LUYPAERT B

Particuliere bedrijvenBosbouw • LUYPAERT B
Private companiesForestry • LUYPAERT B

Contactgegevens LUYPAERT B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUYPAERT B: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUYPAERT B

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Hubert Frère-Orbanlaan 642,9000, België

Telefoon (phone): 09 233 63 93 09 233 63 93

Fax (fax): 09 330 83 14 09 330 83 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUYPAERT B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUYPAERT B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUYPAERT B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUYPAERT B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUYPAERT B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUYPAERT B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUYPAERT B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUYPAERT B
Products information LUYPAERT B

BTW identificatienummer (tax): BE07866455078
Ondernemingsnummer: 8157318115
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 802,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LUYPAERT B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUYPAERT B
(Get full report from official database of BE for LUYPAERT B)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUYPAERT B
Addition kinds of activities for LUYPAERT B

8744. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services
442499. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht, nec | Deep sea domestic transportation of freight, nec
12229903. Ondergrondse mijnbouw, subbituminous | Underground mining, subbituminous
57229902. Keuken, compleet (wastafels, kasten, enz.) | Kitchens, complete (sinks, cabinets, etc.)
58120602. Pizzeria, onafhankelijk | Pizzeria, independent
93110102. Belastingbeoordelaars 'kantoor | Property tax assessors' office

Werken bij LUYPAERT B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUYPAERT B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUYPAERT B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUYPAERT B. Looking for open vacancies in other companies

  • Sociaal verpleegkundige of maatschappelijk assistent voor Pijnkliniek en vliegende ploeg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5735 Locatie:ZNA Hoge Beuken in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Sociale dienst – Patiëntenaspecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je zorgt voor het informeren, begeleiden, oriënteren, opvolgen en eventueel doorverwijzen van klanten door het toepassen van de gepaste methodieken (individuele gesprekken, huisbezoek, …), om een integrale hulpverlening op maat te bieden en de zelfredzaamheid van de klant te vergroten. In samenspraak met alle andere hulpverleners sta je in voor een kwalitatieve ontslag-begeleiding die binnen de beperkingen van de ziekenhuiscontext en de reële thuissituatie maximaal aanvaardbaar en haalbaar is voor de patiënt. Je verzekert sociaal-technische interventies zodat de rechten van patiënt worden uitgeput en voert de daarbij nodige sociaal administratieve formaliteiten uit. Je staat in voor het psychosociale welzijn van de patiënt en omgeving door de nodige eerstelijnsbegeleiding te geven. Deze worden geconfronteerd met veranderingen en beperkingen ten gevolge van ziekte en behandeling. Jouw gerichte begeleiding ondersteunt het verwerkingsproces en kan bijdragen aan de optimalisatie van de leefomstandigheden. Je verzorgt het administratieve werk teneinde de interne organisatie en de patiëntopvolging te bevorderen (verslaggeving in het sociaal-administratief klantdossier, registratie van gegevens (ontslagbegeleiding, aard van interventies, doorverwijzers, profiel hulpbehoevenden, …). Je bouwt netwerken op om goede doorverwijzingen en samenwerkingen te kunnen realiseren. Jij bent de brug tussen het ziekenhuis en de omgeving van de patiënt buiten het ziekenhuis. Dit vereist een vlot overleg en samenwerking met zowel interne als externe partners en een coördinerend optreden in individuele dossiers. Binnen ZNA zijn dit in de eerste plaats de collega’s van de sociale dienst, de interculturele bemiddelaars en de levensbeschouwelijke zorg, verpleging en artsen van de afdelingen waarvoor je verantwoordelijke bent. Buiten ZNA zijn dit o.m. mutualiteit, OCMW, huisarts, thuiszorg, mantelzorgers, schuldeisers, bewindvoerders, … Signaalfunctie: je signaleert beleidsgebonden aspecten en tendensen teneinde het beleid af te stemmen op patiëntenbelangen en noden en te sensibiliseren voor algemene maatschappelijke problemen. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Patiëntenbegeleiding en valt onder de bevoegdheid van de directie patiëntenzorg. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Anouk Schevernels, Paramedisch afdelingshoofd ZNA, via tel. 0470 40 22 74. Voel jij je aangesproken?

