KPN Belgium

Contactgegevens KPN Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KPN Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

KPN Belgium

Regio (region): Vilvoorde, 1800 - BE, België

Adres (address): Medialaan 50, België

Telefoon (phone): 32 2 275 33 11 32 2 275 33 11

Fax (fax): 32 2 275 33 33 32 2 275 33 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KPN Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KPN Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KPN Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KPN Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KPN Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KPN Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KPN Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KPN Belgium
Products information KPN Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE09212829589
Ondernemingsnummer: 7031768798
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 199,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in KPN Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KPN Belgium
(Get full report from official database of BE for KPN Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor KPN Belgium
Addition kinds of activities for KPN Belgium

523102. Verf en schilderij benodigdheden | Paint and painting supplies
738901. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus
07520201. Boarding services, paarden: race en non-racing | Boarding services, horses: racing and non-racing
20480201. Botmeel, bereid als diervoeder | Bone meal, prepared as animal feed
33519905. Rails, koper en koperlegering | Rails, copper and copper alloy

Werken bij KPN Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KPN Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KPN Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KPN Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing radiologie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare op de afdeling radiologie en ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT. Ervaring in deze setting is een must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • Receptionist(e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO MCBRIDE IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als portier communiceer je met de verschillende afdelingen in de fabriek ten einde bezoekers en transporteurs naar de juiste bestemming te verwijzen en begeleiden. Taken algemeen: Het administratief controleren en ingeven in SAP van aangeleverde goederen Het ontvangen en begeleiden van bezoekers, derden en transporteurs Het communiceren van aanmeldingen aan de afdelingen

  • NL en/of Fr Enquêteurs (avondshift) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant biedt een volledige service op gebied van academisch onderzoek waarbij de focus op innovatie en vooruitgang een centraal element van hun bedrijfscultuur uitmaakt. Je zal telefonische interviews (B2B) aan de hand van een computergestuurd interviewsysteem afnemen in het kader van onderzoek. Het betreft hier dus geen verkoop!

  • Elektrieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als elektrieker.

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

  • Expediteur mét ervaring Export - Noord-Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een Expediteur met Export-ervaring. - Je neemt en boekt zeevrachtboekingen aan (LCL & FCL) - Je checkt zendingen op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden - Je draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet - Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in - Je verstuurt boekingsbevestigingen naar klant en business units - Je maakt relevante documentatie op - Je update de track en trace systemen - Je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern, ook met betrekking tot probleemdossiers en/of claims (in overleg met de operations supervisor) - Je verzorgt cross trade shipments - Je voert administratieve taken uit voor klanten en/of business units over de ganse wereld Heb je interesse? Stuur dan je CV naar [email protected]

  • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (Tervuren) (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: HANNA BELMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    LOGOPEDIST (M/V) (TERVUREN) - Wij zoeken een collega om ons team van zeven logopedisten zo snel mogelijk te versterken! - Je onderzoekt en behandelt voornamelijk kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en articulatieproblemen. - Je kan starten met vijftien uren. De hoeveelheid uren kan worden uitgebreid naar eigen wens. Een voltijds uurrooster is op korte termijn mogelijk. - De therapieën zullen doorgaan in de praktijkruimte. - Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.detaaltuin.be

  • ENGINEER OPERATIONEEL BEHEERDER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676387-inline.html?cid=Partner_VDAB Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. -Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. -Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. -Uitstekende planning en organisatie skills. -Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. -Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. -Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. -Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. -Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, git/svn,zookeeper, ) -Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiseren de van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. -Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. -Communicatief sterke eigenschap -Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. -Bijdrage in alle overlegstructuren. -Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en sharepoint -Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...)   Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4   Gradatie 0 -  slecht  5 - zeer goed Een freelance of vaste job Freelance voor een langere termijn als 6 maanden

Zoek naar antwoorden van KPN Belgium in sociale netwerken
Look for responds of KPN Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor KPN Belgium. Laat een reactie achter voor KPN Belgium. KPN Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KPN Belgium. Leave a respond for KPN Belgium. KPN Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KPN Belgium op de google maps. Adres en contacten KPN Belgium
Location of KPN Belgium on the google maps. Address and contacts of KPN Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come KPN Belgium KPN Belgium: Claus P | Bellen Bremeesch J | Anno & Associates BVBA | Van Woensel Paul & Co | POPELIER PETROLEUM cvba

Other related companies as KPN Belgium: Claus P | Bellen Bremeesch J | Anno & Associates BVBA | Van Woensel Paul & Co | POPELIER PETROLEUM cvba

KPN Belgium is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, 1800 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is KPN Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09212829589. Het bedrijf KPN Belgium bevindt zich op het adres: Medialaan 50. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 199,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in KPN Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KPN Belgium is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KPN Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KPN Belgium, openstaande posities, locatie van KPN Belgium op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KPN Belgium is a company, that was registered 2010 in Vilvoorde, 1800 - BE region, Belgium. Full name of company is KPN Belgium, company assigned to the tax number BE09212829589. The company KPN Belgium is located at the address: Medialaan 50. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 199,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in KPN Belgium were not found.
The main activity of KPN Belgium is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KPN Belgium is not available. You also can look at reviews of KPN Belgium, open positions, location of KPN Belgium on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KPN Belgium, Vilvoorde, 1800 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KPN Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KPN Belgium, Vilvoorde, 1800 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KPN Belgium, employees, financial statistics.