Josten text & Conference Services

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Josten text & Conference Services
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • Josten text & Conference Services

Contactgegevens Josten text & Conference Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Josten text & Conference Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

Josten text & Conference Services

Regio (region): Brussel, Eur 1190 - BE, België

Adres (address): 74, Avenue des Armures, België

Telefoon (phone): 32 2 345 10 15 32 2 345 10 15

Fax (fax): 32 2 345 10 15 32 2 345 10 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Josten text & Conference Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Josten text & Conference Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Josten text & Conference Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Josten text & Conference Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Josten text & Conference Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Josten text & Conference Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Josten text & Conference Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Josten text & Conference Services
Products information Josten text & Conference Services

BTW identificatienummer (tax): BE05586242675
Ondernemingsnummer: 3277740478
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 444,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Josten text & Conference Services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Josten text & Conference Services
(Get full report from official database of BE for Josten text & Conference Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor Josten text & Conference Services
Addition kinds of activities for Josten text & Conference Services

07220300. Veldgewassen, behalve contantkorrels, machine oogstdiensten | Field crops, except cash grains, machine harvesting services
14110104. Kalksteen, afmeting-steengroeven | Limestone, dimension-quarrying
24210105. Siding (gekleed hout) | Siding (dressed lumber)
28340601. Astringenten, medicijn | Astringents, medicinal
34520203. Wassers, metaal | Washers, metal
50320302. Keramische muur- en vloertegel, niet in gebruik | Ceramic wall and floor tile, nec

Werken bij Josten text & Conference Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Josten text & Conference Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Josten text & Conference Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Josten text & Conference Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Containertransport (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet voornamelijk ritten binnen de Benelux. Meestal doe je dagritten maar er kunnen al eens overnachtingen aan te pas komen.

  • Operator textiel (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd leider op het gebied van systemen en componenten voor de beheersing en distributie van elektrische energie. Heb jij interesse in machines? Dan ben jij de kandidaat dat wij zoeken! Je zal zakken lassen op een 4 kops lasmachine Je plaatst en last plastiek ringen en buitenzakken op machines

  • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

  • Material planning & Procurement Kits Analyst (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner m/v sta je in voor volgende verantwoordelijkheden op de parts afdeling binnnen het bedrijf. Als planner draag je de verantwoordelijkheid van alle toegewezen wisselstukken. Je houdt rekening met alle afspraken die gemaakt zijn met de leveranciers en dealers. Je bekijkt de parameters zodat je weet welke stukken besteld moeten worden en je bestelt ze. Je trekt dagelijks lijsten van de wisselstukken. Je vult de inventariscijfers aan door de voorraadbeheer toe te voegen in een rapportage Je evalueert de voorraadbeschikbaarheid om overstock te vermijden Je coördineert met de andere afdelingen, lokaal, Europese en in de operationele omgeving - .....

  • Toonzaaladviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonzaal verkoper sta je dagelijks in voor: Samen met het team opening en sluit van de winkel Onthaal van de klanten Advies geven aan de klanten bestelbonnen opmaken/ingeven Organisatie van de winkel Ben je hands on in het magazijn

  • MACHINEBOUWER/MONTEUR - REGIO MENEN - OPTIE VAST (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in de regio Menen, gespecialiseerd in speciale machinebouw, is op zoek naar een machinebouwer/monteur. Takenpakket? Maken van onderdelen en/of volledige prototype machines. Samenstellen van volledige machines: mechanisch, pneumatisch en elektrisch. Plaatsen van de machines bij klanten in binnen- en buitenland. Interventies bij klanten op bestaande machines.

  • Student gezocht voor elke vrijdag (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Hasselt zijn wij op zoek naar studenten die op vrijdag kunnen werken. Je zal tewerkgesteld worden op de logistieke afdeling binnen de firma.

  • Verkoper Non Food (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledijzaak in Melle zijn wij op zoek naar studenten die op woensdagnamiddag beschikbaar zijn om te werken. Jouw taken: Alarmeren van kleding Kleding plooien en goed zetten Af en toe bijspringen met de kassa

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

  • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

  • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

Zoek naar antwoorden van Josten text & Conference Services in sociale netwerken
Look for responds of Josten text & Conference Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor Josten text & Conference Services. Laat een reactie achter voor Josten text & Conference Services. Josten text & Conference Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Josten text & Conference Services. Leave a respond for Josten text & Conference Services. Josten text & Conference Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Josten text & Conference Services op de google maps. Adres en contacten Josten text & Conference Services
Location of Josten text & Conference Services on the google maps. Address and contacts of Josten text & Conference Services

Andere gerelateerde bedrijven als come Josten text & Conference Services Josten text & Conference Services: A.D.S. BVBA | Arva Plastics NV | Actual Agenda | Tequila | DE VLIEGER W & ZN BVBA

Other related companies as Josten text & Conference Services: A.D.S. BVBA | Arva Plastics NV | Actual Agenda | Tequila | DE VLIEGER W & ZN BVBA

Josten text & Conference Services is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel, Eur 1190 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Josten text & Conference Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05586242675. Het bedrijf Josten text & Conference Services bevindt zich op het adres: 74, Avenue des Armures. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 444,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Josten text & Conference Services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Josten text & Conference Services is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Josten text & Conference Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Josten text & Conference Services, openstaande posities, locatie van Josten text & Conference Services op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Josten text & Conference Services is a company, that was registered 2012 in Brussel, Eur 1190 - BE region, Belgium. Full name of company is Josten text & Conference Services, company assigned to the tax number BE05586242675. The company Josten text & Conference Services is located at the address: 74, Avenue des Armures. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 444,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Josten text & Conference Services were not found.
The main activity of Josten text & Conference Services is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Josten text & Conference Services is not available. You also can look at reviews of Josten text & Conference Services, open positions, location of Josten text & Conference Services on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Josten text & Conference Services, Brussel, Eur 1190 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Josten text & Conference Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Josten text & Conference Services, Brussel, Eur 1190 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Josten text & Conference Services, employees, financial statistics.