MAD Business Gifts

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • MAD Business Gifts
Private companiesTextile Mill Products • MAD Business Gifts

Contactgegevens MAD Business Gifts: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAD Business Gifts: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAD Business Gifts

Regio (region): Genk Eur 3600 - BE, België

Adres (address): Marcel Habestslaan 13, België

Telefoon (phone): +32 89 84 84 20 +32 89 84 84 20

Fax (fax): +32 89 84 84 21 +32 89 84 84 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAD Business Gifts: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAD Business Gifts"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAD Business Gifts"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAD Business Gifts, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAD Business Gifts. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAD Business Gifts, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAD Business Gifts. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAD Business Gifts
Products information MAD Business Gifts

BTW identificatienummer (tax): BE06129791259
Ondernemingsnummer: 7058959960
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 897,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in MAD Business Gifts zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAD Business Gifts
(Get full report from official database of BE for MAD Business Gifts)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAD Business Gifts
Addition kinds of activities for MAD Business Gifts

13110100. Ruwe aardolie en aardgasproductie | Crude petroleum and natural gas production
20649900. Suikergoed en andere zoetwarenproducten, nec | Candy and other confectionery products, nec
28190104. Calciummetaal | Calcium metal
39999906. Tapijt aanpakken | Carpet tackles
39999917. Gouden stempelen, behalve boeken | Gold stamping, except books

Werken bij MAD Business Gifts: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAD Business Gifts: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAD Business Gifts. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAD Business Gifts. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • CHAUFFEUR C VOEDING 05u00-14u30 (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Operator Kopergietmachine | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de afdeling koper is onze klant op zoek naar een gedreven operator. Als operator aan de kopergietmachine bestaat je dag uit volgend takenpakket: Bedienen van de kopergietmachine. Instaan voor de kwaliteit en de controle van uw werk. Zelfstandig onderhoudswerken uitvoeren aan de machine. Er wordt een opleiding voorzien op de werkpost.

  • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO MARKE - BELLEGEM (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Marke - Bellegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER OPTIEKZAAK (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: OPTIEK KATRIEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze optiekzaak zijn we op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er. Zowel opticiens/ optometristen als mensen zonder relevante kennis, maar die wel gemotiveerd zijn mogen solliciteren. Jouw takenpakket is gevarieerd: klanten zelfstandig en professioneel adviseren over monturen, glazen en contactlenzen oogmetingen uitvoeren atelierwerk: slijpen van glazen, herstellingen, aanpassen van monturen administratie: invullen en bijhouden van klantenfiches aanpassen van contactlenzen Indien onvoldoende kennis kan deze job aangeleerd worden (via een opleiding op de werkvloer (IBO) in samenwerking met VDAB).

  • NAGELSTYLIST/NAGELSTYLISTE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het plaatsen van gelnagels.

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van MAD Business Gifts in sociale netwerken
Look for responds of MAD Business Gifts in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAD Business Gifts. Laat een reactie achter voor MAD Business Gifts. MAD Business Gifts bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAD Business Gifts. Leave a respond for MAD Business Gifts. MAD Business Gifts on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAD Business Gifts op de google maps. Adres en contacten MAD Business Gifts
Location of MAD Business Gifts on the google maps. Address and contacts of MAD Business Gifts

Andere gerelateerde bedrijven als come MAD Business Gifts MAD Business Gifts: Voyages Leonard SA | DSP Service SPRL | Memibo | Mols Huurwagens NV | Dewaele Stoffen nv

Other related companies as MAD Business Gifts: Voyages Leonard SA | DSP Service SPRL | Memibo | Mols Huurwagens NV | Dewaele Stoffen nv

MAD Business Gifts is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Genk Eur 3600 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is MAD Business Gifts, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06129791259. Het bedrijf MAD Business Gifts bevindt zich op het adres: Marcel Habestslaan 13. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 897,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in MAD Business Gifts zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAD Business Gifts is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAD Business Gifts is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAD Business Gifts, openstaande posities, locatie van MAD Business Gifts op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MAD Business Gifts is a company, that was registered 1985 in Genk Eur 3600 - BE region, Belgium. Full name of company is MAD Business Gifts, company assigned to the tax number BE06129791259. The company MAD Business Gifts is located at the address: Marcel Habestslaan 13. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 897,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in MAD Business Gifts were not found.
The main activity of MAD Business Gifts is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAD Business Gifts is not available. You also can look at reviews of MAD Business Gifts, open positions, location of MAD Business Gifts on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAD Business Gifts, Genk Eur 3600 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAD Business Gifts, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAD Business Gifts, Genk Eur 3600 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAD Business Gifts, employees, financial statistics.