Atelier dArchitecture Thierry Lamy

Particuliere bedrijvenBosbouw • Atelier dArchitecture Thierry Lamy
Private companiesForestry • Atelier dArchitecture Thierry Lamy

Contactgegevens Atelier dArchitecture Thierry Lamy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier dArchitecture Thierry Lamy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier dArchitecture Thierry Lamy

Regio (region): 1050 - Bruxelles - Belgium, België

Adres (address): 1 Avenue Emile de Beco, België

Telefoon (phone): 322.644.16.86 322.644.16.86

Fax (fax): 322.649.55.24 322.649.55.24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier dArchitecture Thierry Lamy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier dArchitecture Thierry Lamy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier dArchitecture Thierry Lamy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier dArchitecture Thierry Lamy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier dArchitecture Thierry Lamy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier dArchitecture Thierry Lamy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier dArchitecture Thierry Lamy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier dArchitecture Thierry Lamy
Products information Atelier dArchitecture Thierry Lamy

BTW identificatienummer (tax): BE03345306396
Ondernemingsnummer: 7216613769
Hoofdstad (capital): 336,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 852,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Atelier dArchitecture Thierry Lamy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier dArchitecture Thierry Lamy
(Get full report from official database of BE for Atelier dArchitecture Thierry Lamy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier dArchitecture Thierry Lamy
Addition kinds of activities for Atelier dArchitecture Thierry Lamy

1221. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
8062. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
207900. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
241100. logging | Logging
22690300. Decoratieve afwerking van smalle stoffen | Decorative finishing of narrow fabrics
28440105. Tonics, haar | Tonics, hair
32749901. Landbouwkalk | Agricultural lime
34430501. Atoomafvalbakken | Atomic waste casks
47890302. Wagenen, getrokken paard: te huur | Carriages, horse drawn: for hire

Werken bij Atelier dArchitecture Thierry Lamy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier dArchitecture Thierry Lamy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier dArchitecture Thierry Lamy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier dArchitecture Thierry Lamy. Looking for open vacancies in other companies

  • RECEPTIONIST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als receptionist binnen een garage instaan voor volgende taken: Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via mail. Je kan goed inschatten hoelang bepaalde werkzaamheden duren aan de wagen en vertaald dit dan ook naar een juiste werkorder voor de garage (technische kennis van wagens is een groot pluspunt).

  • Sterk planmatig talent transport (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een krak in planning en organisatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze klant! Voor een transportbedrijf in regio groot Waregem zijn wij namelijk op zoek naar een dispatcher. Volgende taken behoren tot jouw uitvoerende taken: - opvolgen transportvoertuigen in binnen- en buitenland - inplannen voertuigen - nauw contact met klanten en chauffeurs onderhouden

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • 1 HUISHOUDHULP regio Middelkerke -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Deurle 8u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is je voornaamste takenpakket. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Deurle .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken. Oog voor detail, nauwkeurig werken, grondig werken, respect voor de materialen, is heel belangrijk voor het gastgezin.Maandag is de ideale dag, dat je het gastgezin, kan helpen in hun huishouden. Ons gastgezin kijkt uit naar een dynamische dame, die zelf haar planning opstelt en werk ziet, een dynamische aanpak heeft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student herfstvakantie toonzaal interieurinrichting (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties en met een toonzaal in Oostende (aan het strand), zijn wij op zoek naar een student die zich kan vrijmaken op volgende data: Za 27/10 en zo 28/10, woe 31/10, vrij 2/11 en za 3/11. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten en hen informatie geven omtrent het bedrijf, administratieve taken (klasseren, kopiëren, brochures binden,...). Ook zal het poetsen van de toonzaal tot je takenpakket behoren. Indien potentiële klanten een afspraak wensen te maken om hun project op maat te laten maken dan plan je deze in in de agenda van de zaakvoerster. Je krijgt uiteraard een grondige interne opleiding. Je werkt alleen.

  • HOST/ HOSTESSEN- KLANTENEVENT 18 NOVEMBER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een evenementenbureau, zijn we op zoek naar host/hostessen. Dit om mee te helpen tijdens een klantenevent. Je werkt op zondag 18 november van 9u tot 19u in Ophasselt. Taken: gasten verwelkomen en een drankje of snacks aanbieden gasten begeleiden naar de container waar ze de werkkledij van snickers kunnen bekijken foto’s nemen met een polaroidcamera

  • Regional Sales Manager - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Zin om een internationaal team aan te sturen? Heb je ervaring in sales en people management en in de beautysector? Als regional sales manager ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van advies en aansturen van een matuur team. Je gaat mee op de baan, denkt na over pakketverkoop samen met jouw marketing-collega's, je evalueert en coacht jouw team en daarnaast werk je voor/met exclusieve klanten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Atelier dArchitecture Thierry Lamy in sociale netwerken
Look for responds of Atelier dArchitecture Thierry Lamy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier dArchitecture Thierry Lamy. Laat een reactie achter voor Atelier dArchitecture Thierry Lamy. Atelier dArchitecture Thierry Lamy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier dArchitecture Thierry Lamy. Leave a respond for Atelier dArchitecture Thierry Lamy. Atelier dArchitecture Thierry Lamy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier dArchitecture Thierry Lamy op de google maps. Adres en contacten Atelier dArchitecture Thierry Lamy
Location of Atelier dArchitecture Thierry Lamy on the google maps. Address and contacts of Atelier dArchitecture Thierry Lamy

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier dArchitecture Thierry Lamy Atelier dArchitecture Thierry Lamy: Rizla Belgium | New Alternative SPRL | Annie-Trans BVBA | Ets. Charles Lambert | Merlin Air Trade

Other related companies as Atelier dArchitecture Thierry Lamy: Rizla Belgium | New Alternative SPRL | Annie-Trans BVBA | Ets. Charles Lambert | Merlin Air Trade

Atelier dArchitecture Thierry Lamy is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio 1050 - Bruxelles - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier dArchitecture Thierry Lamy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03345306396. Het bedrijf Atelier dArchitecture Thierry Lamy bevindt zich op het adres: 1 Avenue Emile de Beco. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 336,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 852,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Atelier dArchitecture Thierry Lamy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atelier dArchitecture Thierry Lamy is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier dArchitecture Thierry Lamy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier dArchitecture Thierry Lamy, openstaande posities, locatie van Atelier dArchitecture Thierry Lamy op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atelier dArchitecture Thierry Lamy is a company, that was registered 1989 in 1050 - Bruxelles - Belgium region, Belgium. Full name of company is Atelier dArchitecture Thierry Lamy, company assigned to the tax number BE03345306396. The company Atelier dArchitecture Thierry Lamy is located at the address: 1 Avenue Emile de Beco. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 336,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 852,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Atelier dArchitecture Thierry Lamy were not found.
The main activity of Atelier dArchitecture Thierry Lamy is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier dArchitecture Thierry Lamy is not available. You also can look at reviews of Atelier dArchitecture Thierry Lamy, open positions, location of Atelier dArchitecture Thierry Lamy on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier dArchitecture Thierry Lamy, 1050 - Bruxelles - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier dArchitecture Thierry Lamy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier dArchitecture Thierry Lamy, 1050 - Bruxelles - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier dArchitecture Thierry Lamy, employees, financial statistics.