Kin Without the Blood

Contactgegevens Kin Without the Blood: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kin Without the Blood: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kin Without the Blood

Regio (region): Antwerpen Eur 2060 - BE, België

Adres (address): Everaertstraat 112, België

Telefoon (phone): +32 3 235 31 19 +32 3 235 31 19

Fax (fax): +32 3 235 31 19 +32 3 235 31 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kin Without the Blood: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kin Without the Blood"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kin Without the Blood"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kin Without the Blood, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kin Without the Blood. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kin Without the Blood, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kin Without the Blood. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kin Without the Blood
Products information Kin Without the Blood

BTW identificatienummer (tax): BE07273742675
Ondernemingsnummer: 2715240478
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 594,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Kin Without the Blood zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kin Without the Blood
(Get full report from official database of BE for Kin Without the Blood)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kin Without the Blood
Addition kinds of activities for Kin Without the Blood

374301. Spoorwegapparatuur, met uitzondering van locomotieven | Railroad equipment, except locomotives
24480302. Skids, hout en metaal combinatie | Skids, wood and metal combination
33129909. Kousen, ijzer en staal: gemaakt in staalfabrieken | Well casings, iron and steel: made in steel mills
35230102. Reinigingsmachines voor fruit, korrels en groenten | Cleaning machines for fruits, grains, and vegetables
36340405. Irons, elektrisch: huishouden | Irons, electric: household
39499910. Shuffleboards en shuffleboard apparatuur | Shuffleboards and shuffleboard equipment
50230102. China | China
57130000. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
75149900. Verhuur van personenauto's, nec | Passenger car rental, nec
79970401. Honkbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Baseball club, except professional and semi-professional

Werken bij Kin Without the Blood: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kin Without the Blood: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kin Without the Blood. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kin Without the Blood. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een KMO regio Brugge zijn wij dringend op zoek naar een metaalarbeider. Dit gaat om een tijdelijke job vanaf begin mei t.e.m. eind juni. Je staat in voor aan elkaar plaatsen van metalen panelen.

  • SCHOONMAAKMEDEWERKER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als allround schoonmaakmedewerker instaan voor de algemene schoonmaak van bedrijven. Je zal verantwoordelijk zijn voor zowel de algemene schoonmaak (dweilen, afstoffen, stofzuigen, ..).

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Voltijdse verkoopfunctie - vast rooster - bakkerij Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote bakkerijketen met filialen over volledig Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelbediende voor de winkel in Sint-Lievens-Houtem. De winkel is nog vrij nieuw dus je komt terecht in een heel mooi filiaal.  Takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Uurrooster: Dinsdag gesloten 5 dagen/week Afwisselend zaterdag of zondag thuis Shift: 5u30 – 12u of 12u – 19u

  • DRINGENDE POETSHULP TE HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Herzele. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • Transportplanner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

  • Broodbakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: 'T GUEDENSHUYS

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in om het maken van brood, koffiekoeken, klein gebak, ...

  • Chauffeur c + fysiek werk voor firma wegmarkering gevestigd te Merelbeke! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Vaste Job

    Zij zijn op zoek naar een chauffeur c(e) voor het besturen van de borstelwagen. Belangrijk is dat je deze functie wil combineren met fysiek werk (het meehelpen van de wegmarkeerders) Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent zorg voor je machine belangrijk vindt. We bieden je: een job met veel uren, maar met mooie verloning optie vast

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

  • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

Zoek naar antwoorden van Kin Without the Blood in sociale netwerken
Look for responds of Kin Without the Blood in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kin Without the Blood. Laat een reactie achter voor Kin Without the Blood. Kin Without the Blood bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kin Without the Blood. Leave a respond for Kin Without the Blood. Kin Without the Blood on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kin Without the Blood op de google maps. Adres en contacten Kin Without the Blood
Location of Kin Without the Blood on the google maps. Address and contacts of Kin Without the Blood

Andere gerelateerde bedrijven als come Kin Without the Blood Kin Without the Blood: DE WINTER KRIS WETTERSE DAKWERKEN | Safran.be SPRL | UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN | AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL | Witt Fenstertechnik BVBA

Other related companies as Kin Without the Blood: DE WINTER KRIS WETTERSE DAKWERKEN | Safran.be SPRL | UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN | AGENC.CONTEMP.H MASSON & CIE SPRL | Witt Fenstertechnik BVBA

Kin Without the Blood is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Antwerpen Eur 2060 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Kin Without the Blood, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07273742675. Het bedrijf Kin Without the Blood bevindt zich op het adres: Everaertstraat 112. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 594,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Kin Without the Blood zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kin Without the Blood is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kin Without the Blood is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kin Without the Blood, openstaande posities, locatie van Kin Without the Blood op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kin Without the Blood is a company, that was registered 2010 in Antwerpen Eur 2060 - BE region, Belgium. Full name of company is Kin Without the Blood, company assigned to the tax number BE07273742675. The company Kin Without the Blood is located at the address: Everaertstraat 112. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 594,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Kin Without the Blood were not found.
The main activity of Kin Without the Blood is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Kin Without the Blood is not available. You also can look at reviews of Kin Without the Blood, open positions, location of Kin Without the Blood on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kin Without the Blood, Antwerpen Eur 2060 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kin Without the Blood, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kin Without the Blood, Antwerpen Eur 2060 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kin Without the Blood, employees, financial statistics.