozenhoedkaai. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wissel Rozenhoedkaai
Products information Wissel Rozenhoedkaai

BTW identificatienummer (tax): BE05449188232
Ondernemingsnummer: 6239929199
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 155,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Wissel Rozenhoedkaai zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wissel Rozenhoedkaai
(Get full report from official database of BE for Wissel Rozenhoedkaai)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wissel Rozenhoedkaai
Addition kinds of activities for Wissel Rozenhoedkaai

201303. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
391405. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
20480100. Granen, korrels en zaden op basis van voedingsmiddelen | Cereal-, grain-, and seed-based feeds
30691102. Kombinaties, hard rubber | Combs, hard rubber
47249900. Reisbureaus, nec | Travel agencies, nec

Werken bij Wissel Rozenhoedkaai: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wissel Rozenhoedkaai: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wissel Rozenhoedkaai. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wissel Rozenhoedkaai. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als industrieel elektricien? We zoeken een industrieel elektricien voor het bekabelen, aansluiten en testen van machines. Ontwerpen, bouwen van de nodige stuurkast, maken van de nodige programma's en opstarten van het geheel. Van begin stadium tot het einde bent u betrokken bij de realisatie van een project.

  • Boekhouder Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een grote interesse voor boekhouding? WE NEED YOU: Accountemps is momenteel op zoek naar een boekhouder met zicht op een vaste aanwerving na een interim-periode. Onze klant is een accountantskantoor met diverse vestigingen in de regio Zaventem én is tevens een belangrijke partner en vertrouwenspersoon van talrijke zelfstandigen en bedrijven op gebied van accountancy en fiscaliteit. We zoeken een boekhouder die samen met een ervaren accountant zal instaan voor: Het verwerken van de boekhoudkundige stukken, aan- en verkoopfacturen en bankverrichtingen. Het voorbereiden van balansen en jaarrekeningen De opmaak van de BTW aangifte en diverse fiscale aangiftes. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Quality Assurance Manager (h/f) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in Moeskron, zijn wij op zoek naar een Quality Assurance Manager. - U staat in voor de reporting in de bedrijfsmanagementsystemen en de bijbehorende registraties - U staat in voor het optimaliseren van ons bedrijfsmanagementsysteem in samenspraak met de lijnverantwoordelijken - U staat in voor het uitdragen van Lean filosofie op alle niveaus binnen de organisatie - U bent verantwoordelijk voor het opzetten van gebruiksvriendelijke operationele processen, zowel in Warehouse als binnen Transport - U bent verantwoordelijk voor de opvolging en optimalisatie van onze ISO9001:2015 certificaten - U bent verantwoordelijk voor het uitrollen van projecten omtrent Quality in overleg met klanten, sales en lijnverantwoordelijken - U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne audits, bewaakt de opvolging hiervan en bepaalt de procedure hierin - U fungeert als het centrale aanspreekpunt inzake Quality en proces optimalisaties

  • Lasser / Monteur Machinebouw (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lasser/Monteur Machinebouw sta je in voor : Het lassen van machineconstructies. Samenbouwen van de onderdelen tot een werkende machine.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent bakkerij (weekend) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Instaan voor de verkoop van brood en charcuterie Klanten bedienen Bedienen van kassa Winkel op orde houden Gebakjes en taarten presenteren in de toog 

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • JOBSTUDENT WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een jobstudent die ervaring heeft in de horeca. Jouw taken zijn volgende: - je werkt wekelijks op zaterdag en of zondag - tijdens de vakanties ben je ook beschikbaar om te werken - je doet de afwas - je ruimt de tafels af - je staat aan de kassa en bestelt de klanten - je vult de frigo\\\'s aan

  • Barman - kelner STUDENT of FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Studentenjob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • Zelfstandig Logopedist (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega met een bijzondere interesse in leer, articulatie- en taalstoornissen. Waarbij kinderen terecht kunnen voor leer-, taal-, articulatie- en vloeiendheids stoornissen. Daarnaast kunnen ook andere stoornissen aan bod komen of uitgebouwd worden. Het gaat om dag- en avonduren op de praktijk, eventueel verder uit te bouwen naar scholen. Ervaring is niet noodzakelijk als je gemotiveerd bent om bij te leren en je in het bezit bent van een professionele bachelor of master in de logopedie. Je krijgt administratieve ondersteuning en kan gebruik maken van de reeds aanwezige materialen in de kabinetten.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TURNHOUT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • flexi (m/v) gezocht om op zaterdag bij te verdienen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor een gezellige horecazaak te Sint-Truiden zijn we op zoek naar flexi medewerker voor de afwas (m/v). Je bent elke zaterdagavond beschikbaar van 17u30 tot en met 22u30.

Zoek naar antwoorden van Wissel Rozenhoedkaai in sociale netwerken
Look for responds of Wissel Rozenhoedkaai in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wissel Rozenhoedkaai. Laat een reactie achter voor Wissel Rozenhoedkaai. Wissel Rozenhoedkaai bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wissel Rozenhoedkaai. Leave a respond for Wissel Rozenhoedkaai. Wissel Rozenhoedkaai on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wissel Rozenhoedkaai op de google maps. Adres en contacten Wissel Rozenhoedkaai
Location of Wissel Rozenhoedkaai on the google maps. Address and contacts of Wissel Rozenhoedkaai

Andere gerelateerde bedrijven als come Wissel Rozenhoedkaai Wissel Rozenhoedkaai: J-P EDITIONS SPRL | BURORENT | Van Aken NV | Via Arte BVBA | Polypreen Belgi NV

Other related companies as Wissel Rozenhoedkaai: J-P EDITIONS SPRL | BURORENT | Van Aken NV | Via Arte BVBA | Polypreen Belgi NV

Wissel Rozenhoedkaai is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Wissel Rozenhoedkaai, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05449188232. Het bedrijf Wissel Rozenhoedkaai bevindt zich op het adres: Rozenhoedkaai 2,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 155,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Wissel Rozenhoedkaai zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wissel Rozenhoedkaai is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wissel Rozenhoedkaai is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wissel Rozenhoedkaai, openstaande posities, locatie van Wissel Rozenhoedkaai op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wissel Rozenhoedkaai is a company, that was registered 1995 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Wissel Rozenhoedkaai, company assigned to the tax number BE05449188232. The company Wissel Rozenhoedkaai is located at the address: Rozenhoedkaai 2,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 155,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Wissel Rozenhoedkaai were not found.
The main activity of Wissel Rozenhoedkaai is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Wissel Rozenhoedkaai is not available. You also can look at reviews of Wissel Rozenhoedkaai, open positions, location of Wissel Rozenhoedkaai on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wissel Rozenhoedkaai, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wissel Rozenhoedkaai, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wissel Rozenhoedkaai, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wissel Rozenhoedkaai, employees, financial statistics.