Juma Air Road operation

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Juma Air Road operation
Private companiesLegal Services • Juma Air Road operation

Contactgegevens Juma Air Road operation: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Juma Air Road operation: address, phone, fax, email, website, opening hours

Juma Air Road operation

Regio (region): Grace-Hollogne 4460 - BE, België

Adres (address): Liege Airport, België

Telefoon (phone): +32 (87) 694-88-15 +32 (87) 694-88-15

Fax (fax): +32-4-2348453 +32-4-2348453

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Juma Air Road operation: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Juma Air Road operation"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Juma Air Road operation"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Juma Air Road operation, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Juma Air Road operation. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Juma Air Road operation, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Juma Air Road operation. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Juma Air Road operation
Products information Juma Air Road operation

BTW identificatienummer (tax): BE06240753173
Ondernemingsnummer: 6734863281
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Juma Air Road operation zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Juma Air Road operation
(Get full report from official database of BE for Juma Air Road operation)

Aanvulling soorten activiteiten voor Juma Air Road operation
Addition kinds of activities for Juma Air Road operation

22990304. Garen, metaal-, keramische of papiervezels | Yarn, metallic, ceramic, or paper fibers
35820000. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
48320108. Ritme en blues | Rhythm and blues
79991116. Duik instructie voor duiken en duiken | Scuba and skin diving instruction
80999908. Spermabank | Sperm bank

Werken bij Juma Air Road operation: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Juma Air Road operation: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Juma Air Road operation. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Juma Air Road operation. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor:   - Plaatsen van tegels en verhardingen. - Onderhoud van tuinen en zwembaden. Geen ervaring vereist!

  • Allround medewerkers supermarkt (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuwe supermarkt regio Evergem zijn we op zoek naar all round medewerkers. Er zijn zowel full time als part time vacatures. De winkel is open op zaterdag en zondag. Donderdag is de vaste sluitingsdag. Werkuren kunnen liggen tussen 06.00u en max 20.30u.

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • Raadgever wisselstukken (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Raadgever wisselstukken automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een raadgever wisselstukken automotive Je staat in voor het magazijn, de wisselstukken en overige Je bent verantwoordelijk voor de stock, de bestellingen, de leveringen, ontvangst en opslag van goederen, interne verdeling, toonbankverkoop, inventaris en het stockbeheer Je rapporteert rechtstreeks aan de magazijnverantwoordelijke

  • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

  • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

  • Zaterdagwerk - student (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Dendermonde, zijn we op zoek naar een student voor zaterdagwerk. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit kassawerk: betalingen ontvangen, promoties juist aftrekken etc. Daarnaast ga je ook in de winkel staan (rekken vullen). Enkel studenten van 18 of ouder komen in aanmerking.

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • Junior Dossierbeheerder vr leuk, nieuw kantoor net buiten Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dankzij het succes dat dit kantoor heeft, hebben ze aanvullend op hun eerste vestiging in Oost-Vlaanderen, ook een tweede vestiging geopend net buiten Gent. Daarvoor zijn ze nu op zoek naar nieuwe medewerkers! Momenteel zijn ze dus nog met een klein team van een 4-tal medewerkers, maar ze zijn volop aan het uitbreiden en jij kan hier deel van uitmaken. Interesse? Hieronder vind je meer informatie. Dossierbeheerder: de functie Op een correcte wijze verwerk je de boekhouding van klanten (éénmanszaken en vennootschappen) en boek je de verschillende facturen in (aankoop, verkoop, bankuittreksels, ...) Ook de fiscale aspecten zal je leren: de voorbereiding van personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw. Je vormt een centraal aanspreekpunt voor klanten die met hun vragen naar jou toekomen. Op een later tijdstip leer je dossiers volledig voorbereiden wat betekent dat balansen en jaarrekeningen ook aan jouw takenpakket worden toegevoegd.

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

Zoek naar antwoorden van Juma Air Road operation in sociale netwerken
Look for responds of Juma Air Road operation in social networks

Lees alle opmerkingen voor Juma Air Road operation. Laat een reactie achter voor Juma Air Road operation. Juma Air Road operation bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Juma Air Road operation. Leave a respond for Juma Air Road operation. Juma Air Road operation on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Juma Air Road operation op de google maps. Adres en contacten Juma Air Road operation
Location of Juma Air Road operation on the google maps. Address and contacts of Juma Air Road operation

Andere gerelateerde bedrijven als come Juma Air Road operation Juma Air Road operation: ATB MARCHAL-PORTAS | Loos Express | B-TECH nv | Army-Sports | Celem S.A.

Other related companies as Juma Air Road operation: ATB MARCHAL-PORTAS | Loos Express | B-TECH nv | Army-Sports | Celem S.A.

Juma Air Road operation is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Grace-Hollogne 4460 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Juma Air Road operation, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06240753173. Het bedrijf Juma Air Road operation bevindt zich op het adres: Liege Airport. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Juma Air Road operation zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Juma Air Road operation is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Juma Air Road operation is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Juma Air Road operation, openstaande posities, locatie van Juma Air Road operation op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Juma Air Road operation is a company, that was registered 2010 in Grace-Hollogne 4460 - BE region, Belgium. Full name of company is Juma Air Road operation, company assigned to the tax number BE06240753173. The company Juma Air Road operation is located at the address: Liege Airport. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Juma Air Road operation were not found.
The main activity of Juma Air Road operation is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Juma Air Road operation is not available. You also can look at reviews of Juma Air Road operation, open positions, location of Juma Air Road operation on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Juma Air Road operation, Grace-Hollogne 4460 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Juma Air Road operation, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Juma Air Road operation, Grace-Hollogne 4460 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Juma Air Road operation, employees, financial statistics.