Dewaele Stoffen nv

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Dewaele Stoffen nv
Private companiesTextile Mill Products • Dewaele Stoffen nv

Contactgegevens Dewaele Stoffen nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dewaele Stoffen nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dewaele Stoffen nv

Regio (region): Melle ovl 9090 - BE, België

Adres (address): Gontrode Heirweg 174, België

Telefoon (phone): 09 252.42.18 09 252.42.18

Fax (fax): 09 252.58.20 09 252.58.20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dewaele Stoffen nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dewaele Stoffen nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dewaele Stoffen nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dewaele Stoffen nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dewaele Stoffen nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dewaele Stoffen nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dewaele Stoffen nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dewaele Stoffen nv
Products information Dewaele Stoffen nv

BTW identificatienummer (tax): BE04306610107
Ondernemingsnummer: 3339538574
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 429,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Dewaele Stoffen nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dewaele Stoffen nv
(Get full report from official database of BE for Dewaele Stoffen nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dewaele Stoffen nv
Addition kinds of activities for Dewaele Stoffen nv

206600. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
20220101. Dips, op basis van kaas | Dips, cheese-based
22990204. Tapijtkussens, vilt | Carpet cushions, felt
34440500. Metalen behuizingen, behuizingen, behuizingen en andere containers | Metal housings, enclosures, casings, and other containers
80110301. Groepsgesondheidsvereniging | Group health association

Werken bij Dewaele Stoffen nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dewaele Stoffen nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dewaele Stoffen nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dewaele Stoffen nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Mecanicien M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines Je voert opdrachten uit volgens de aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke

  • Secretariaatsmedewerker met perfecte kennis Frans (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Poperinge zoeken wij naar een secretariaatsmedewerker. Je voert verschillende taken uit om de collega's te ondersteunen in hun functie: ontvangen en klasseren van de binnenkomende post, email, fax, aannemen van telefoons. Je staat in voor het agendabeheer van de verantwoordelijken en medewerkers. Je organiseert vergaderingen. Je staat garant voor een goede verwerking van de administratieve taken.

  • Technisch vertegenwoordiger (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt bij voorkeur uit de sector en heeft de nodige ervaring op zak hetzij door plaatsing van de buitenschrijnwerk door technisch tekenaar of door een eerdere verkoopgeschiedenis. Je staat in voor de opmaak van offertes en de opvolging ervan klantenbezoek en opmeting van het aangeboden product.

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • Assistent operations manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal ingezet worden als de assitent van de operations manager die verantwoordelijk is voor 2 productie-afdelingen Je ondersteunt de operations manager bij de dagelijkse organisatie van de productie Samen met de productieplanner en je rechtstreekse collega zorg je voor een continue en correcte werking van de productie Je ziet er op toe dat de geproduceerde artikelen voldoen aan de opgelegde kwaliteitsstandaarden Je zorgt dat de huidige kwaliteitssystemen worden nageleefd door interne medewerkers en grijpt in waar nodig Je analyseert of er nieuwe kwaliteitstructuren nodig zijn en implementeert deze indien nodig Je biedt eerstelijnshulp bij IT-problemen gerelateerd aan de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en hulpstoffen (marktanalyse, onderhandelen met leveranciers,...). Hierbij hou je rekening met stock en levertermijnen Tot slot formuleer je algemene verbetervoorstellen voor de productie, bereid deze voor en begeleid je de eventuele implementatie ·

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Autofans gezocht! (STUDENT) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Studentenjob

    Ben jij een autofan? Prijs je graag wagens aan? Zoek dan niet verder want dan is deze vacature zeker iets voor jou! Voor een nieuwe actie omtrent de volkswagen T-Roc is onze klant op zoek naar gemotiveerde studenten die potentiële klanten wil contacteren om een testrit te boeken. Ontwikkel je communicatieve en commerciële vaardigheden door mee te werken aan dit project!

  • Kinesist(e) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASCLEPIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Lesgever Nederlands (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SIBILANT TAALTRAININGEN&VERTAALWERK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft les over algemene en zakelijke communicatie in het Nederlands. Dit op verplaatsing bij de klant zelf. De klanten bevinden zich in de regio Brussel (prioriteit) en op termijn ook in de regio Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van Dewaele Stoffen nv in sociale netwerken
Look for responds of Dewaele Stoffen nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dewaele Stoffen nv. Laat een reactie achter voor Dewaele Stoffen nv. Dewaele Stoffen nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dewaele Stoffen nv. Leave a respond for Dewaele Stoffen nv. Dewaele Stoffen nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dewaele Stoffen nv op de google maps. Adres en contacten Dewaele Stoffen nv
Location of Dewaele Stoffen nv on the google maps. Address and contacts of Dewaele Stoffen nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Dewaele Stoffen nv Dewaele Stoffen nv: Advocatenkantoor De Vliegher - Michels | Rogiers W & Co | LE RYCKE GLENN | PARDON, GUY | Salerno, Gregory

Other related companies as Dewaele Stoffen nv: Advocatenkantoor De Vliegher - Michels | Rogiers W & Co | LE RYCKE GLENN | PARDON, GUY | Salerno, Gregory

Dewaele Stoffen nv is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Melle ovl 9090 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Dewaele Stoffen nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04306610107. Het bedrijf Dewaele Stoffen nv bevindt zich op het adres: Gontrode Heirweg 174. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 429,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Dewaele Stoffen nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dewaele Stoffen nv is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dewaele Stoffen nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dewaele Stoffen nv, openstaande posities, locatie van Dewaele Stoffen nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dewaele Stoffen nv is a company, that was registered 2002 in Melle ovl 9090 - BE region, Belgium. Full name of company is Dewaele Stoffen nv, company assigned to the tax number BE04306610107. The company Dewaele Stoffen nv is located at the address: Gontrode Heirweg 174. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 429,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Dewaele Stoffen nv were not found.
The main activity of Dewaele Stoffen nv is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dewaele Stoffen nv is not available. You also can look at reviews of Dewaele Stoffen nv, open positions, location of Dewaele Stoffen nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dewaele Stoffen nv, Melle ovl 9090 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dewaele Stoffen nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dewaele Stoffen nv, Melle ovl 9090 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dewaele Stoffen nv, employees, financial statistics.