Le Sanctuaire du Vin

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Le Sanctuaire du Vin
Private companiesTobacco Products • Le Sanctuaire du Vin

Contactgegevens Le Sanctuaire du Vin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Le Sanctuaire du Vin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Le Sanctuaire du Vin

Regio (region): Wavre Wavre 1300 - BE, België

Adres (address): rue des Fontaines 56, België

Telefoon (phone): +32 10 244.900 +32 10 244.900

Fax (fax): +32 10 244.899 +32 10 244.899

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Le Sanctuaire du Vin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Le Sanctuaire du Vin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Le Sanctuaire du Vin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Le Sanctuaire du Vin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Le Sanctuaire du Vin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Le Sanctuaire du Vin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Le Sanctuaire du Vin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Le Sanctuaire du Vin
Products information Le Sanctuaire du Vin

BTW identificatienummer (tax): BE08873352050
Ondernemingsnummer: 6775787353
Hoofdstad (capital): 251,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 211,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Le Sanctuaire du Vin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Le Sanctuaire du Vin
(Get full report from official database of BE for Le Sanctuaire du Vin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Le Sanctuaire du Vin
Addition kinds of activities for Le Sanctuaire du Vin

20799903. Eetbare olieproducten, behalve maïsolie | Edible oil products, except corn oil
26780202. Papierpapier en pads: gemaakt van aangekochte materialen | Newsprint tablets and pads: made from purchased materials
35520116. Spinning machines, textiel | Spinning machines, textile
59410600. Camping en backpacking apparatuur | Camping and backpacking equipment
59619922. Speelgoed en spelletjes (inclusief poppen en modellen), postorder | Toys and games (including dolls and models), mail order

Werken bij Le Sanctuaire du Vin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Le Sanctuaire du Vin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Le Sanctuaire du Vin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Le Sanctuaire du Vin. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR 2 PLOEGEN/NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal je de verantwoordelijkheid krijgen over het productieproces op een verwerkingslijn. Als kwaliteitsbewuste medewerker draag je collegialiteit en veiligheid hoog in het vaandel.

  • Chauffeur C (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een fysiek sterke chauffeur C. Tot jouw takenpakket behoort: Leveren van materiaal aan zelfstandigen en werven Ontvangen van betalingen Zelfstandig laden en lossen (met en zonder hulp) met laadklep en transpalet Vaste route Je vertrekt tussen 05u en 07u 's ochtends en doet dagen van +/- 11u per dag

  • Heftruckbestuurder V/L (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder.

  • R&D chemist (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Visionpoint

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Houthalen-Helchteren dat actief is in de chemische sector is Visionpoint op zoek naar een R&D chemist. Wat zijn jouw taken? Je vervult een belangrijke rol in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten Je zorgt voor de wetenschappelijke ondersteuning van onderzoeksprojecten Je werkt in dagdienst en rapporteert aan de R&D directeur

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 3 gastgezinnen in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Scherpenheuvel-zichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Zwalm 20u (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in de omgeving van Zwalm zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Studierelevante bijbaan student marketing/ HR (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Doelstelling van de opdracht: Employer branding boosten teneinde openstaande vacatures beter in te vullen en een duidelijke Groepsbranding te hebben voor sollicitanten Duidelijke employer branding definiëren voor de integratie van de 2 firma's (gezien recente overname) Professionele linked-in ontwerpen en implementeren Jobsearch op websites vernieuwen

  • Poetsvrouw/onthaal (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BO-NESS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om in onze prive sauna en b&b gasten te ontvangen en de units te poetsen Heb jij een goed voorkomen en zorg je dat onze units en kamers er perfect uitzien dan ben jij misschien onze toekomstige medewerkster

Zoek naar antwoorden van Le Sanctuaire du Vin in sociale netwerken
Look for responds of Le Sanctuaire du Vin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Le Sanctuaire du Vin. Laat een reactie achter voor Le Sanctuaire du Vin. Le Sanctuaire du Vin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Le Sanctuaire du Vin. Leave a respond for Le Sanctuaire du Vin. Le Sanctuaire du Vin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Le Sanctuaire du Vin op de google maps. Adres en contacten Le Sanctuaire du Vin
Location of Le Sanctuaire du Vin on the google maps. Address and contacts of Le Sanctuaire du Vin

Andere gerelateerde bedrijven als come Le Sanctuaire du Vin Le Sanctuaire du Vin: Cappaert Anouska | DEJONGHE DRUKKERIJ NV | M.T. LIFT (DIV LIFTREC) | TANGHE VERMEERSCH R NV | Lespetitsbelges

Other related companies as Le Sanctuaire du Vin: Cappaert Anouska | DEJONGHE DRUKKERIJ NV | M.T. LIFT (DIV LIFTREC) | TANGHE VERMEERSCH R NV | Lespetitsbelges

Le Sanctuaire du Vin is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Wavre Wavre 1300 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Le Sanctuaire du Vin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08873352050. Het bedrijf Le Sanctuaire du Vin bevindt zich op het adres: rue des Fontaines 56. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 251,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 211,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Le Sanctuaire du Vin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Le Sanctuaire du Vin is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Le Sanctuaire du Vin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Le Sanctuaire du Vin, openstaande posities, locatie van Le Sanctuaire du Vin op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Le Sanctuaire du Vin is a company, that was registered 2014 in Wavre Wavre 1300 - BE region, Belgium. Full name of company is Le Sanctuaire du Vin, company assigned to the tax number BE08873352050. The company Le Sanctuaire du Vin is located at the address: rue des Fontaines 56. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 251,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 211,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Le Sanctuaire du Vin were not found.
The main activity of Le Sanctuaire du Vin is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Le Sanctuaire du Vin is not available. You also can look at reviews of Le Sanctuaire du Vin, open positions, location of Le Sanctuaire du Vin on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Le Sanctuaire du Vin, Wavre Wavre 1300 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Le Sanctuaire du Vin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Le Sanctuaire du Vin, Wavre Wavre 1300 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Le Sanctuaire du Vin, employees, financial statistics.