SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE

Contactgegevens SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE

Regio (region): Charleroi (Monceau-sur-Sambre), België

Adres (address): Rue de Monceau Fontaine 42 Bus 6,6031, België

Telefoon (phone): 071 53 28 30 071 53 28 30

Fax (fax): 071 53 28 31 071 53 28 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE
Products information SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE

BTW identificatienummer (tax): BE04869110107
Ondernemingsnummer: 6152038574
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 479,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE
(Get full report from official database of BE for SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE
Addition kinds of activities for SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE

209602. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
22210409. Rayon breedgeweven stoffen | Rayon broadwoven fabrics
30839903. Retroflectieve lakens, kunststoffen | Retroflective sheeting, plastics
34790214. Lacquering van metaalproducten | Lacquering of metal products
35999903. katapulten | Catapults
38210200. Laboratorium meubilair | Laboratory furniture
51929905. Stripboeken | Comic books
95120102. Spel en binnenlands visbureau, overheid | Game and inland fish agency, government

Werken bij SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE. Looking for open vacancies in other companies

  • Legal Professional (Bank) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verwachte taken : Verzamelen en analyseren van de feitelijke en gerechtelijke elementen en openen van het dossier, in het kader van de "Particulieren"-dossiers en voor het autobeheer eveneens de “Corporate”-dossiers en voor het vlootbeheer met materiële en lichte lichamelijke schade, teneinde de dekking en de aansprakelijkheden te beoordelen, de tussenkomende partijen te identificeren en de schade te beoordelen volgens de vooropgestelde procedures en regels. In het kader van de strafrechtelijke verdediging, analyseren van de juridische documenten en behandelen en opvolgen van de aspecten van andere juridische procedures (burgerlijke partijstelling, burgerlijke procedures), teneinde de dekking te beoordelen en de financiële aspecten van de dossiers op te volgen. In het kader van dossiers waarvoor een meer geavanceerde kennis en een begrip van het recht van de extracontractuele en contractuele aansprakelijkheid auto nodig is, opstellen van een beheerstrategie volgens de vooropgestelde regels, uitwerken van een actieplan en zorgen voor de opvolging van het dossier door het actieplan, indien nodig, aan te passen, teneinde het dossier zo snel mogelijk af te sluiten en de belangen van de klant zo goed mogelijk te verdedigen. Zorgen voor een proactieve en aangepaste communicatie met de klant, de makelaar, de advocaten of andere tussenkomende partijen in complexe of gevoelige dossiers, in de minnelijke en/of gerechtelijke fase (lichte lichamelijke schade, …) teneinde de juiste claim van de klant op te stellen die in verhouding is tot zijn schade. ■ Zorgen voor de opvolging van zijn dossierportefeuille teneinde een kwalitatieve dienstverlening te garanderen. ■ Controleren van de financiële aspecten van het dossier teneinde ervoor te zorgen dat de grenzen van de dekking gerespecteerd worden en dat de kosten onder controle blijven voor de organisatie. Analyseren van de kostenstaten, de honoraria van de advocaten en de experten en nemen van de nodige initiatieven, teneinde deze te weerleggen. Analyseren en samenvatten van de ontvangen vonnissen teneinde een juridische database aan te leggen

  • CNC kunstof (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan zelfstandig programa's schrijven en afwerken. Je werk met een sin numeriek besturingsdienst. Tevens sta je in voor het draaiwerk, het zagen van platen en ben je verantwoordelijk voor het materiaalbeheer van de semi-producten(kunststof platen, staven etc..)

  • Hoger redder (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • STUDENT MAGAZIJNBEDIENDE (MAANDAG TE WERKEN) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een student magazijnier voor op maandag een hele dag te werken. Deze studentenjob kan doorlopen tot wanneer je studies gedaan zijn indien gewenst!  

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

  • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov VL.Brabant - regio Vilvoorde Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE in sociale netwerken
Look for responds of SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE. Laat een reactie achter voor SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE. SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE. Leave a respond for SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE. SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE op de google maps. Adres en contacten SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE
Location of SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE on the google maps. Address and contacts of SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE

Andere gerelateerde bedrijven als come SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE: COLMANT MANAGEMENT SPRL | Cuythoek CVBA | Deputter-Van Eycken BVBA | Big Mouse | Beyens en Zonen B.V.B.A.

Other related companies as SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE: COLMANT MANAGEMENT SPRL | Cuythoek CVBA | Deputter-Van Eycken BVBA | Big Mouse | Beyens en Zonen B.V.B.A.

SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Charleroi (Monceau-sur-Sambre), België. De volledige naam van het bedrijf is SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04869110107. Het bedrijf SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE bevindt zich op het adres: Rue de Monceau Fontaine 42 Bus 6,6031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 479,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE, openstaande posities, locatie van SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE is a company, that was registered 2013 in Charleroi (Monceau-sur-Sambre) region, Belgium. Full name of company is SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE, company assigned to the tax number BE04869110107. The company SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE is located at the address: Rue de Monceau Fontaine 42 Bus 6,6031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 479,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE were not found.
The main activity of SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE is not available. You also can look at reviews of SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE, open positions, location of SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE, Charleroi (Monceau-sur-Sambre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE, Charleroi (Monceau-sur-Sambre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE, employees, financial statistics.