Réserve (La)

Contactgegevens Réserve (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Réserve (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Réserve (La)

Regio (region): Ittre, België

Adres (address): Rue du Masy 6,1460, België

Telefoon (phone): 02 395 55 88 02 395 55 88

Fax (fax): 067 64 91 65 067 64 91 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Réserve (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Réserve (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Réserve (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Réserve (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Réserve (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Réserve (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Réserve (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Réserve (La)
Products information Réserve (La)

BTW identificatienummer (tax): BE01688842773
Ondernemingsnummer: 6062225341
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 842,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Réserve (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Réserve (La)
(Get full report from official database of BE for Réserve (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Réserve (La)
Addition kinds of activities for Réserve (La)

16290403. Rock verwijderen | Rock removal
20139911. Vleesxtracten, uit gekocht vlees | Meat extracts, from purchased meat
22110407. Plushes, katoen | Plushes, cotton
24260109. Draaien, meubels: hout | Turnings, furniture: wood
32210103. Waterflessen, glas | Water bottles, glass
35770202. Tape reinigers, magnetisch: computer | Tape cleaners, magnetic: computer

Werken bij Réserve (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Réserve (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Réserve (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Réserve (La). Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een polyvalente arbeider (handige Harry) die geen schrik heeft om zijn handen vuil te maken.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio As (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio As en omgeving

  • Student with excellent knowledge of the Czech language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Czech language. The job requires to do data quality checks in Czech. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

  • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • flexijob (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: LA BOUFFEE

    Type: Flexijob

    enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van Réserve (La) in sociale netwerken
Look for responds of Réserve (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Réserve (La). Laat een reactie achter voor Réserve (La). Réserve (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Réserve (La). Leave a respond for Réserve (La). Réserve (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Réserve (La) op de google maps. Adres en contacten Réserve (La)
Location of Réserve (La) on the google maps. Address and contacts of Réserve (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Réserve (La) Réserve (La): A.A.B. BVBA | Lantsoght Barbara | Electrowil BVBA | Derpa SA | Emac N.V.

Other related companies as Réserve (La): A.A.B. BVBA | Lantsoght Barbara | Electrowil BVBA | Derpa SA | Emac N.V.

Réserve (La) is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Ittre, België. De volledige naam van het bedrijf is Réserve (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01688842773. Het bedrijf Réserve (La) bevindt zich op het adres: Rue du Masy 6,1460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 842,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Réserve (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Réserve (La) is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Réserve (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Réserve (La), openstaande posities, locatie van Réserve (La) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Réserve (La) is a company, that was registered 2009 in Ittre region, Belgium. Full name of company is Réserve (La), company assigned to the tax number BE01688842773. The company Réserve (La) is located at the address: Rue du Masy 6,1460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 842,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Réserve (La) were not found.
The main activity of Réserve (La) is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Réserve (La) is not available. You also can look at reviews of Réserve (La), open positions, location of Réserve (La) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Réserve (La), Ittre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Réserve (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Réserve (La), Ittre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Réserve (La), employees, financial statistics.