Juxtra BVBA

Contactgegevens Juxtra BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Juxtra BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Juxtra BVBA

Regio (region): Borchtlombeek Brabant B-1761 - BE, België

Adres (address): Knoddelstraat 53B, België

Telefoon (phone): +32.2.5821671 +32.2.5821671

Fax (fax): +32 (60) 545-86-69 +32 (60) 545-86-69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Juxtra BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Juxtra BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Juxtra BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Juxtra BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Juxtra BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Juxtra BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Juxtra BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Juxtra BVBA
Products information Juxtra BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02051940917
Ondernemingsnummer: 7719512939
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 328,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Juxtra BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Juxtra BVBA
(Get full report from official database of BE for Juxtra BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Juxtra BVBA
Addition kinds of activities for Juxtra BVBA

20260103. Room, zoet | Cream, sweet
20630102. Bietensuiker, van suikerraffinaderij | Beet sugar, from beet sugar refinery
22840100. Draad van kunstmatige vezels | Thread from manmade fibers
28690503. Parfum materialen, synthetisch | Perfume materials, synthetic
37999901. Carriages, paard getrokken | Carriages, horse drawn
49719902. Waterdistributie- of toevoersystemen voor irrigatie | Water distribution or supply systems for irrigation
51370500. Kinderartikelen | Children's goods
51999908. Canvas producten | Canvas products
59489903. Koffers (bagage) | Trunks (luggage)
79999901. Kunstgalerij, commercieel | Art gallery, commercial

Werken bij Juxtra BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Juxtra BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Juxtra BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Juxtra BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

  • Operatoren volcontinu Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tienen zoeken we een technische operator die zal ingezet worden in de inpakafdeling. Je zal instaan voor een brede waaier aan taken: - Paletten inwikkelen, labelen en stockeren in het magazijn. - Staalnamen van het eindproduct. - Zuiver houden van de inpakruimte. - Instellen van de parameters. - Silo\\\'s ledigen - Halfmanueel inpakken van poeder. - Oplossen van kleine problemen. - ... Je zal verder rapporteren aan de ploegleider.

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • CNC draaier/frezer (V/M) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner gelegen te Willebroek zijn wij op zoek naar een medewerker CNC. De firma in kwestie is actief in draai- en freeswerk op maat. We zoeken een draaier-frezer die zin heeft om er samen met een topteam in te vliegen. Je staat zowel in voor het programmeren van de CNC-machines, als voor het draaien en frezen op zich. Heb je ervaring in de metaalsector, en kan jij CNC-machines programmeren? Aarzel dan vooral niet om ons een seintje te geven!

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (voltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Erpe-Mere (38u) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • DRINGEND! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Animator (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Als animator help je mee met : het organiseren van activiteiten begeleiden van de activiteit tijdens de uitvoering: geeft uitleg en instructies zorgen voor ontspannen vakantiesfeer beheren van de spelmaterialen organiseren van de kidsdisco.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - BRUGGE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Jobstudent Administratie en Klassement - regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit bedrijf is gelegen in Merelbeke en is niet bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je zal instaan voor het klassement en het archief; Daarnaast bied je algemene administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Docent Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • keukenmedewerker flexi (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: CAFÉ BRASSERIE DE ROOS

    Type: Flexijob

    De Roos is een gezellige en stijlvolle brasserie in Bonheiden. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je helpt mee bij de bereiding van de maaltijden.

Zoek naar antwoorden van Juxtra BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Juxtra BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Juxtra BVBA. Laat een reactie achter voor Juxtra BVBA. Juxtra BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Juxtra BVBA. Leave a respond for Juxtra BVBA. Juxtra BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Juxtra BVBA op de google maps. Adres en contacten Juxtra BVBA
Location of Juxtra BVBA on the google maps. Address and contacts of Juxtra BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Juxtra BVBA Juxtra BVBA: VAN DAMME TEAM NV | AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET | DLDB SA | Vanden Berghe Jan B.V.B.A. | ABSO

Other related companies as Juxtra BVBA: VAN DAMME TEAM NV | AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET | DLDB SA | Vanden Berghe Jan B.V.B.A. | ABSO

Juxtra BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Borchtlombeek Brabant B-1761 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Juxtra BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02051940917. Het bedrijf Juxtra BVBA bevindt zich op het adres: Knoddelstraat 53B. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 328,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Juxtra BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Juxtra BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Juxtra BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Juxtra BVBA, openstaande posities, locatie van Juxtra BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Juxtra BVBA is a company, that was registered 2001 in Borchtlombeek Brabant B-1761 - BE region, Belgium. Full name of company is Juxtra BVBA, company assigned to the tax number BE02051940917. The company Juxtra BVBA is located at the address: Knoddelstraat 53B. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 328,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Juxtra BVBA were not found.
The main activity of Juxtra BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Juxtra BVBA is not available. You also can look at reviews of Juxtra BVBA, open positions, location of Juxtra BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Juxtra BVBA, Borchtlombeek Brabant B-1761 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Juxtra BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Juxtra BVBA, Borchtlombeek Brabant B-1761 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Juxtra BVBA, employees, financial statistics.