DE VLIEGER W & ZN BVBA

Contactgegevens DE VLIEGER W & ZN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VLIEGER W & ZN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VLIEGER W & ZN BVBA

Regio (region): Lochristi (Beervelde), België

Adres (address): Brandstraat 36A,9080, België

Telefoon (phone): 09 355 69 68 09 355 69 68

Fax (fax): 09 355 50 24 09 355 50 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VLIEGER W & ZN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VLIEGER W & ZN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VLIEGER W & ZN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VLIEGER W & ZN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VLIEGER W & ZN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VLIEGER W & ZN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VLIEGER W & ZN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VLIEGER W & ZN BVBA
Products information DE VLIEGER W & ZN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06294586181
Ondernemingsnummer: 1765747070
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DE VLIEGER W & ZN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VLIEGER W & ZN BVBA
(Get full report from official database of BE for DE VLIEGER W & ZN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VLIEGER W & ZN BVBA
Addition kinds of activities for DE VLIEGER W & ZN BVBA

083199. Bosproducten, nec | Forest products, nec
225899. Kant- en kettingmateriaalfabrieken, nec | Lace and warp knit fabric mills, nec
25990104. Werkbanken, fabriek | Work benches, factory
27520901. Kranten, alleen gelithografeerd | Newspapers, lithographed only
36489901. Arc verlichting armaturen | Arc lighting fixtures
42259902. Miniwarehouse, warehousing | Miniwarehouse, warehousing
51820200. Sterke drank | Liquor

Werken bij DE VLIEGER W & ZN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VLIEGER W & ZN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VLIEGER W & ZN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VLIEGER W & ZN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief beheerder inningen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je beheert de onbetaalde dossiers en zorgt voor de inning van de onbetaalde bedragen Je beoordeelt de risico’s en activeert de nodige waarborgen Je verzorgt de dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en telefonische oproepen Je brengt het management op de hoogte van afwijkende of frauduleuze gevallen

  • Master data medewerker regio Kortrijk (tijdelijk/interim optie vast) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor alle master data processen m.b.t. de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt en hebt volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige en stipte bepaling, opmaak en onderhoud van productcodes. Dit doe je voor alle producten en productcategorieën bij alle afdelingen van de organisatie; Op basis van je grondig inzicht over product- en procesparameters van de supply chain en de onderliggende processen, kan je dit omzetten naar procedures en werkinstructies; Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie wat betreft de master data; Je garandeert de kwaliteit van de master data in diverse databestanden. Hiervoor breng je op zelfstandige en proactieve wijze structurele verbeteringen aan. Je ontwikkelt de procedures, processen en werkinstructies en zorgt voor een vlotte toepassingen, zowel binnen je eigen team als bij andere betrokken afdelingen; Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van verschillende afdelingen bij de creatie van bijkomende specifieke data die nodig is voor de lancering en wijziging in het portfolio of de supply chain; Je helpt bij diverse projecten m.b.t. master data; Je rapporteert over projecten en processen m.b.t. master data bij andere afdelingen en binnen je eigen afdeling.

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Metaalarbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

  • Kraanman met rijbewijs C (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient de vrachtwagen met de kraan. Je plaatst de ruiten op het juiste niveau. Daarnaast help je ook mee met het plaatsen van de ruiten.

  • Magazijnier (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Schelle zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier met een technische achtergrond. Ook sta je in voor de levering naar de klanten en het monteren van meubels.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Eventmedewerker (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

  • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV de Molen

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

Zoek naar antwoorden van DE VLIEGER W & ZN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE VLIEGER W & ZN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VLIEGER W & ZN BVBA. Laat een reactie achter voor DE VLIEGER W & ZN BVBA. DE VLIEGER W & ZN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VLIEGER W & ZN BVBA. Leave a respond for DE VLIEGER W & ZN BVBA. DE VLIEGER W & ZN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VLIEGER W & ZN BVBA op de google maps. Adres en contacten DE VLIEGER W & ZN BVBA
Location of DE VLIEGER W & ZN BVBA on the google maps. Address and contacts of DE VLIEGER W & ZN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VLIEGER W & ZN BVBA DE VLIEGER W & ZN BVBA: LE RONDEAU-NIVELLES SPRL | B & P Sobry N.V. | Dirk Houbrechts | ORCHIS NV | SACHIKO vzw

Other related companies as DE VLIEGER W & ZN BVBA: LE RONDEAU-NIVELLES SPRL | B & P Sobry N.V. | Dirk Houbrechts | ORCHIS NV | SACHIKO vzw

DE VLIEGER W & ZN BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Lochristi (Beervelde), België. De volledige naam van het bedrijf is DE VLIEGER W & ZN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06294586181. Het bedrijf DE VLIEGER W & ZN BVBA bevindt zich op het adres: Brandstraat 36A,9080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 596,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DE VLIEGER W & ZN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE VLIEGER W & ZN BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VLIEGER W & ZN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VLIEGER W & ZN BVBA, openstaande posities, locatie van DE VLIEGER W & ZN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE VLIEGER W & ZN BVBA is a company, that was registered 1992 in Lochristi (Beervelde) region, Belgium. Full name of company is DE VLIEGER W & ZN BVBA, company assigned to the tax number BE06294586181. The company DE VLIEGER W & ZN BVBA is located at the address: Brandstraat 36A,9080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 596,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DE VLIEGER W & ZN BVBA were not found.
The main activity of DE VLIEGER W & ZN BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VLIEGER W & ZN BVBA is not available. You also can look at reviews of DE VLIEGER W & ZN BVBA, open positions, location of DE VLIEGER W & ZN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VLIEGER W & ZN BVBA, Lochristi (Beervelde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VLIEGER W & ZN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VLIEGER W & ZN BVBA, Lochristi (Beervelde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VLIEGER W & ZN BVBA, employees, financial statistics.