LOUVRIER, PIERRE

Contactgegevens LOUVRIER, PIERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUVRIER, PIERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUVRIER, PIERRE

Regio (region): BRUSSELS, BRUSSELS 1030 - BE, België

Adres (address): 25, ave des Cerisiers, België

Telefoon (phone): 32476485924 32476485924

Fax (fax): +32 (65) 893-33-99 +32 (65) 893-33-99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUVRIER, PIERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUVRIER, PIERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUVRIER, PIERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUVRIER, PIERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUVRIER, PIERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUVRIER, PIERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUVRIER, PIERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUVRIER, PIERRE
Products information LOUVRIER, PIERRE

BTW identificatienummer (tax): BE02657562255
Ondernemingsnummer: 8066955566
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 262,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in LOUVRIER, PIERRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUVRIER, PIERRE
(Get full report from official database of BE for LOUVRIER, PIERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUVRIER, PIERRE
Addition kinds of activities for LOUVRIER, PIERRE

805999. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec
28999934. osseïne | Ossein
32590100. Klei riool en afvoerpijp en tegel | Clay sewer and drainage pipe and tile
34790105. Naamplaten: gegraveerd, geëtst, enz. | Name plates: engraved, etched, etc.
47419904. Spoorwegreiniging, icing, ventilatie en verwarming | Railroad car cleaning, icing, ventilating, and heating
80490301. Spraakpatholoog | Speech pathologist

Werken bij LOUVRIER, PIERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUVRIER, PIERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUVRIER, PIERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUVRIER, PIERRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een technische productiemedewerker (m/v). Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: - Je wordt tewerkgesteld in de productie - Je zal de plofkoffers ontleden, een beveiligingssysteem in de koffer plaatsen en nadien weer monteren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • Polyvalent arbeider (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Herstellingen aan trailers uitvoeren Trailers klaarzetten om te laden (planken insteken, uitvegen, ...) Geladen opleggers vastbinden met spanbanden, zeil oplegger dichtmaken, planken insteken,...) Geladen opleggers op de parking plaatsen met kleine vrachtwagen

  • Vrachtwagenchauffeur C (vroege uren!) M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingbedrijf in de regio Schoten, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Je zal de gemaakte producten verdelen in de regio Antwerpen. Je start je werkdag rond 3u30 en je stopt om 9u50. Dit doe je van maandag tot en met zaterdag. Je zal je vrachtwagen zelf laden en je voert de juiste gegevens in op je boordcomputer.

  • Productieoperator weger (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

Zoek naar antwoorden van LOUVRIER, PIERRE in sociale netwerken
Look for responds of LOUVRIER, PIERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUVRIER, PIERRE. Laat een reactie achter voor LOUVRIER, PIERRE. LOUVRIER, PIERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUVRIER, PIERRE. Leave a respond for LOUVRIER, PIERRE. LOUVRIER, PIERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUVRIER, PIERRE op de google maps. Adres en contacten LOUVRIER, PIERRE
Location of LOUVRIER, PIERRE on the google maps. Address and contacts of LOUVRIER, PIERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUVRIER, PIERRE LOUVRIER, PIERRE: Aditel SPRL | Vanroose H | LOOTENS Line NV | A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU | Martens Constructions bvba

Other related companies as LOUVRIER, PIERRE: Aditel SPRL | Vanroose H | LOOTENS Line NV | A.C.E. INGENIEURS & ADVIESBUREAU | Martens Constructions bvba

LOUVRIER, PIERRE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio BRUSSELS, BRUSSELS 1030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUVRIER, PIERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02657562255. Het bedrijf LOUVRIER, PIERRE bevindt zich op het adres: 25, ave des Cerisiers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 262,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LOUVRIER, PIERRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOUVRIER, PIERRE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUVRIER, PIERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUVRIER, PIERRE, openstaande posities, locatie van LOUVRIER, PIERRE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LOUVRIER, PIERRE is a company, that was registered 2010 in BRUSSELS, BRUSSELS 1030 - BE region, Belgium. Full name of company is LOUVRIER, PIERRE, company assigned to the tax number BE02657562255. The company LOUVRIER, PIERRE is located at the address: 25, ave des Cerisiers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 262,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LOUVRIER, PIERRE were not found.
The main activity of LOUVRIER, PIERRE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUVRIER, PIERRE is not available. You also can look at reviews of LOUVRIER, PIERRE, open positions, location of LOUVRIER, PIERRE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUVRIER, PIERRE, BRUSSELS, BRUSSELS 1030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUVRIER, PIERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUVRIER, PIERRE, BRUSSELS, BRUSSELS 1030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUVRIER, PIERRE, employees, financial statistics.