DEJONGHE DRUKKERIJ NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • DEJONGHE DRUKKERIJ NV
Private companiesTobacco Products • DEJONGHE DRUKKERIJ NV

Contactgegevens DEJONGHE DRUKKERIJ NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEJONGHE DRUKKERIJ NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEJONGHE DRUKKERIJ NV

Regio (region): Ieper, België

Adres (address): Paddevijverstraat 42,8900, België

Telefoon (phone): 057 20 90 01 057 20 90 01

Fax (fax): 057 20 90 04 057 20 90 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEJONGHE DRUKKERIJ NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEJONGHE DRUKKERIJ NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEJONGHE DRUKKERIJ NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEJONGHE DRUKKERIJ NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEJONGHE DRUKKERIJ NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEJONGHE DRUKKERIJ NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEJONGHE DRUKKERIJ NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEJONGHE DRUKKERIJ NV
Products information DEJONGHE DRUKKERIJ NV

BTW identificatienummer (tax): BE04297271728
Ondernemingsnummer: 7599487304
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 628,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DEJONGHE DRUKKERIJ NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEJONGHE DRUKKERIJ NV
(Get full report from official database of BE for DEJONGHE DRUKKERIJ NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEJONGHE DRUKKERIJ NV
Addition kinds of activities for DEJONGHE DRUKKERIJ NV

729100. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services
24260204. Borstelblokken, hout: gedraaid en gevormd | Brush blocks, wood: turned and shaped
32970301. Dolomiet of dolomiet-magnesiet baksteen en -vormen | Dolomite or dolomite-magnesite brick and shapes
34969915. Draadwikkeling | Wire winding
38260603. Electron paramagnetische spin type apparaat | Electron paramagnetic spin type apparatus
80710100. Testlaboratoria | Testing laboratories

Werken bij DEJONGHE DRUKKERIJ NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEJONGHE DRUKKERIJ NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEJONGHE DRUKKERIJ NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEJONGHE DRUKKERIJ NV. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR - NACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Let\\\'s Work is dringend op zoek naar een gemotiveerde operator te Westrozebeke. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces. - U staat in voor het instellen van parameters en volgt deze op. - U voert een controle uit.

  • Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

  • Hulpmonteur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbewerkingsbedrijf zijn wij opzoek naar een hulmonteur om in het atelier te werken. Dit om te schijven, ponsen, gaatjes af te tekenen, enz.

  • Koeltechnieker (M/V) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Brasschaat is op zoek naar een ervaren koeltechnieker voor een voltijdse betrekking. Het takenpakket bestaat uit volgende zaken: Herstellen en nakijken van warmtepompen, koelinstallaties, airco's ... Nazicht installaties bij particulieren Indien mogelijk eerstelijnsherstellingen doen Afspraak inplannen voor groot onderhoud of herstelling Betaalbonnen op correcte wijze opmaken Zelfstandig kunnen werken

  • Kamermeisje/jongen- ontbijtmedewerk(st)er M/V Pomocnik sniadan / pokojowka K/M Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE Recruitment Nord France

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in Brugge, 4* Hotel zijn we op zoek naar ontbijt/kamermedewerker M/V. Dla naszego klienta w Brugge, 4* Hotelu poszukujemy pomocnika sniadan/pokojowki K/M.

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • R&M technician (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Service Desk Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    - Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de ICT-afdeling voor alle gebruikers wat betreft incidenten; - Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, het beheer en de registratie ervan; - Je verzorgt de installatie van workstations, smartphone, tablets en werkt mee aan implementatieprojecten, zowel technisch als applicatief - Je analyseert gemelde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' en tracht deze op te lossen alvorens te escaleren naar de departementen operations en/of Applications delivery & sourcing; - Je volgt zowel technische als functioneel gerelateerde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' op en biedt lange termijn oplossingen aan; - Je werkt mee aan de implementatie, onderhoud en beheer van een support tool die ITIL georiënteerd is. - Je ondersteunt de eindgebruikers door het schrijven van werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen. - Je werkt samen met een collega van een andere afdeling om file structuren aan te maken en user rechten aan te maken. - Je werkt mee aan het opbouwen en onderhouden van een knowledge base.

  • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: HIPO.HR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

  • Podoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van DEJONGHE DRUKKERIJ NV in sociale netwerken
Look for responds of DEJONGHE DRUKKERIJ NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEJONGHE DRUKKERIJ NV. Laat een reactie achter voor DEJONGHE DRUKKERIJ NV. DEJONGHE DRUKKERIJ NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEJONGHE DRUKKERIJ NV. Leave a respond for DEJONGHE DRUKKERIJ NV. DEJONGHE DRUKKERIJ NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEJONGHE DRUKKERIJ NV op de google maps. Adres en contacten DEJONGHE DRUKKERIJ NV
Location of DEJONGHE DRUKKERIJ NV on the google maps. Address and contacts of DEJONGHE DRUKKERIJ NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DEJONGHE DRUKKERIJ NV DEJONGHE DRUKKERIJ NV: Clima 2000-D.M.I. SA | Safety Construct BVBA | Dexters Marco BVBA | St-Joris Vleeswaren NV | Loading Systems Belgium N.V.

Other related companies as DEJONGHE DRUKKERIJ NV: Clima 2000-D.M.I. SA | Safety Construct BVBA | Dexters Marco BVBA | St-Joris Vleeswaren NV | Loading Systems Belgium N.V.

DEJONGHE DRUKKERIJ NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Ieper, België. De volledige naam van het bedrijf is DEJONGHE DRUKKERIJ NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04297271728. Het bedrijf DEJONGHE DRUKKERIJ NV bevindt zich op het adres: Paddevijverstraat 42,8900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 628,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DEJONGHE DRUKKERIJ NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEJONGHE DRUKKERIJ NV is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEJONGHE DRUKKERIJ NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEJONGHE DRUKKERIJ NV, openstaande posities, locatie van DEJONGHE DRUKKERIJ NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEJONGHE DRUKKERIJ NV is a company, that was registered 2017 in Ieper region, Belgium. Full name of company is DEJONGHE DRUKKERIJ NV, company assigned to the tax number BE04297271728. The company DEJONGHE DRUKKERIJ NV is located at the address: Paddevijverstraat 42,8900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 628,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DEJONGHE DRUKKERIJ NV were not found.
The main activity of DEJONGHE DRUKKERIJ NV is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEJONGHE DRUKKERIJ NV is not available. You also can look at reviews of DEJONGHE DRUKKERIJ NV, open positions, location of DEJONGHE DRUKKERIJ NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEJONGHE DRUKKERIJ NV, Ieper: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEJONGHE DRUKKERIJ NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEJONGHE DRUKKERIJ NV, Ieper: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEJONGHE DRUKKERIJ NV, employees, financial statistics.