  • Operator catering regio Oelegem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator catering sta je in voor het bedienen van 3 verschillende lijnen. Deze lijnen zorgen voor eigen productie. Deze volumes liggen lager, waardoor er veel ombouw en instelwerk is van de lijnen.

  • Sales Support Medewerker regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Sales Support Medewerker zal zich vooral richten op het ondersteunen van de basis taken van het Sales Support Team : Order intake order bevestigen. Facturatie en transport. Aankoop en inboeken goederen. Rapportering. Kwaliteitscertificaten. Voorraadbeheer. Aanmaken van artikelcodes routings in het bedrijfsysteem (ERP) Ondersteuning bij planning. Ondersteuning bij het maken van offertes. Beantwoorden van mails/telefoons van klanten ivm logistiek levertermijnen prijsaanvragen.

  • sanitair installateur (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Huishoudhulp (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

  • Huishoudelijke Hulp (groot-Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Netwerkinstallateur (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een telecommunicatiebedrijf zoeken wij een kabelhersteller in koper en optisch vezelnetwerk. Je werkt vooral buiten in een job met fysieke inspanningen (zoals het openbreken van het wegdek, het maken van putten voor de realisatie van uitbreidings,-herstelling- en onderhoudswerk van het netwerk bij de klanten, het uitvoeren van een voorlopige bestrating). Je volgt veiligheids- en milieurichtlijnen op, voert metingen uit om storingen in het netwerk te lokaliseren en daarna los je, met aandacht voor een verzorgde en efficiënte service voor onze klanten, de storingen op.

  • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE TALENTS

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

  • Schoonmaker-ster laboruimtes (37u/w) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de laboratoria bij onze klant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Reinigen van en opnieuw klaarzetten/aanvullen van laboratorium-glaswerk, staalbommen en andere recipiënten. Staalnamen en staalnamerecipiënten Iedere maandag en donderdag de staalwagen tanken Plaatsen en afhalen van de luchtmonitoring Bevoorrading van labomateriaal Periodiek uitvoeren van veiligheidscontroles Koerierdienst: vervoeren van labostalen • Werkuren: van maandag tem vrijdag 14u - 22u of 22u - 6u (37u/week)

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van LUYPAERT B in sociale netwerken
Look for responds of LUYPAERT B in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUYPAERT B. Laat een reactie achter voor LUYPAERT B. LUYPAERT B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUYPAERT B. Leave a respond for LUYPAERT B. LUYPAERT B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUYPAERT B op de google maps. Adres en contacten LUYPAERT B
Location of LUYPAERT B on the google maps. Address and contacts of LUYPAERT B

Andere gerelateerde bedrijven als come LUYPAERT B LUYPAERT B: Donair Travel | Geldhof Hout NV | Sabva | Atelier dArchitecture Thierry Lamy | Valgaeren, Yves

Other related companies as LUYPAERT B: Donair Travel | Geldhof Hout NV | Sabva | Atelier dArchitecture Thierry Lamy | Valgaeren, Yves

LUYPAERT B is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is LUYPAERT B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07866455078. Het bedrijf LUYPAERT B bevindt zich op het adres: Hubert Frère-Orbanlaan 642,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 802,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LUYPAERT B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUYPAERT B is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUYPAERT B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUYPAERT B, openstaande posities, locatie van LUYPAERT B op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LUYPAERT B is a company, that was registered 2006 in Gent region, Belgium. Full name of company is LUYPAERT B, company assigned to the tax number BE07866455078. The company LUYPAERT B is located at the address: Hubert Frère-Orbanlaan 642,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 802,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LUYPAERT B were not found.
The main activity of LUYPAERT B is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUYPAERT B is not available. You also can look at reviews of LUYPAERT B, open positions, location of LUYPAERT B on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUYPAERT B, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUYPAERT B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUYPAERT B, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUYPAERT B, employees, financial statistics.