Robert Walters

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Robert Walters
Private companiesBusiness Services • Robert Walters

Contactgegevens Robert Walters: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Robert Walters: address, phone, fax, email, website, opening hours

Robert Walters

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Louizalaan 149 Bus 33,1050, België

Telefoon (phone): 02 511 66 88 02 511 66 88

Fax (fax): 02 511 99 69 02 511 99 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Robert Walters: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Robert Walters"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Robert Walters"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Robert Walters, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Robert Walters. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Robert Walters, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Robert Walters. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Robert Walters
Products information Robert Walters

BTW identificatienummer (tax): BE01972290039
Ondernemingsnummer: 4877899169
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 420,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Robert Walters zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Robert Walters
(Get full report from official database of BE for Robert Walters)

Aanvulling soorten activiteiten voor Robert Walters
Addition kinds of activities for Robert Walters

204499. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
251902. Rieten en rotanmeubilair | Wicker and rattan furniture
20439900. Maaltijden ontbijt eten, nec | Cereal breakfast foods, nec
20510209. Pies, bakkerij: behalve bevroren | Pies, bakery: except frozen
34469901. Liftgeleidingsrails | Elevator guide rails
48419902. Gesloten circuit televisie diensten | Closed circuit television services
51459902. Kauwgom | Chewing gum

Werken bij Robert Walters: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Robert Walters: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Robert Walters. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Robert Walters. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de correcte administratieve verwerking van in- en uitgaande vrachten. Je beheert de voorraad aan basis- en hulpgrondstoffen die nodig zijn voor productie en doet maandelijkse stocktelling van diverse goederen. Je optimaliseert de werking in de verschillende magazijnen. Je springt dagelijks bij op de verschillende logistieke werkposten door vrachten te lossen met de heftruck.

  • ICT HARDWARE SOFTWARE // ONDERHOUD ONTWIKKELING (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt actief in de voedingssector zijn wij op zoek naar een ICT VERANTWOORDELIJKE die (1) geen schrik heeft van first line support binnen een firma (2) en zal instaan voor het beheer en onderhoud van de informatica- en telefooninfrastructuur en het oplossen van incidenten, dit voor zowel hard- als software.

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • Belader (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat mee de baan op het beladen van het inzamelvoertuig, waaronder verschillende afvalproducten mogelijk zijn. Je assisteert de chauffeur bij het ledigen, lossen en manuvreren. Je bedient de persinstallatie volgens de correcte werk- en veiligheidsprocedures.

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS SINT AMANDS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze klanten, goed draaiende supermarkten gelegen in de regio van Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Zoutleeuw en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die in het weekend zich kunnen vrijmaken. Hogeschool studneten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Kom zeker eens met ons praten8 Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Stagiaire Ressources Humaines (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Pour notre agence de recrutement située à Forest , nous recherchons un(e) Stagiaire Ressources Humaines. cette personne assumera les tâches suivantes: - prise de connaissance des demandes - matching - préselection des profils recherchés - suivi administratif des dossiers - mise en ligne des offres d'emploi - Classement -

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Robert Walters in sociale netwerken
Look for responds of Robert Walters in social networks

Lees alle opmerkingen voor Robert Walters. Laat een reactie achter voor Robert Walters. Robert Walters bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Robert Walters. Leave a respond for Robert Walters. Robert Walters on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Robert Walters op de google maps. Adres en contacten Robert Walters
Location of Robert Walters on the google maps. Address and contacts of Robert Walters

Andere gerelateerde bedrijven als come Robert Walters Robert Walters: Hofman Aannemingen NV | Remy M | Multi Print | Armand Veilleux | The European Coordination of Film Festivals EEIG

Other related companies as Robert Walters: Hofman Aannemingen NV | Remy M | Multi Print | Armand Veilleux | The European Coordination of Film Festivals EEIG

Robert Walters is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Robert Walters, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01972290039. Het bedrijf Robert Walters bevindt zich op het adres: Louizalaan 149 Bus 33,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 420,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Robert Walters zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Robert Walters is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Robert Walters is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Robert Walters, openstaande posities, locatie van Robert Walters op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Robert Walters is a company, that was registered 1994 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Robert Walters, company assigned to the tax number BE01972290039. The company Robert Walters is located at the address: Louizalaan 149 Bus 33,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 420,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Robert Walters were not found.
The main activity of Robert Walters is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Robert Walters is not available. You also can look at reviews of Robert Walters, open positions, location of Robert Walters on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Robert Walters, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Robert Walters, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Robert Walters, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Robert Walters, employees, financial statistics.