Salerno, Gregory

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Salerno, Gregory
Private companiesTextile Mill Products • Salerno, Gregory

Contactgegevens Salerno, Gregory: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Salerno, Gregory: address, phone, fax, email, website, opening hours

Salerno, Gregory

Regio (region): Liege Lg 4000 - BE, België

Adres (address): Rue Dossin 10, België

Telefoon (phone): +32 473 614859 +32 473 614859

Fax (fax): +32 (53) 788-38-73 +32 (53) 788-38-73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Salerno, Gregory: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Salerno, Gregory"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Salerno, Gregory"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Salerno, Gregory, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Salerno, Gregory. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Salerno, Gregory, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Salerno, Gregory. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Salerno, Gregory
Products information Salerno, Gregory

BTW identificatienummer (tax): BE03022857666
Ondernemingsnummer: 7133666992
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Salerno, Gregory zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Salerno, Gregory
(Get full report from official database of BE for Salerno, Gregory)

Aanvulling soorten activiteiten voor Salerno, Gregory
Addition kinds of activities for Salerno, Gregory

271199. Kranten, nec | Newspapers, nec
13819905. Service boren | Service well drilling
20139914. Scrapple, van gekocht vlees | Scrapple, from purchased meat
25220401. Bureaus, kantoor: behalve hout | Desks, office: except wood
33999901. Herstel van ijzererts uit open haard slagg | Iron ore recovery from open hearth slag
51360104. Veters, mannen en jongens ' | Mittens, men's and boys'

Werken bij Salerno, Gregory: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Salerno, Gregory: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Salerno, Gregory. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Salerno, Gregory. Looking for open vacancies in other companies

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

  • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Studentenjob

    Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

  • jobstudent zaterdag verkoop (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: CALLEWAERT WIM

    Type: Studentenjob

    In de slagerij ben je verantwoordelijk voor het aanvullen van alle verpakkingen en voor de bediening van de klanten.

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Onderhoudsmedewerker Bakkerij (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Jouw takenpakket: - Je start met de afwas voordat je aan het verdere onderhoud begint. - Je zal de werktafels, de vloeren, ramen, koelingen, vriezers,rekken,etc. onderhouden. - Je maakt gebruik van standaard materiaal alsook van machines. - Je zal tewerkgesteld worden op verschillende locaties. - Je werkt volgens een vooropgesteld takenpakket. - Je legt veranwoording af aan jouw rechtstreekse verantwoordelijke.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor onze klant, een gekende bakkerij uit de regio, zijn wij momenteel op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Je zal mee in de productie staan om alles proper te onderhouden

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Salerno, Gregory in sociale netwerken
Look for responds of Salerno, Gregory in social networks

Lees alle opmerkingen voor Salerno, Gregory. Laat een reactie achter voor Salerno, Gregory. Salerno, Gregory bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Salerno, Gregory. Leave a respond for Salerno, Gregory. Salerno, Gregory on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Salerno, Gregory op de google maps. Adres en contacten Salerno, Gregory
Location of Salerno, Gregory on the google maps. Address and contacts of Salerno, Gregory

Andere gerelateerde bedrijven als come Salerno, Gregory Salerno, Gregory: De Clercq-Fazzi-Van Burm Advocatenkantoor BVBA | Verbruggen-De Schutter BVBA | TRAVEL EXPRESS MAGAZINE | World Cones | rayd

Other related companies as Salerno, Gregory: De Clercq-Fazzi-Van Burm Advocatenkantoor BVBA | Verbruggen-De Schutter BVBA | TRAVEL EXPRESS MAGAZINE | World Cones | rayd

Salerno, Gregory is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Liege Lg 4000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Salerno, Gregory, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03022857666. Het bedrijf Salerno, Gregory bevindt zich op het adres: Rue Dossin 10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Salerno, Gregory zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Salerno, Gregory is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Salerno, Gregory is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Salerno, Gregory, openstaande posities, locatie van Salerno, Gregory op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Salerno, Gregory is a company, that was registered 1999 in Liege Lg 4000 - BE region, Belgium. Full name of company is Salerno, Gregory, company assigned to the tax number BE03022857666. The company Salerno, Gregory is located at the address: Rue Dossin 10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Salerno, Gregory were not found.
The main activity of Salerno, Gregory is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Salerno, Gregory is not available. You also can look at reviews of Salerno, Gregory, open positions, location of Salerno, Gregory on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Salerno, Gregory, Liege Lg 4000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Salerno, Gregory, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Salerno, Gregory, Liege Lg 4000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Salerno, Gregory, employees, financial statistics.