LABIE ALAIN

Contactgegevens LABIE ALAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABIE ALAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABIE ALAIN

Regio (region): CEROUX-MOUSTY BELGIUM 1341 - BE, België

Adres (address): Rue du Bois des Reves 57, België

Telefoon (phone): +32 10 456270 +32 10 456270

Fax (fax): +32 10 456270 +32 10 456270

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABIE ALAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABIE ALAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABIE ALAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABIE ALAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABIE ALAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABIE ALAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABIE ALAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABIE ALAIN
Products information LABIE ALAIN

BTW identificatienummer (tax): BE05358001708
Ondernemingsnummer: 1248840332
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in LABIE ALAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABIE ALAIN
(Get full report from official database of BE for LABIE ALAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABIE ALAIN
Addition kinds of activities for LABIE ALAIN

243900. Structurele houtdelen, nec | Structural wood members, nec
244199. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
514904. Pasta en rijst | Pasta and rice
22419902. Katoen smalle stoffen | Cotton narrow fabrics
31110700. Industriele lederen producten | Industrial leather products
35450209. Frezen cutters | Milling cutters
56999901. Caps en toga's (academische kleding) | Caps and gowns (academic vestments)

Werken bij LABIE ALAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABIE ALAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABIE ALAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABIE ALAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Voedingsoperator 2 ploegen - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor FrieslandCampina gelegen te Meldert (Lummen) zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator die in 2 ploegen kan werken. Taken: - Het beheersen en optimaal bedienen van installaties en processen van de lijn, zodat de arbeidsveiligheid, milieuaspecten, voedselveiligheid en kwaliteit van het product gegarandeerd zijn - Blokkades oplossen - Signaleren van afwijkingen en hiervan melding maken - Zorgdragen en toezien op de correcte naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne- en milieuvoorschriften - Verrichten van de vastgestelde (kwaliteits) controles - Signaleren, corrigeren en rapporteren van afwijkingen - Verantwoordelijk voor schoonmaak, orde en netheid op de werkplek. Je respecteert de voorschriften met betrekking tot de HACCP-regels en veiligheidsregels Gerelateerde trefwoorden: productie, voeding, Lummen, Meldert, operator, machine, storingen, technisch, doorgroeien, ...

  • Chauffeur CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wingene zijn we op zoek naar een CHAUFFEUR CE Je staat in voor het leveren van materialen bij de verschillende bouwwerven Je werkt enerzijds met een vaste camion met kraan en een tandem camion met opleggers Je werkt 60 procent in de camionette en 40 procent laden en lossen Je wordt ingeschreven in de bouwsector maar moet niet meehelpen op de bouwwerven

  • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Jobstudent kapper (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

  • JOBSTUDENT catering (horeca) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige studentenjob? Dan ben je bij Sunparks Oostduinkerke aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends en/of vakanties voor zowel onze taverne, ons hamburgerrestaurant als voor de afwas.

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Heftruckchauffeur als bijverdienste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een bijverdienste en in het bezit van een heftruckattest? Neem dan zeker even contact op! We zijn op zoek naar iemand die op korte termijn kan inspringen voor mensen die verlof nemen, ziek zijn, opleiding hebben enz..

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

  • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

  • Zaalmedewerker (Flexi-job) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

    Type: Flexijob

    Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

  • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SERVAIS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van LABIE ALAIN in sociale netwerken
Look for responds of LABIE ALAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABIE ALAIN. Laat een reactie achter voor LABIE ALAIN. LABIE ALAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABIE ALAIN. Leave a respond for LABIE ALAIN. LABIE ALAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABIE ALAIN op de google maps. Adres en contacten LABIE ALAIN
Location of LABIE ALAIN on the google maps. Address and contacts of LABIE ALAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come LABIE ALAIN LABIE ALAIN: Industrial Construction Services NV | Maertens BVBA | Depecker Egide SPRL | Norelax SPRL | MARTENS,WIM

Other related companies as LABIE ALAIN: Industrial Construction Services NV | Maertens BVBA | Depecker Egide SPRL | Norelax SPRL | MARTENS,WIM

LABIE ALAIN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio CEROUX-MOUSTY BELGIUM 1341 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is LABIE ALAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05358001708. Het bedrijf LABIE ALAIN bevindt zich op het adres: Rue du Bois des Reves 57. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 493,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LABIE ALAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABIE ALAIN is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABIE ALAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABIE ALAIN, openstaande posities, locatie van LABIE ALAIN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LABIE ALAIN is a company, that was registered 2006 in CEROUX-MOUSTY BELGIUM 1341 - BE region, Belgium. Full name of company is LABIE ALAIN, company assigned to the tax number BE05358001708. The company LABIE ALAIN is located at the address: Rue du Bois des Reves 57. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 493,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LABIE ALAIN were not found.
The main activity of LABIE ALAIN is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LABIE ALAIN is not available. You also can look at reviews of LABIE ALAIN, open positions, location of LABIE ALAIN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABIE ALAIN, CEROUX-MOUSTY BELGIUM 1341 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABIE ALAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABIE ALAIN, CEROUX-MOUSTY BELGIUM 1341 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABIE ALAIN, employees, financial statistics.