AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET

Particuliere bedrijvenHuismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels • AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET
Private companiesHome Furniture, Furnishings and Equipment Stores • AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET

Contactgegevens AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET

Regio (region): Wemmel, België

Adres (address): Ronkel 44,1780, België

Telefoon (phone): 02 456 17 17 02 456 17 17

Fax (fax): 02 456 17 18 02 456 17 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET
Products information AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET

BTW identificatienummer (tax): BE09428436279
Ondernemingsnummer: 3706481933
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET
(Get full report from official database of BE for AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET
Addition kinds of activities for AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET

369200. Primaire batterijen, droog en nat | Primary batteries, dry and wet
26210904. Gebouwpapier en velden, anders | Building paper and felts, nec
28360501. gifstoffen | Toxins
35890300. Riool- en waterbehandelingsapparatuur | Sewage and water treatment equipment
73710202. Computer software schrijvers, freelance | Computer software writers, freelance

Werken bij AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • onderhoudsmecanicien rollend materieel (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Oostkamp zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Dit voor een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen aan landbouwvoertuigen. taken: je voert het onderhoud uit aan landbouwvoertuigen. dit zowel elektrisch als mechanisch

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Nevele- voltijds / deeltijds (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Nevele zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Poetshulp Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • JOBDAG ACTION BREDENE (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Alsjobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat deklanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen. Je dagtaak bestaatonder andere uit het aanvullen van de producten, het spiegelen van dewinkelrekken, het proper houden van de winkel en het bedienen van de klantenaan de kassa. Om een beter beeld te krijgen van de job krijg je op woensdag 17/10/2018 een rondleiding in het bedrijf.

  • Teamleader logistiek Collect&Go Zaventem (nachtploeg) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: COLLECT DC ZAVENTEM

    Type: Vaste Job

    De medewerkers van Collect&Go leveren bestellingen tijdig en correct af. We zoeken een teamleader logistiek om de ontvangst van artikelen, het beheer van de voorraad en de levering aan onze klanten in goede banen te leiden, elke dag opnieuw. Dat gebeurt efficiënt en met oog voor deadlines. Coaching is je op het lijf geschreven. Als rasechte people manager voel je wat er leeft bij de magazijniers. Je geeft richting aan je medewerkers, motiveert hen om vooropgestelde doelen te bereiken en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier beleven aan hun job. Maar je kijkt ook verder dan dat. Je kan goed plannen en organiseren, zodat elke shiftwissel vlot verloopt. Zowel bij de opstart als de afsluiting van de nachtshift is telkens een teamleader aanwezig om zeker te zijn dat de doelstellingen behaald worden en dat de dagelijkse processen vlot en veilig verlopen. Je optimaliseert bestaande processen en workflows en begeleidt veranderingsprocessen om de uiteindelijke dienstverlening voor de klant nog te verbeteren. Je komt terecht in een team van teamleaders. Je werkt in Zaventem in één van de distributiecentra van Collect&Go.

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

Zoek naar antwoorden van AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET in sociale netwerken
Look for responds of AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET. Laat een reactie achter voor AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET. AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET. Leave a respond for AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET. AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET op de google maps. Adres en contacten AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET
Location of AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET on the google maps. Address and contacts of AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET: DEVLIES ADVOCATENKANTOOR | Verhaegen R | Lis NV | Rivoli S.A. | laptopauctionsale

Other related companies as AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET: DEVLIES ADVOCATENKANTOOR | Verhaegen R | Lis NV | Rivoli S.A. | laptopauctionsale

AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Wemmel, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09428436279. Het bedrijf AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET bevindt zich op het adres: Ronkel 44,1780. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 419,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET, openstaande posities, locatie van AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET is a company, that was registered 2002 in Wemmel region, Belgium. Full name of company is AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET, company assigned to the tax number BE09428436279. The company AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET is located at the address: Ronkel 44,1780. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 419,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET were not found.
The main activity of AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET is not available. You also can look at reviews of AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET, open positions, location of AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET, Wemmel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET, Wemmel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCES GENERALES INDUSTRIELLES (A.G.I.) PELLET, employees, financial statistics.