MD Sport ASBL

Contactgegevens MD Sport ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MD Sport ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MD Sport ASBL

Regio (region): Charleroi, 6000 - BE, België

Adres (address): Passage de la bourse, België

Telefoon (phone): 32.81.224256 32.81.224256

Fax (fax): 32.81.224256 32.81.224256

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MD Sport ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MD Sport ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MD Sport ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MD Sport ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MD Sport ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MD Sport ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MD Sport ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MD Sport ASBL
Products information MD Sport ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE05418975830
Ondernemingsnummer: 3610351562
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 798,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in MD Sport ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MD Sport ASBL
(Get full report from official database of BE for MD Sport ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MD Sport ASBL
Addition kinds of activities for MD Sport ASBL

301199. Banden en binnenbanden, anders | Tires and inner tubes, nec
799914. Verhuur en diensten voor strand- en watersportuitrusting | Beach and water sports equipment rental and services
09199904. Zeekreeften, vangen van | Sea urchins, catching of
20230208. Verdampte Karnemelk | Evaporated buttermilk
20649909. Halvah (snoep) | Halvah (candy)
50990602. Pianos | Pianos
51139904. Paperboard en producten | Paperboard and products

Werken bij MD Sport ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MD Sport ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MD Sport ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MD Sport ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste orderpicker - magazijn Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om de piekperiode mee te helpen onderdrukken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde orderpickers (m/v). Je komt terecht op diverse afdelingen binnen dit magazijn en staat in voor o.m.: de verdeling en inpak het labelen en verwerken van retours het orderpicken van diverse artikelen op basis van een picklijst ... Dit doe je allemaal binnen een aangename en dynamische omgeving! Bedrijfsprofiel: Deze klant van ons is een gekende firma met hun logistiek centrum in Temse.

  • Dossierbeheerder payroll - Personeelsdienst (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Dienst De personeelsdienst staat in voor het beheer van het administratief dossier van alle medewerkers. De dienst zorgt eveneens voor de correcte verwerking van de tijdsregistratie en voor de tijdige betaling van lonen en andere vergoedingen. Bovendien zijn de dossierbeheerders expert in sociaal-juridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, SWT, … Functie Je staat in voor de payroll en personeelsadministratie van de personeelsleden van een aantal toegewezen afdelingen Je bent als dossierbeheerder het aanspreekpunt voor de personeelsleden van de toegewezen afdelingen: je geeft zo nodig toelichting bij hun loonberekening, je geeft informatie over sociaaljuridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, enz…, je verwerkt de personeelsgegevens in het loonpakket en je volgt de verwerking in het tijdsregistratiesysteem mee op Je werkt in een team van dossierbeheerders en je rapporteert aan de hoofdverantwoordelijke payroll en tijdsregistratie Profiel Je beschikt over een bachelor / A1 – diploma, richting personeelsbeheer of bedrijfseconomie Ervaring met PC 330.01 is een pluspunt Je hebt een zeer goede kennis van e-blox Je gaat bij de uitvoering van je taken gestructureerd en planmatig te werk Je werkt zeer accuraat en ordelijk Je hebt een analytische geest en zoekt ook graag minder voor de hand liggende probleemsituaties uit Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Voltijds contract bepaalde duur voor 6 maanden. Indiensttreding 7 januari 2019 Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Brenda Bosschem, hoofdverantwoordelijke op nummer 015/89.12.97

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

  • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Technical Writer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RENSON VENTILATION

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Flexijob

    Helpende hand in een frituur...

  • Flexijob / weekendmedewerkers (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog flexijob /weekendmedewerkers . Uren weeken zijn bespreekbaar , liefst 1 a 2 keer per maand minimum . Wij zijn een bakkerij met charcuterietoog , ervaring is niet verplicht .

Zoek naar antwoorden van MD Sport ASBL in sociale netwerken
Look for responds of MD Sport ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MD Sport ASBL. Laat een reactie achter voor MD Sport ASBL. MD Sport ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MD Sport ASBL. Leave a respond for MD Sport ASBL. MD Sport ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MD Sport ASBL op de google maps. Adres en contacten MD Sport ASBL
Location of MD Sport ASBL on the google maps. Address and contacts of MD Sport ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come MD Sport ASBL MD Sport ASBL: Deneuter Didier | Vanherck Electrotechniek NV | Lemercier | Réserve (La) | Foclam

Other related companies as MD Sport ASBL: Deneuter Didier | Vanherck Electrotechniek NV | Lemercier | Réserve (La) | Foclam

MD Sport ASBL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Charleroi, 6000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is MD Sport ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05418975830. Het bedrijf MD Sport ASBL bevindt zich op het adres: Passage de la bourse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 798,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in MD Sport ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MD Sport ASBL is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MD Sport ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MD Sport ASBL, openstaande posities, locatie van MD Sport ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MD Sport ASBL is a company, that was registered 2010 in Charleroi, 6000 - BE region, Belgium. Full name of company is MD Sport ASBL, company assigned to the tax number BE05418975830. The company MD Sport ASBL is located at the address: Passage de la bourse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 798,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in MD Sport ASBL were not found.
The main activity of MD Sport ASBL is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MD Sport ASBL is not available. You also can look at reviews of MD Sport ASBL, open positions, location of MD Sport ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MD Sport ASBL, Charleroi, 6000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MD Sport ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MD Sport ASBL, Charleroi, 6000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MD Sport ASBL, employees, financial statistics.