Van Woensel Paul & Co

Contactgegevens Van Woensel Paul & Co: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Woensel Paul & Co: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Woensel Paul & Co

Regio (region): Heist-op-den-Berg, België

Adres (address): Broekmansstraat 128,2220, België

Telefoon (phone): 015 22 40 51 015 22 40 51

Fax (fax): 015 22 53 68 015 22 53 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Woensel Paul & Co: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Woensel Paul & Co"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Woensel Paul & Co"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Woensel Paul & Co, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Woensel Paul & Co. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Woensel Paul & Co, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Woensel Paul & Co. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Woensel Paul & Co
Products information Van Woensel Paul & Co

BTW identificatienummer (tax): BE07521209716
Ondernemingsnummer: 2326599121
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 136,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Woensel Paul & Co zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Woensel Paul & Co
(Get full report from official database of BE for Van Woensel Paul & Co)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Woensel Paul & Co
Addition kinds of activities for Van Woensel Paul & Co

13219902. Casing-head butaan en propaan productie | Casing-head butane and propane production
17990501. Schoonmaken van gebouw exterieurs, nec | Cleaning building exteriors, nec
17999920. Glasvertoning, architectonisch of automobiel | Glass tinting, architectural or automotive
26799900. Omgebouwde papierproducten, nec, nec | Converted paper products, nec, nec
31110203. Boven leer | Upper leather
37249913. Raketmotoren, vliegtuigen | Rocket motors, aircraft
44919901. Scheephouder schoonmaken | Ship hold cleaning
57220205. Ventilators, elektrisch | Fans, electric
89999904. Zoek- en reddingsdienst | Search and rescue service

Werken bij Van Woensel Paul & Co: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Woensel Paul & Co: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Woensel Paul & Co. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Woensel Paul & Co. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

  • Bekister/Ijzervlechter (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Je leest plannen en werktekeningen. Met houten planken en panelen maak je mallen, die in de bouwsector bekisting worden genoemd. Je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen. Of je monteert gemoduleerde bekistingpanelen. Je verwerkt uitzettingsvoegen, dichting- en stortvoegen in de bekisting. Je stort het beton in de bekisting. Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement, verwijder je de bekisting.

  • Product engineer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Product Engineer. Je takenpakket bestaat uit: - Omzetten van de ontwerpen (klant, architect) naar een product en uitwerken van 3D- & productietekeningen - Uitwerken van prototypes en presenteren aan de klanten i.s.m. de commerciële afdeling - Voorbereiden van de productie: opzoeken van materialen, opstellen van detailtekeningen, begeleiden van eerste runs - Bijsturen van de productie, doorvoeren van verbeteringen en uitwerken van varianten

  • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • zaalhulp (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: VANASSCHE POL

    Type: Studentenjob

    ontvangen van de klanten,service meedraaien , inzetten ,afruimen enz.. alles wat er tijdens een service moet gebeuren. .

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • Verantwoordelijke Staal Atelier (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkverdeling (dag planning, inplannen onderaannemers, inplannen inspecties, logistieke planning). Daarnaast betreft het een team van 8 eigen arbeiders (monteurs en lassers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget van de afdeling (Opvolging van de gewerkte uren). Je bewaakt over de veiligheid van je team. Je hebt aandacht voor kwaliteit (opvolgen van inspectieplan, eindinspectie vaten, zuiverheid van werken). Coördinatie met andere afdelingen (Engineering en voorbereidingsafdeling) o.a. wekelijkse werkvergadering. Je zoekt mee naar manieren om efficiënter te produceren. Je voert berekeningen uit mbt. tot het verplaatsen van lasten. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines van de afdeling, hierbij zijn eigen onderhoudstechniekers ter beschikking.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Aanmaken en opvolgen van bestellingen bij leveranciers uit de Far East en Europa. Administratie rond het aanvragen van stalen en opstarten van nieuwe producten en assortimenten. Opvragen van technische documenten bij leveranciers en digitaal archiveren in samenwerking met de Quality Control afdeling. Creëren of aanpassen van leveranciers- en artikelfiches. Opvolgen van de flow van nieuwe verpakkingen, item stickers en handleidingen in samenwerking met de grafische afdeling. Rapportering aan de aankoopmanager. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Gavere zijn we op zoek naar een administratief bediende (M/V) met een kritische blik, ter ondersteuning van de aankoopafdeling.  

  • SCHOONHEIDSSPECIALISTEN (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je biedt lichaamsverzorging aan zoals massage, manicure, pedicure, ... Je geeft de klanten tevens advies bij de aankoop van de producten. Reageer nu om onmiddellijk te starten.

Zoek naar antwoorden van Van Woensel Paul & Co in sociale netwerken
Look for responds of Van Woensel Paul & Co in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Woensel Paul & Co. Laat een reactie achter voor Van Woensel Paul & Co. Van Woensel Paul & Co bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Woensel Paul & Co. Leave a respond for Van Woensel Paul & Co. Van Woensel Paul & Co on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Woensel Paul & Co op de google maps. Adres en contacten Van Woensel Paul & Co
Location of Van Woensel Paul & Co on the google maps. Address and contacts of Van Woensel Paul & Co

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Woensel Paul & Co Van Woensel Paul & Co: Flamand Consult | Van Rooy Mechelen BVBA | K U Leuven - 3L | Baeck & Jansen N.V. | Antwerp British School

Other related companies as Van Woensel Paul & Co: Flamand Consult | Van Rooy Mechelen BVBA | K U Leuven - 3L | Baeck & Jansen N.V. | Antwerp British School

Van Woensel Paul & Co is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Heist-op-den-Berg, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Woensel Paul & Co, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07521209716. Het bedrijf Van Woensel Paul & Co bevindt zich op het adres: Broekmansstraat 128,2220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 136,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Woensel Paul & Co zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Woensel Paul & Co is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Woensel Paul & Co is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Woensel Paul & Co, openstaande posities, locatie van Van Woensel Paul & Co op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Woensel Paul & Co is a company, that was registered 1985 in Heist-op-den-Berg region, Belgium. Full name of company is Van Woensel Paul & Co, company assigned to the tax number BE07521209716. The company Van Woensel Paul & Co is located at the address: Broekmansstraat 128,2220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 136,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Woensel Paul & Co were not found.
The main activity of Van Woensel Paul & Co is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Woensel Paul & Co is not available. You also can look at reviews of Van Woensel Paul & Co, open positions, location of Van Woensel Paul & Co on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Woensel Paul & Co, Heist-op-den-Berg: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Woensel Paul & Co, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Woensel Paul & Co, Heist-op-den-Berg: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Woensel Paul & Co, employees, financial statistics.